Volg ons

Rowenta CF4132D0

Voordelen
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig in gebruik
  • Stevige constructie
  • Snel een heel mooi resultaat
  • Wordt geleverd met handig opbergtasje, ideaal voor op reis
Nadelen
  • Er is geen indicatie wanneer het apparaat klaar is voor gebruik

Onze test
Consumententest | op
8,8

Rowenta CF4132D0: Krullen, stijlen, golfjes: alles letterlijk in een handomdraai

9 - Score Badge BesteProduct.nl

Je koopt één stylingstool, maar krijgt er zeven verschillende mogelijkheden voor terug! En je wisselt de tools letterlijk in een handomdraai. Met een draai aan een soort ring zet je de verschillende tools vast op het handvat en kun je ook tussendoor handig wisselen. Bijvoorbeeld als je grote en kleinere krullen door elkaar wilt voor een natuurlijk effect. Daarbij worden nog een aantal klemmen bijgeleverd, twee sierklemmetjes én een tasje waarin je alles mooi kunt opbergen. Wel even een goede versteviging gebruiken anders is het resultaat niet lang houdbaar. Enthousiast over het resultaat en nóg meer als je naar de prijs kijkt.

Ik let op mijn uiterlijk en hou ervan om er dagelijks verzorgd uit te zien. Hiervoor gebruik ik allerlei stylingsproducten. Van smeerseltjes tot elektrische apparaten. Ik gebruik er misschien wel 10 door elkaar. Wanneer er nieuwe producten op de markt komen, moet ik me soms inhouden niet meteen alles aan te schaffen, ze maken me nieuwsgierig. Ik wil er graag achter komen of ze echt doen wat ze beloven. Daarom ben ik ook zo enthousiast om voor BesteProduct.nl de krultangen te testen. Geven ze echt die mooie weelderige bos krullen die vele vrouwen wensen te bereiken? Ik zoek het voor je uit!
Ingrid van Daele
Ingrid van Daele
Noordhoek • 18 reviews
Consumententester
vanaf 41,99
10,0
Prijs
(Weging 10%)
Ik verbaasde me over de prijs van deze multi tool: zoveel mogelijkheden voor nog geen 50 euro. Je zult wellicht niet alles gebruiken, maar keuze genoeg voor een bijzondere lage prijs. Dikke aanrader dus gezien de prijs-kwaliteitverhouding.
9,0
Bedieningsgemak
(Weging 20%)
Het bedienen van dit apparaat is net zo makkelijk als een stekker in een stopcontact steken. En dat bedoel ik letterlijk, want de opzetstukken gaan met 2 pinnetjes in het handvat zoals bij een stopcontact. Daarna de ring draaien om het opzetstuk vast te zetten en klaar is je gekozen apparaat. Nou ja, wel even aanzetten nog natuurlijk met de aan/uit knop. Maar het is eenvoudig wisselen van stijltang naar één van de krultangen óf een wafeltang óf een kleine krulborstel. Vervolgens kun je ook makkelijk uit de voeten met de opzetstukken zelf. Het wisselen van een wafeltang naar een brede stijltang gaat eenvoudig door een brede knop waarop dat duidelijk wordt aangegeven. De overige opzetstukken spreken voor zich. Alleen de kleine tang heeft twee attributen die je er los op kunt schuiven en die ik niet handig vond. Het borsteltje is met lang haar veel te dun dus dat is vragen om klitten. Het andere attribuut is een soort spiraal waar je je haar omheen moet doen. Handig aan één kant van het hoofd, maar de vorm maakt dat je het haar maar één kant op kunt draaien. Misschien dat het met hulp van een ander wel te doen is, maar wat mij betreft had deze achterwege kunnen blijven.
9,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 20%)
Ik verbaasde me echt over de prijs omdat de dit stylingsattribuut zo stevig in elkaar steekt. Dat de opzetstukken wisselbaar zijn maakt hem niet minder stevig omdat het kliksysteem gewoon sterk is. Verder is hij mooi zwart met knalroze accenten. Daar kun je mee gezien worden.
8,0
Kwaliteit / resultaat
(Weging 30%)
Het wafeleffect vond ik in de jaren 80 al niet leuk. En nu nog steeds niet. Maar ik heb het wel op één pluk haar uitgeprobeerd en dat werkte goed. Je moet er wel geduld voor hebben want de plukken kun je niet te dik pakken en je moet telkens ‘opschuiven’ om de hele lengte van je haar mee te pakken. Bij mij zou dat 3 á 4 keer verschuiven zijn per haarlok, dus dan ben je wel even bezig. De rest van de opzetstukken geven allemaal een mooi resultaat, hoewel ik weinig verschil in krul zag met de smalle krultang en de platte krultang. Wel een goed stylingsproduct gebruiken, want het effect was helaas niet lang houdbaar.
9,0
Functies / mogelijkheden
(Weging 20%)
Het fijne van deze Rowenta is dat je echt veel apparaten in één hebt. Zo heb je een brede stijltang waarmee je met één klik ook nog golfjes kunt maken. Verder is er een dikke (32 mm) én een dunne (16 mm) krultang en twee attributen die je over de 16 mm krultang kunt schuiven (borstel + spiraal). Ook ontvang je een platte krultang waarmee je meer slag zou moeten kunnen maken. Dit kreeg ik óf niet onder de knie, óf het maakt gewoon niet zo heel veel uit voor het soort krul dat je maakt). Daarnaast worden er ook nog 4 haarklemmen bijgeleverd waarmee je je net gezette krul even op z’n plaats kunt houden om af te laten koelen en te fixeren. Tot slot zaten er nog twee sier schuifspeldjes in met roze steentjes. Het enige echte nadeel vind ik dat je nergens kunt zien wanneer het apparaat klaar voor gebruik is. In de gebruiksaanwijziging staat dat je ongeveer drie minuten moet wachten voor de krultangen en ongeveer zes voor de stijltang/wafeltang. Ik had het veel prettiger gevonden als je dat op het handvat af had kunnen lezen.

