Volg ons

De beste haarstylers vergelijken

t/m
574 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste haarstylers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste haarstylers door BesteProduct.nl

8,5
Het openen van de luxe doos is bij deze stijltang al een feestje. De verpakking is prachtig en er zit een hele mooie clutch bij! Het stijlen gaat als een speer en het opwarmen nog veel sneller, dat doet hij in slechts vijftien seconden.
Noëlla van Velzen
Noëlla van Velzen
Rotterdam • 18 reviews
Lees de hele review
8,4
Naar mijn mening één van de beste stijltangen op de markt; deze lijn komt met meerdere soortgelijke stijltangen in verschillende prijscategorieën. Deze heeft er een opzetbare kam bij. Ideaal!
Noëlla van Velzen
Noëlla van Velzen
Rotterdam • 18 reviews
Lees de hele review
7,8
Met de C419E maak je een weelderige bos strakke krullen. De tang heeft een simplistisch design in zwart en goud. Handige klem die ervoor zorgt dat je je haarlok makkelijker om de tang heen draait. De tang heeft een maat van 19 mm. Je kunt overigens ook kiezen voor de C425E van 25 mm, of de C432E van 32 mm. Per stuk kosten de tangen allemaal 35 euro. Niet duur als je het mij vraagt.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
8,1
Deze stevige en fijne föhnborstel zorgt voor zacht haar. De föhnborstel zelf oogt mooi en voelt kwalitatief sterk aan. De ronddraaiende borstelkop is echt fijn als je hem even doorhebt. Er worden twee borstelkoppen bij geleverd van 50 én 40 mm. Er zitten drie temperatuurstanden op waaronder een coolshot, maar deze wordt helaas niet ‘cool’. Het model op de verpakking heeft mooie grove en zachte krullen. Helaas heb ik dit resultaat niet kunnen bereiken, wel enigszins golvend haar en een mooi gepolijst kapsel met het gevoel of ik net van de kapper kom. Voor mij was dat goed genoeg maar wil je echt krullen zou dit resultaat kunnen tegenvallen.
Ingrid van Daele
Ingrid van Daele
Noordhoek • 19 reviews
Lees de hele review

Haarstyler: de populairste merken