Volg ons

Babyliss ST455E

Voor- en nadelen van de Babyliss ST455E

Voordelen

  • Mooi design
  • Automatisch uitschakelen
  • Super snel opgewarmd
  • 6 Temperatuurinstellingen
  • Hittebestendige mat
  • Kan er goed mee krullen
  • Dicht bij de haargrens te gebruiken
  • Kam die op de tang geklemd kan worden
  • Temperatuur stelt zich in op het haar

Nadelen

  • Kam springt er nog wel eens van af

Onze test
Consumententest | op
8,4

Babyliss ST455E: Goede stijltang met opklembare kam

8 - Score Badge BesteProduct.nl

Naar mijn mening één van de beste stijltangen op de markt; deze lijn komt met meerdere soortgelijke stijltangen in verschillende prijscategorieën. Deze heeft er een opzetbare kam bij. Ideaal!

In de afgelopen jaren heb ik heel wat stijltangen geprobeerd. Ze zijn er in zoveel verschillende soorten en maten. Met ionen tegen statisch haar, speciale keramische platen voor een gladder resultaat en meer glans en sommigen hebben een betere geleiding van de warmte. Ik heb veel maar erg dun haar. Doordat ik dun haar heb probeer ik met een stijltang meer volume te creëren. En mijn ervaringen zijn heel wisselend. De één werd te warm, bij de ander raakte ik in de knoop met de kabel… Ik ben benieuwd of ik door het testen van de stijltang deze verschillen ook ga merken! En misschien, met een beetje geluk, heb ik straks en jij ook, veel meer volume in mijn haar.
Noëlla van Velzen
Noëlla van Velzen
Rotterdam • 18 reviews
Consumententester
vanaf 52,99
9,0
Prijs
(Weging 10%)
De prijs van deze stijltang is meer dan prima! Ik heb stijltangen getest die duurder waren waar ik minder enthousiast van werd. De stijltang is niet alleen te gebruiken om te stijlen, maar ook om te krullen. Er zitten 6 temperatuurinstellingen op, je krijgt er een hittebestendige mat bij en hij past zich automatisch aan aan de dikte van het haar: Heb je heel dik haar, gaat de temperatuur omhoog. Daarnaast krijg je er bij deze tang nog een kam bij die op de tang geklemd kan worden.
8,0
Bedieningsgemak
(Weging 20%)
Met deze stijltang kun je de mist niet ingaan. Je zet hem aan, kiest voor de gewenste temperatuur en je bent klaar om te gaan, binnen dertig seconden! En het mooie is, dat hij vanaf dat moment zelf de temperatuur regelt, en daarbij rekening houdt met het type haar. Beter wordt het niet, toch?
8,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 20%)
De tang is heel licht en door de ronde vormen ligt hij heel prettig in de hand. Het voelt als een stevige tang. Doordat de tang een ronde vorm en lange platen heeft, zitten de platen tot aan de buitenkant. Dit houdt in dat je de gehele plaat goed kunt gebruiken voor het haar. Daardoor hoef je ook niet meerdere keren over het haar heen. Daarbij kun je de kam er ook nog op klemmen. Deze is super fijn: je kamt en stijlt het haar tegelijk waardoor je een super mooi glad resultaat krijgt.
9,0
Kwaliteit / resultaat
(Weging 30%)
De stijltang is snel opgewarmd. Door de ronde vormen van de tang zitten de platen echt langs de rand. Daardoor kun je heel dicht bij de haar aanzet komen en creëer je op een gemakkelijke manier veel volume. Na één keer door het haar halen heb je een prachtig resultaat. Daardoor beschadig je je haar minimaal. Met het gebruik van de kam is het resultaat helemaal top. De haren worden met de kam goed over de platen geleid en geven een nóg sneller resultaat.
8,0
Functies / mogelijkheden
(Weging 20%)
Krullen is ideaal met deze tang door de ronde vorm. Je krijgt een mooie krul die de hele dag blijft zitten! Maar ook het stijlen gaat super. Je hoeft de tang maar één keer door je haar te halen voor een super resultaat met een mooie glans. Waar ik ook heel blij van word zijn de temperatuur-instellingen. Je hebt meerdere keuzes: 140 – 160 Voor dun, breekbaar haar 180 – 200 Voor normaal haar 220 – 235 Voor dik of krullend haar. Ik heb heel veel, heel fijn haar. Daardoor wil ik op een zo laag mogelijke temperatuur stijlen. Ik kan me voorstellen dat je met dik of krullend haar de tang heel hoog wilt hebben voor een snel en mooi resultaat. De tang is zo gemaakt dat deze kan aanvoelen of de temperatuur wel goed staat: Mocht je hem dus te hoog hebben staan schakelt hij zelf bij en minimaliseer je de schade aan het haar. Ik denk wel dat deze optie nuttiger is voor mensen die op hogere standen stijlen. Dit geld overigens ook voor de kam: Met heel dik of krullend haar ben ik bang dat de klem alleen goed werkt bij hele kleine plukjes, anders schiet deze er af.

8,4
Eindscore test
Babyliss ST455E

Testen van Babyliss ST455E
Gemiddelde score redacteuren
8,1
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Babyliss ST455E
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
8,1
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
8,1
Website testen
De Babyliss ST455E is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Babyliss ST455E: Goede stijltang met opklembare kam
8,4
9-8-2019
BesteProduct.nl

Naar mijn mening één van de beste stijltangen op de markt; deze lijn komt met meerdere soortgelijke stijltangen in verschillende prijscategorieën. Deze heeft er een opzetbare kam bij. Ideaal!

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
8,0
Prijs / kwaliteit
Het is zeker het overwegen waard om de Babyliss ST455E te kopen. We hebben nog niet veel testen verzameld, maar het lijkt erop dat de ST455E de € 52,99 waard is.
expertscore
8,1
laagste prijs
€ 52,99
prijs/kwaliteit
8,0

Reviews van de Babyliss ST455E

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Babyliss ST455E nog niet gedeeld. Heb jij de ST455E gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Haarstyler van Babyliss te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Laagste prijzen Babyliss ST455E

Bekijk
€ 52,99
8,6
Voor 23.59u besteld? Morgen gratis bezorgd. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)


Specificaties van Babyliss ST455E

Algemeen

Toelichting type
-
Partnumber
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2018
EAN
3030050145809
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
1
Beoordeling experts
8,1
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
8,0