Volg ons

De beste grastrimmers vergelijken

t/m
163 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste grastrimmers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste grastrimmers door BesteProduct.nl

8,1
Met een gewicht van slechts 1.7 kg is het onwijs gemakkelijk om de Gardena SmallCut Li-23R te gebruiken. De grastrimmer heeft zijn gewicht mede te danken aan de zeer kleine accu van slechts 28.8 Wh en de kleine motor. Ondanks die kleine motor biedt de Gardena wel prima maaiprestaties door het gebruik van plastic mesjes in plaats van draad. Het is de ideale maaier voor iemand met een kleine tuin die regelmatig ook onkruid zoals brandnetels moet maaien.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 27 reviews
Lees de hele review
8,5
De Black & Decker STC1840PC-QW is niet de grastrimmer met de grootste accu, maar wel de grastrimmer die zonder opladen extreem lang blijft maaien. De 72 Wh-accu is ook nog eens afneembaar en te gebruiken met andere apparaten van Black & Decker. Het maaidraad snijdt de gehele batterijduur moeiteloos door het gras, maar blijf wel weg van de eco-modus. Hoewel de accu dan nóg langer meegaat, duurt het ook veel langer om door het zelfde stukje gras te maaien. Als we de eco-modus even negeren, is deze grastrimmer een absolute aanrader.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 27 reviews
Lees de hele review
8,3
Deze grastrimmer van DeWalt is nog net geen bosmaaier, maar de draden doen uitstekend hun werk in lang gras en onkruid. De DCM561P1 is uitgerust met een zeer grote 90 Wh-accu die ook te gebruiken is met andere producten van het merk. Met de eco-modus kan de accuduur worden verlengd, maar wel in ruil voor wat maaikracht. De grootste minpunten zijn het gewicht en de torx-schroevendraaier die nodig is om het handvat te verstellen.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 27 reviews
Lees de hele review

Grastrimmer: de populairste merken