Volg ons

Robomow grasmaaiers vergelijken

Robomow logo
Een grasmaaier van Robomow kopen? Bekijk alle verkrijgbare grasmaaiers van Robomow in het onderstaande overzicht. Klik op de grasmaaiers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
233 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Grasmaaier: Koopgids grasmaaiers kopen
Grasmaaier kopen? Lees onze handige tips en advies voor het kopen van grasmaaiersr!
Lees de koopgids

Best geteste grasmaaiers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste grasmaaiers van Robomow door BesteProduct.nl

7,9
De Robomow RX20U is een kleine krachtpatser die terreinen tot 200 m2 de baas is. Voor een betaalbare prijs. Is 'ie dan net zo goed als zijn broers uit de RC serie? Nee, dat niet. Maar voor 649 euro krijg je wel een robot met app bediening die je gras automatisch maait. Gestoeld op de innovatieve oplossingen van de RC serie. Hij doet wat ik er van had verwacht en ik ben dan ook redelijk tevreden over het eindresultaat. Het terrein waar deze robot maaier is getest heeft een oppervlakte van 100 m2. Ik heb gezien dat de RX20U een gazon van dit formaat aan kan.
Xander van den Heuvel
Xander van den Heuvel
Arnhem • 2 reviews
Lees de hele review
8,4
Geen prijzen
Robomow RS635 een zeer robuuste top robot grasmaaier voor grote terreinen. Hij neemt al het grasmaaiwerk uit handen met een goed onderhouden strakke grasmat als eindresultaat. Hij doet meer dan wat ik er van had verwacht en ik ben dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. Het terrein waar deze robotmaaier is getest door mij staat vol met obstakels als fruitbomen, het nodige dagelijks gevallen fruit, borders, versmallingen en er zitten hier en daar wat hoogteverschillen in, oplopend tot 35%. De omvang van het terrein is om en nabij een halve hectare groot. Deze robotmaaier heeft mij aangetoond een dergelijk terrein qua moeilijkheid en omvang aan te kunnen zonder onoverkomelijke problemen te constateren.
Xander van den Heuvel
Xander van den Heuvel
Arnhem • 2 reviews
Lees de hele review
7,0
De Robomow RC 308 zorgt voor een mooi en strak gazon en bespaart jou daarmee een hele hoop tijd. Want hij doet het helemaal zelf. Deze compacte robot doet precies wat ik ervan had verwacht. Het vergt enig voorwerk, alvorens je de maaier aan het werk kunt zetten, maar de uiteindelijke resultaten zijn erg goed. Nadeel is dat hij wel enige moeite heeft met kleine hellingen van 35%. Je krijgt voldoende perimeterdraad en pennen om het draad vast te zetten, bij het apparaat meegeleverd. En daarnaast zijn de handleiding en de app heel duidelijk te volgen en - niet geheel onbelangrijk - ze zijn in de Nederlandse taal weergegeven. Ik ben niet tevreden over de stekker die het perimeterdraad verbindt met het basisstation. Deze is aardig fragiel. Bij een robuuste machine als deze verwacht je toch een wat robuuster stekker. Zo'n mooie maaier in je tuin is natuurlijk een gewild apparaat voor andere, daar heeft Robomow wat op bedacht. Diefstalbeveiliging middels een pincode zorgt ervoor dat het stelen van deze robot geen zin heeft. Al met al kan ik mijn testperiode met de RC 308 positief afsluiten. Hij krijgt dan ook een welverdiende kooptip!
Bernadette Willemsen
Bernadette Willemsen
Duiven • 6 reviews
Lees de hele review
7,0
Geen prijzen
De Robomow MC 1000 neemt je veel werk uit handen en zorgt voor een mooi strak gazon. Deze super handzame robot doet precies wat ik ervan verwacht. Ik ben heel erg tevreden over het resultaat van een maaibeurt. Bij de maaimachine wordt voldoende perimeterdraad en pennen om het draad vast te zetten, meegeleverd. De handleiding en de app zijn heel duidelijk te volgen. Ik ben niet tevreden over de stekker die het perimeterdraad verbindt met het basisstation. Dat is heel erg fragiel uitgevoerd. Dit is een robuuste maaimachine, daar hoort ook een robuuste stekker bij. Hij krijgt van mij een kooptip omdat al het overige prima in orde is.
Bernadette Willemsen
Bernadette Willemsen
Duiven • 6 reviews
Lees de hele review

Grasmaaier: de populairste merken