Volg ons

MTD grasmaaiers vergelijken

MTD logo
Een grasmaaier van MTD kopen? Bekijk alle verkrijgbare grasmaaiers van MTD in het onderstaande overzicht. Klik op de grasmaaiers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
232 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Grasmaaier: Koopgids grasmaaiers kopen
Grasmaaier kopen? Lees onze handige tips en advies voor het kopen van grasmaaiersr!
Lees de koopgids

Best geteste grasmaaiers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste grasmaaiers van MTD door BesteProduct.nl

7,0
Geen prijzen
Typisch een grasmaaier die weinig steken (en gras) laat vallen, deze LM 40 van MTD. Stevige bouw, mooie maaibreedte van 40 centimeter en eenvoudig in elkaar te zetten. De bediening is mede door het gewicht wel iets zwaarder dan bij enkele concurrenten en hij maakt ook een tikkeltje meer geluid. Daartegenover staat dat de LM 40 prima maaiprestaties neerzet, óók als je de machine door wat hoger gras laat ploeteren. Het aankoopbedrag van 350 euro is niet mals, maar wel in lijn met de gemiddelde prijzen in accumaaier-land. Elektrische modellen zijn voorlopig beter geprijsd, voor 100 euro heb je al een goede.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,5
Geen prijzen
De MTD Optima 34E is een stevig gebouwde grasmaaier die bewijst sterk en stabiel te zijn. De onderdelen zijn van prima kwaliteit, de grasmaaier heeft een comfortabele handgreep en beschikt over een mulching-functie, waarmee het gras fijn versnipperd kan worden. De MTD maaide zich makkelijk een weg door het testgrasveldje heen, en dat voor een keurige prijs van rond de 100 euro. Dat is een kooptip waard!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Grasmaaier: de populairste merken