Volg ons

Black & Decker grasmaaiers vergelijken

Black & Decker logo
Een grasmaaier van Black & Decker kopen? Bekijk alle verkrijgbare grasmaaiers van Black & Decker in het onderstaande overzicht. Klik op de grasmaaiers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
261 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Grasmaaier: Koopgids grasmaaiers kopen
Grasmaaier kopen? Lees onze handige tips en advies voor het kopen van grasmaaiersr!
Lees de koopgids

Best geteste grasmaaiers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste grasmaaiers van Black & Decker door BesteProduct.nl

7,8
Mooie, maar ook robuuste en grote grasmaaier met een lekkere maaibreedte van 48 cm. Dat schiet lekker op. De accu’s van de Black & Decker CLMA4820L2-QW zijn niet overbemeten, maar volstaan voor een grasveld van 500 tot 750 m2. Meer kan, maar dan moet je wel doorlopen. Alle details kloppen en bouwkwaliteit is erg goed. Aanbevelen had gekund, maar voor een paar tientjes meer kopen we liever de CLM5448PC2 van Black en Decker die sterkere accu’s heeft.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
6,3
Geen prijzen
Deze accu-grasmaaier laat steken vallen op het belangrijkste onderdeel: gras maaien. De CLM3820L2 heeft moeite met lang of vochtig gras. Ook bij een lage maaistand kost het ‘m moeite. Te snel geeft de maaier aan dat de bak vol zit waardoor je vaker dan nodig het gras moet afvoeren. Black en Decker maakt goede grasmaaiers, maar daar hoort de CLM3820L2 niet bij.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
8,3
Daar staat dus een serieuze maaier. En het is niet enkel uiterlijk vertoon. Zijn looks matchen zijn prestaties. Met twee zeer sterke accu’s en dito motor maait hij ook lang en vochtig gras kort. En met zijn degelijke bouwkwaliteit en doordachte details maait de Black & Decker CLM5448PC2 zich soeverein naar een kooptip.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
6,2
Geen prijzen
Met de Black & Decker EMax38i maai jij je tuin absoluut tot het gewenste resultaat. Dat klinkt goed, maar de machine laat toch wel een paar steken vallen. Met name het handvat zorgt bij het testpanel voor enkele teleurstellingen. De veiligheidsbediening werkt onpraktisch en het ligt ook niet lekker in de hand. Dit heeft toch behoorlijk wat impact op de gebruiksvriendelijkheid. Met een prijskaartje van 150 euro en het ontbreken van een mulching-functie is dat extra jammer. Een voldoende is 'ie zeker waard, maar er zijn duidelijk verbeterpunten.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Grasmaaier: de populairste merken