Volg ons

De beste grasmaaiers vergelijken

Profiel foto Jeroen Boer
Jeroen Boer
Expert grasmaaiers
Met een goede grasmaaier hoef je niet te harken
Geen gazon zonder grasmaaier. Maar wat is nou de beste grasmaaier? De meeste grasmaaiers zijn elektrisch waarbij je de keuze hebt tussen een snoer of een accu. Bij de simpelste grasmaaiers moet je na gebruik het gras harken om het gemaaide gras te verwijderen. Heb je daar geen zin in, kies dan voor een grasmaaier met een opvangbak. Nog interessanter is een mulchfunctie. Hiermee wordt het maaisel zo fijn versnippert dat het als voeding voor het gras kan dienen. Dat scheelt afval én spaart bovendien voeding.
t/m
260 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Grasmaaier: Koopgids grasmaaiers kopen
Grasmaaier kopen? Lees onze handige tips en advies voor het kopen van grasmaaiersr!
Lees de koopgids

Best geteste grasmaaiers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste grasmaaiers door BesteProduct.nl

7,8
Mooie, maar ook robuuste en grote grasmaaier met een lekkere maaibreedte van 48 cm. Dat schiet lekker op. De accu’s van de Black & Decker CLMA4820L2-QW zijn niet overbemeten, maar volstaan voor een grasveld van 500 tot 750 m2. Meer kan, maar dan moet je wel doorlopen. Alle details kloppen en bouwkwaliteit is erg goed. Aanbevelen had gekund, maar voor een paar tientjes meer kopen we liever de CLM5448PC2 van Black en Decker die sterkere accu’s heeft.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
6,3
Geen prijzen
Deze accu-grasmaaier laat steken vallen op het belangrijkste onderdeel: gras maaien. De CLM3820L2 heeft moeite met lang of vochtig gras. Ook bij een lage maaistand kost het ‘m moeite. Te snel geeft de maaier aan dat de bak vol zit waardoor je vaker dan nodig het gras moet afvoeren. Black en Decker maakt goede grasmaaiers, maar daar hoort de CLM3820L2 niet bij.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
8,3
Daar staat dus een serieuze maaier. En het is niet enkel uiterlijk vertoon. Zijn looks matchen zijn prestaties. Met twee zeer sterke accu’s en dito motor maait hij ook lang en vochtig gras kort. En met zijn degelijke bouwkwaliteit en doordachte details maait de Black & Decker CLM5448PC2 zich soeverein naar een kooptip.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
7,9
Geen prijzen
De Power 34 is een typische Wolf-Garten met het bekende rood-gele design. Zowel de bouwkwaliteit als de maairesultaten zijn hartstikke degelijk, zoals we van deze fabrikant gewend zijn. Dankzij de relatief grote wielen maai je soepel de meeste gazons tot 200 m2. Bij hoog gras heeft ‘ie wat meer moeite, maar hij knokt zich er knap doorheen. Voor een stuk minder geld heeft Wolf-Garten uitstekende elektrische modellen, maar dit is zeker een interessante maaier als het draadloos moét.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Grasmaaier: de populairste merken