Volg ons

Wolf-Garten grasmaaiers vergelijken

Wolf-Garten logo
Een grasmaaier van Wolf-Garten kopen? Bekijk alle verkrijgbare grasmaaiers van Wolf-Garten in het onderstaande overzicht. Klik op de grasmaaiers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
227 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Grasmaaier: Koopgids grasmaaiers kopen
Grasmaaier kopen? Lees onze handige tips en advies voor het kopen van grasmaaiersr!
Lees de koopgids

Best geteste grasmaaiers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste grasmaaiers van Wolf-Garten door BesteProduct.nl

7,9
Geen prijzen
De Power 34 is een typische Wolf-Garten met het bekende rood-gele design. Zowel de bouwkwaliteit als de maairesultaten zijn hartstikke degelijk, zoals we van deze fabrikant gewend zijn. Dankzij de relatief grote wielen maai je soepel de meeste gazons tot 200 m2. Bij hoog gras heeft ‘ie wat meer moeite, maar hij knokt zich er knap doorheen. Voor een stuk minder geld heeft Wolf-Garten uitstekende elektrische modellen, maar dit is zeker een interessante maaier als het draadloos moét.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
8,6
Geen prijzen
Dit is een van de beste grasmaaiers die we hebben getest. En dat voor een gemiddelde prijs! Een kooptip met griffel. Lekker no-nonsense design, sterke motor, ruime maaibreedte en een goede duwbeugel. Maaien en mulchen doet de A400E van Wolf-Garten als de beste. Enige nadeel dat we kunnen bedenken is dat de duwbeugel niet in hoogte verstelbaar is. Die zit lekker hoog en werkt goed. Enkel als je kleiner bent dan 1 meter 70 kun je beter een andere grasmaaier zoeken. In alle andere gevallen kan deze op je lijst als één van de favorieten.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
7,4
Geen prijzen
De rode en gele kleuren doen de Wolf-Garten A340E meteen opvallen. Gelukkig ondersteunt deze grasmaaier dat ook met goede testresultaten. Een degelijk design, de mulching stand en een groot maaibereik met 6 verschillende standen zijn grote pluspunten. Dit alles brengt wel letterlijk een gewicht met zich mee, de grasmaaier is namelijk aan de zware kant in gebruik. Ook is 'ie met 150 euro niet de goedkoopste op de markt, maar de prijs-kwaliteitverhouding is ruim voldoende. Al met al een grasmaaier waar je je bijna geen buil aan kan vallen.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Grasmaaier: de populairste merken