Volg ons

De beste gourmet fonduesets bakplaten vergelijken

t/m
497 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste gourmet fonduesets bakplaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste gourmet fonduesets bakplaten door BesteProduct.nl

7,0
De Tristar BP-2637 is een leuke toevoeging aan de keukenapparaten, maar misschien wel een overbodige. De zwarte pan is voorzien van een goede anti-aanbaklaag waardoor restanten makkelijk te verwijderen zijn, maar helaas is de bakplaat niet afneembaar voor een uitgebreide poetsbeurt. De temperatuur is perfect voor crêpes en het resultaat is ook erg lekker. De meegeleverde accessoires zijn eigenlijk het belangrijkste van het hele apparaat: het stokje waarmee je het beslag uitstrijkt zorgt voor mooie dunnen crêpes, maar werkt natuurlijk ook in een normale pannenkoekenpan. Heb je dus al een grote pannenkoekenpan, dan is het eigenlijk genoeg om alleen een houten strijkstok te kopen of maken.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 81 reviews
Lees de hele review
6,3
De Bestron ASW602 is een vrij groot apparaat met een zeer beperkte functie: het bereiden van crêpes. Helaas heeft ons exemplaar geen vlakke bakplaat waardoor het niet zo makkelijk is om het beslag goed over de plaat te verdelen. Het is ontzettend makkelijk om het apparaat te gebruiken en ook de anti-aanbaklaag werkt goed, maar de bakplaat kan voor het schoonmaken niet van het apparaat gehaald worden.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 81 reviews
Lees de hele review
8,0
Het is niet alleen een crêpe maker, deze Table Chef van Princess is ook nog eens te gebruiken als tafel grill, voor vlees en groenten. Als pannenkoekenbakker alleen zou ik 'm al aanraden, maar die dubbele functie maakt 'm extra interessant. Want pannenkoeken eet je niet enorm vaak. Vlees daarentegen wordt vaker op tafel getoverd en ben jij iemand die beide geregeld doet, dan komt dit goed uit. Het vermogen van 1500 watt zorgt voor voldoende warmte. Voor dit bedrag absoluut een kooptip.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review
7,6
Geen prijzen
Ik was heel benieuwd naar de Severin CM 9469. Als moeder maak ik geregeld pannenkoeken en mijn eerst mislukt eigenlijk altijd. Met een crêpe maker hoopte ik op een snelle en makkelijke manier van bereiding. Nou, die kreeg ik. De CM 9469 is snel op temperatuur en het omdraaien van je pannenkoeken is door het gemis van een opstaande rand super makkelijk. De vrij hoge prijs van 75 euro maakt dat ik 'm geen kooptip geef, want er zijn goedkopere modellen op de markt. Desondanks is deze Severin een goed apparaat en een aanrader als de prijs nog wat zakt.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review

Gourmet fondueset bakplaat: de populairste merken