Volg ons

Babyliss 2736E

Geen prijzen gevonden
Alternatieven:
Voordelen
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig in gebruik
  • Stevige constructie
  • Snel een heel mooi resultaat
  • Wordt geleverd met handig opbergtasje, ideaal voor op reis
Nadelen
  • even leren omgaan met de roterende borstel

Onze test
Consumententest | op
8,9

Babyliss 2736E: Deze krulborstel geeft me het gevoel alsof ik net van de kapper kom!

9 - Score Badge BesteProduct.nl

De Babyliss 2736E is een superfijne krulborstel waarbij de grote 50mm borstel ook nog eens draait. Dat moet je wel even door krijgen want hij kan twee kanten op krullen. Ook krult hij fiks door als er een plukje klem komt te zitten. Met mijn lange haar hou ik er vooral een mooie glans en slag in mijn haar aan over. Het geeft zelfs het gevoel alsof ik net van de kapper kom!

Ik let op mijn uiterlijk en hou ervan om er dagelijks verzorgd uit te zien. Hiervoor gebruik ik allerlei stylingsproducten. Van smeerseltjes tot elektrische apparaten. Ik gebruik er misschien wel 10 door elkaar. Wanneer er nieuwe producten op de markt komen, moet ik me soms inhouden niet meteen alles aan te schaffen, ze maken me nieuwsgierig. Ik wil er graag achter komen of ze echt doen wat ze beloven. Daarom ben ik ook zo enthousiast om voor BesteProduct.nl de krultangen te testen. Geven ze echt die mooie weelderige bos krullen die vele vrouwen wensen te bereiken? Ik zoek het voor je uit!
Ingrid van Daele
Ingrid van Daele
Noordhoek • 17 reviews
Consumententester
9,0
Bedieningsgemak
(Weging 20%)
Het is even wennen hoe je de roterende borstel het best kan gebruiken, maar als je het door hebt is het ideaal. De bedieningsknoppen zitten bovendien op een handige en logische plaats waardoor je zonder te kijken en op gevoel zelf kunt kiezen naar welke kant je roteert. Gelijk ook een groot voordeel, dat je die keuze hebt zodat je je niet in onmogelijk armposities hoeft te wringen. Ook het wisselen van de hulpstukken gaat eenvoudig. Alleen de 20mm borstel vind ik zelf niet handig, maar dat heeft vast met mijn haarlengte te maken (lang).
9,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 20%)
Ik heb de Babyliss 2736E al een hele tijd en hij heeft zijn degelijkheid bewezen (waarin ik hem best heb uitgedaagd). Gewoon een super stevige krulborstel die er verder goed uitziet. Hij heeft wel een wat dikker handvat, maar daar heb ik persoonlijk geen last van. Niet het mooist vormgegeven, maar ziet er allemaal prima en degeljk uit.
9,0
Kwaliteit / resultaat
(Weging 30%)
Persoonlijk gebruik ik vooral de roterende borstel omdat deze het meest onderscheidend is van de andere apparaten die ik heb. Mijn haar wordt er zo lekker luchtig gestyled van, alsof ik net van de kapper kom (vergelijkbaar met de ronde borstels die ze daar gebruiken). Helaas blijven de krullen niet heel lang zitten bij lang haar, maar dan nog blijft er een mooie slag over. De overige tools heb ik weinig gebruikt dus hoe duurzaam het resultaat daarvan is kan ik niet goed beoordelen.
8,0
Functies / mogelijkheden
(Weging 20%)
Het fijne van dit apparaat is dat je meerdere tools in één hebt. De borstel voor het krullen, zonder opzetstuk is het een reguliere föhn en er zit ook nog een soort kam bij met verstelbare standen waarmee je je haar kunt stijlen. Die gebruik ik zelf niet zo graag omdat ik mijn haar er niet soepel doorheen voelt glijden dus ik ben bang dat het teveel zou beschadigen. Ook zit er nog een 20 mm borstel bij maar die gebruik ik niet omdat dat met lang haar niet praktisch is. Tenslotte is het opzetstuk waarbij warme lucht wat meer geconcentreerd wordt uitgeblazen handig in combinatie met een ronde kappersborstel.
10,0
Prijs
(Weging 10%)
Met een prijs van ongeveer 50 euro is dit echt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het is een föhn, warmteborstel en stijlapparaat in één en ook nog eens uit elkaar te halen wat makkelijk is op reis. Kan wat mij betreft niet beter!

8,9
Eindscore test
Babyliss 2736E

Testen van Babyliss 2736E
Gemiddelde score redacteuren
8,7
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Babyliss 2736E
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
8,7
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
8,7
Website testen
De Babyliss 2736E is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Babyliss 2736E: Deze krulborstel geeft me het gevoel alsof ik net van de kapper kom!
8,9
11-8-2017
BesteProduct.nl

De Babyliss 2736E is een superfijne krulborstel waarbij de grote 50mm borstel ook nog eens draait. Dat moet je wel even door krijgen want hij kan twee kanten op krullen. Ook krult hij fiks door als er een plukje klem komt te zitten. Met mijn lange haar hou ik er vooral een mooie glans en slag in mijn haar aan over. Het geeft zelfs het gevoel alsof ik net van de kapper kom!

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
-
Prijs / kwaliteit
We hebben geen actuele prijzen van de Babyliss 2736E en kunnen daarom geen prijs-kwaliteitsscore berekenen. Meestal omdat het prodct verouderd is en niet meer online verkrijgbaar. Bekijk actueel overzicht van Haarstyler.
expertscore
8,7
laagste prijs
-
prijs/kwaliteit
0,0

Reviews van de Babyliss 2736E

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Babyliss 2736E nog niet gedeeld. Heb jij de 2736E gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Haarstyler van Babyliss te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl


Specificaties

Type
Soort styler
krulborstel
Resultaat
krullen
Automatisch roterend
Nee
Functies
Ionische functie
Ja
Keramische toepassing
Ja
Stroomvoorziening
Vermogen
1000 watt
Algemeen
Toelichting type
-
Partnumber
-
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2015
EAN
3030050107470
Website
-
Kleuren
paars
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
8,7
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
-