Volg ons

De beste grastrimmers vergelijken

t/m
182 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste grastrimmers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste grastrimmers door BesteProduct.nl

7,3
De Bosch UniversalGrassCut is een grastrimmer met een goede maaikracht maar erg slechte ergonomie. De bouwkwaliteit is goed en de trimmer heeft een handige beschermwiel. Daarnaast is dit apparaat veiliger om te gebruiken rondom kinderen door de motorrem die aanslaat zodra je het ‘gas’ loslaat.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 96 reviews
Lees de hele review
6,9
Met een gewicht van slechts 2.1 kg is de Bosch EasyGrassCut een zeer handzaam apparaat. De grastrimmer heeft zijn lage gewicht mede te danken aan de relatief kleine accu en kleine motor. De motor levert in combinatie met het enkele maaidraad niet genoeg vermogen om snel door stevig hoog gras te maaien. Een kleine motor betekent ook een laag verbruik en dat zie je direct terug in de accuduur: hij is enorm lang te gebruiken zonder de accu te wisselen. De accu is universeel en kan dus gebruikt worden met andere apparaten in het assortiment van Bosch.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 96 reviews
Lees de hele review
8,1
Met een gewicht van slechts 1.7 kg is het onwijs gemakkelijk om de Gardena SmallCut Li-23R te gebruiken. De grastrimmer heeft zijn gewicht mede te danken aan de zeer kleine accu van slechts 28.8 Wh en de kleine motor. Ondanks die kleine motor biedt de Gardena wel prima maaiprestaties door het gebruik van plastic mesjes in plaats van draad. Het is de ideale maaier voor iemand met een kleine tuin die regelmatig ook onkruid zoals brandnetels moet maaien.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 96 reviews
Lees de hele review
8,5
De Black & Decker STC1840PC-QW is niet de grastrimmer met de grootste accu, maar wel de grastrimmer die zonder opladen extreem lang blijft maaien. De 72 Wh-accu is ook nog eens afneembaar en te gebruiken met andere apparaten van Black & Decker. Het maaidraad snijdt de gehele batterijduur moeiteloos door het gras, maar blijf wel weg van de eco-modus. Hoewel de accu dan nóg langer meegaat, duurt het ook veel langer om door het zelfde stukje gras te maaien. Als we de eco-modus even negeren, is deze grastrimmer een absolute aanrader.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 96 reviews
Lees de hele review

Grastrimmer: de populairste merken