Volg ons

Inventum gourmet fonduesets bakplaten vergelijken

Inventum logo
Een gourmet fondueset bakplaat van Inventum kopen? Bekijk alle verkrijgbare gourmet fonduesets bakplaten van Inventum in het onderstaande overzicht. Klik op de gourmet fonduesets bakplaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
640 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste gourmet fonduesets bakplaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste gourmet fonduesets bakplaten van Inventum door BesteProduct.nl

7,4
Grillen op de Inventum GP510 gaat erg gemakkelijk. De plaat is snel heet, je kan al binnen 5 minuten aan de slag. Door de geribbelde en vlakke plaat kan je op twee manieren je vlees, vis en groente bereiden en door de anti-aanbaklaag hoef je geen boter of olie te gebruiken. Het grilloppervlak is lekker groot dus er kan voldoende tegelijk bereid worden. Doordat je de temperatuur handmatig in kan stellen, verbrandt je eten nooit (als je het goed in de gaten houdt natuurlijk). De vetopvangbak is verwijderbaar dus eenvoudig te reinigen. Met de bijgeleverde spatel krijg je vastgebakken voedselresten eenvoudig van de plaat. De grillplaat zelf is niet uit de omlijsting te halen en dus wat lastiger te reinigen. Verder is 'ie van alle gemakken voorzien en scoort daarmee een kooptip.
Tessa Droge
Tessa Droge
Heerhugowaard • 14 reviews
Lees de hele review
6,8
Geen prijzen
De Inventum TP700 is een bakplaat met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het apparaat wordt op de middelmatige stand al goed heet, vermogen zat dus! Door deze goede temperatuur bakt het vlees mooi snel aan en hebben we na de test ook lekker kunnen smullen. Helaas is de antiaanbaklaag niet optimaal. Tijdens onze test zagen we bovengemiddeld veel spetters en ook bleef het vlees af en toe plakken aan de plaat. Gelukkig is hij na afloop wel goed schoon te maken. Geen apparaat zonder nadelen, maar met een faire prijs van 35 euro scoort de TP700 gewoon een dikke voldoende.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
6,7
De Inventum GR802 is voor zijn prijs een leuke gourmetset, maar is kwalitatief niet de beste optie. Het grootste probleem is dat de bakplaat niet warm genoeg wordt waardoor het vlees niet mooi dicht bakt en uiteindelijk alles onder spet. Wel handig is dat je de pannetjes 360° graden rondom kan plaatsen, zo kan iedereen makkelijk bij zijn eigen pannetje kan. Geen slechte set, maar je mag zeker beter verwachten.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Gourmet fondueset bakplaat: de populairste merken