Volg ons

Wolf-Garten Li-Ion Power 34

Geen prijzen gevonden
Alternatieven:

Onze test
Consumententest | op
7,9

Wolf-Garten Li-Ion Power 34: Degelijke accugrasmaaier presteert ruim voldoende

8 - Score Badge BesteProduct.nl

De Power 34 is een typische Wolf-Garten met het bekende rood-gele design. Zowel de bouwkwaliteit als de maairesultaten zijn hartstikke degelijk, zoals we van deze fabrikant gewend zijn. Dankzij de relatief grote wielen maai je soepel de meeste gazons tot 200 m2. Bij hoog gras heeft ‘ie wat meer moeite, maar hij knokt zich er knap doorheen. Voor een stuk minder geld heeft Wolf-Garten uitstekende elektrische modellen, maar dit is zeker een interessante maaier als het draadloos moét.

Tom leidt de redactie van BesteProduct.nl. Onderzoeken, testen, video’s, nieuwsberichten of long-read-koopgidsen worden door Tom met strakke hand tot een goed einde gebracht. Tevens publiceert Tom de testresultaten van alle AD-testen.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Consumententester
Tom leidt de redactie van BesteProduct.nl. Onderzoeken, testen, video’s, nieuwsberichten of long-read-koopgidsen worden door Tom met strakke hand tot een goed einde gebracht. Tevens publiceert Tom de testresultaten van alle AD-testen.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Consumententester
8,0
Prijs
(Weging 10%)
Prima product voor dito prijs van 330 euro. Voor alle accu grasmaaiers geldt dat de prijs op dit moment vrij hoog ligt als je het vergelijkt met elektrische grasmaaiers (met snoer). Vind je een snoer geen probleem dan heb je voor rond de 100 euro een goed model, soms zelf met mulching functie. Zo scoorde de Wolf-Garten A400E nog een dikverdiende kooptip. Zoek je een degelijke grasmaaier die absoluut draadloos moet zijn, dan is dit zeker een prima koop.
8,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 20%)
Een echte Wolf-Garten, deze Power 34. De grasmaaier heeft het bekende rood met gele uiterlijk en een stoere no-nonsense ‘look’. Door die kleuren oogt hij voor sommigen misschien wat als een speelgoedauto, maar de ander is juist dol op het design. Met 13 kilo heeft ‘ie een prima gemiddeld gewicht. In vergelijking met andere maaiers heb je bij de montage iets meer schroefjes en onderdeeltjes nodig,maar dit is verwaarloosbaar. Bovendien is dit een eenmalig klusje. De machine heeft vrij bredere en grote wielen en rolt comfortabel over het gras. Het gemaaide gras vang je op in de opvangbak van 30 liter. De schakelbak om de maaihoogte te verstellen ziet er verder degelijk uit. De 2 x 36 V (72V) accu zorgt voor een vermogen van 180Wh. Dat is, zeker als je kijkt naar vergelijkbare modellen, erg sterk. Met een maaibreedte van 34 centimeter is hij vooral geschikt voor gazons tot zo’n 200 m2. De machine is tot slot makkelijk op te tillen aan het handvat, hij blijft mooi in balans.
7,0
Functies / mogelijkheden
(Weging 15%)
Deze grasmaaier is in vijf maaihoogtes te verstellen. Dat gaat gemakkelijk met een stevige hendel. De eerder genoemde duwbeugel is ook in hoogte te verstellen door middel van de snelspanners. Die spanners doen hun werk prima, al zien we bij andere (duurdere) modellen dit systeem nog mooier en verfijnder toegepast. De maaizak is makkelijk te monteren en tot slot is de grasmaaier op te vouwen tot een (iets kleiner) pakketje. Deze machine beschikt niet over een functie om te mulchen.
8,0
Bediening / gebruiksvriendelijkheid
(Weging 30%)
De Power 34 is een prettige machine in gebruik. Je loopt er erg lekker mee en hij rolt goed over het gras. Daar helpen de grote wielen bij, ook in een behoorlijk oneffen tuin raak je niet zo snel uit balans. Fijn is ook dat het lawaai meevalt. Een grasmaaier maakt natuurlijk altijd wat herrie, maar er zijn veel concurrenten die een stuk luider zijn. Met de snelspanners zet je de grasmaaier eenvoudig in de door jou gewenste hoogte. De 39 centimeter brede duwbeugel kan maximaal 105 centimeter hoog. De langste persoon in ons panel was 1m90 en ook hij kon de grasmaaier ruim voldoende bedienen. Het handvat is gevoerd en houdt fijn en stevig vast. De machine is in een paar handelingen op te vouwen om in de schuur te zetten. Prima!
8,0
Resultaat
(Weging 25%)
Een hartstikke goed maairesultaat! Wat opvalt is dat hij ondanks z'n bescheiden formaat in de meeste gevallen wel voldoende power levert. Als het wat lastiger wordt, heeft ie duidelijk wat meer moeite, maar hij knokt zich er goed doorheen. In tegenstelling tot enkele andere grasmaaiers in onze test sloeg de Wolf Garten nooit af. We hebben ook de ‘oudere versie’ van dit model getest en die heeft een stuk minder kracht. Goed staaltje ontwikkeling van Wolf-Garten dus. Het gras wordt tot slot netjes de achterkant de zak in geblazen. Zo krijg je pas een teken dat ‘ie vol zit, als de grasmaaier ook écht vol zit.

7,9
Eindscore test
Wolf-Garten Li-Ion Power 34


Reviews van de Wolf-Garten Li-Ion Power 34

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Wolf-Garten Li-Ion Power 34 nog niet gedeeld. Heb jij de Li-Ion Power 34 gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Grasmaaier van Wolf-Garten te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl


Specificaties van Wolf-Garten Li-Ion Power 34

Maai Eigenschappen

Maai eigenschappen
inclusief opvangbak
Maaimethode
cirkel
Maaibreedte
34 cm
Min. maaihoogte
25 mm
Max. maaihoogte
75 mm
Aanbevolen gazongrootte
250 m²
Aantal maaihoogte standen
6
Inhoud opvangbak
30 liter
Aantal wielen
4

Opties

Bedienings opties
verstelbare duwboom
Zelfrijdend
Nee
Inclusief opvangbak
Ja
Verstelbare duwboom
Ja
Handvat eigenschappen
zachte handgreep
Niveau-aanduiding grasreservoir
Ja

Algemene Kenmerken

Type/soort
grasmaaier
Type
duw grasmaaier
Type grasmaaier
accu grasmaaier
Kleur(en)
zwart, geel, rood
Fabrikant kleur(en)
geel, rood, zwart

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
37 cm
Gewicht
14000 gram, 14 kg

Energie

Voeding
accu
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Batterijvoltage
72,00 volt

Algemeen

EAN
Partnumber
18AKEJ13650
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
February 2016
Introductie model
2016
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
7,5
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
-