Volg ons

De beste gourmet fonduesets bakplaten vergelijken

t/m
628 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste gourmet fonduesets bakplaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste gourmet fonduesets bakplaten door BesteProduct.nl

6,3
De Bestron APFM700SD is een ideaal apparaat om te gebruiken met kinderen: hij kost niet zo veel en is veilig om op tafel te gebruiken. Doordat de bakplaat niet heel heet wordt drogen de poffertjes een beetje uit, maar voor een apparaat van ongeveer 23 euro is het resultaat prima. Gelukkig zorgt de anti-aanbaklaag er voor dat de viezigheid niet vast komt te zitten, want het is helaas niet mogelijk om de bakplaat af te nemen waardoor schoonmaken soms lastig kan zijn.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,0
De Tristar BP-2637 is een leuke toevoeging aan de keukenapparaten, maar misschien wel een overbodige. De zwarte pan is voorzien van een goede anti-aanbaklaag waardoor restanten makkelijk te verwijderen zijn, maar helaas is de bakplaat niet afneembaar voor een uitgebreide poetsbeurt. De temperatuur is perfect voor crêpes en het resultaat is ook erg lekker. De meegeleverde accessoires zijn eigenlijk het belangrijkste van het hele apparaat: het stokje waarmee je het beslag uitstrijkt zorgt voor mooie dunnen crêpes, maar werkt natuurlijk ook in een normale pannenkoekenpan. Heb je dus al een grote pannenkoekenpan, dan is het eigenlijk genoeg om alleen een houten strijkstok te kopen of maken.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
6,3
De Bestron ASW602 is een vrij groot apparaat met een zeer beperkte functie: het bereiden van crêpes. Helaas heeft ons exemplaar geen vlakke bakplaat waardoor het niet zo makkelijk is om het beslag goed over de plaat te verdelen. Het is ontzettend makkelijk om het apparaat te gebruiken en ook de anti-aanbaklaag werkt goed, maar de bakplaat kan voor het schoonmaken niet van het apparaat gehaald worden.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
8,0
Het is niet alleen een crêpe maker, deze Table Chef van Princess is ook nog eens te gebruiken als tafel grill, voor vlees en groenten. Als pannenkoekenbakker alleen zou ik 'm al aanraden, maar die dubbele functie maakt 'm extra interessant. Want pannenkoeken eet je niet enorm vaak. Vlees daarentegen wordt vaker op tafel getoverd en ben jij iemand die beide geregeld doet, dan komt dit goed uit. Het vermogen van 1500 watt zorgt voor voldoende warmte. Voor dit bedrag absoluut een kooptip.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Gourmet fondueset bakplaat: de populairste merken