8,8
Eindscore test
Rowenta CF4132D0

Testen van Rowenta CF4132D0
Gemiddelde score redacteuren
8,6
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Rowenta CF4132D0
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
8,6
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
8,6
Website testen
De Rowenta CF4132D0 is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Rowenta CF4132D0: Krullen, stijlen, golfjes: alles letterlijk in een handomdraai
8,8
3-5-2018
BesteProduct.nl

Je koopt één stylingstool maar je krijgt er zeven verschillende mogelijkheden voor terug! En je wisselt de tools letterlijk in een handomdraai. Met een draai aan een soort ring zet je de verschillende tools vast op het handvat en kun je ook tussendoor handig wisselen. Bijvoorbeeld als je grote en kleinere krullen door elkaar wilt voor een natuurlijk effect. Daarbij worden nog een aantal klemmen bijgeleverd, twee sierklemmetjes én een tasje waarin je alles mooi kunt opbergen. Wel even een goede versteviging gebruiken anders is het resultaat niet lang houdbaar.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
9,5
Prijs / kwaliteit
We kunnen op het eerste oog de Rowenta CF4132D0 aanbevelen om te kopen. We hebben nog niet veel experttesten verzameld maar voorlopig blijkt dat je voor € 41,99 zeer veel waar voor je geld krijgt.
expertscore
8,6
laagste prijs
€ 41,99
prijs/kwaliteit
9,5

Reviews van de Rowenta CF4132D0

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Rowenta CF4132D0 nog niet gedeeld. Heb jij de CF4132D0 gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Haarstyler van Rowenta te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Laagste prijzen Rowenta CF4132D0Specificaties

Stroomvoorziening
Vermogen
46 watt
Algemeen
Toelichting type
-
Partnumber
CF4132, 1830004849, CF4132MULTISTYLERELI, 000000000000076811, ROACF4132, CF 4132, D_ROWENTA_CF4132, CF4132D0, CF4132DO, 224260
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2013
Releasedatum
February 2010
EAN
3121040048122, 4053757351051, 3121040048498
Website
-
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
2
Beoordeling experts
8,6
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
9,5