Volg ons

Unold gourmet fonduesets bakplaten vergelijken

Unold logo
Een gourmet fondueset bakplaat van Unold kopen? Bekijk alle verkrijgbare gourmet fonduesets bakplaten van Unold in het onderstaande overzicht. Klik op de gourmet fonduesets bakplaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
627 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste gourmet fonduesets bakplaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste gourmet fonduesets bakplaten van Unold door BesteProduct.nl

7,4
Met de Unold 48325 zet je makkelijk en snel een lekkere cake op tafel. Lekkerder dan ouderwets in de oven? Dat niet, maar wel een stuk sneller. Op het moment van testen betaal je 50 euro voor dit product en dat vinden we een prima prijs. Het apparaat oogt wat goedkoop van buiten, maar zet cakes met een ruim voldoende smaak en structuur op tafel. Niet leuker of beter dan het traditionele cake maken, maar wel snel en in een mooie vorm. Als je dat zoekt, haal je hiermee een hartstikke leuk product in huis.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
6,4
De Unold 48746 is een modern vormgegeven fondue, geschikt voor 6 personen. De pan is gemaakt van RVS en er zit een glazen deksel bij. Ook zitten er zes fondue-vorkjes in verschillende kleuren bij en 6 fondue-mandjes. Wat het meest opvalt zijn de verschillende opties die Asia Fondue heeft.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Gourmet fondueset bakplaat: de populairste merken