Volg ons

Carmen haarstylers vergelijken

Carmen logo
Een haarstyler van Carmen kopen? Bekijk alle verkrijgbare haarstylers van Carmen in het onderstaande overzicht. Klik op de haarstylers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
574 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste haarstylers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste haarstylers van Carmen door BesteProduct.nl

8,5
Het openen van de luxe doos is bij deze stijltang al een feestje. De verpakking is prachtig en er zit een hele mooie clutch bij! Het stijlen gaat als een speer en het opwarmen nog veel sneller, dat doet hij in slechts vijftien seconden.
Noëlla van Velzen
Noëlla van Velzen
Rotterdam • 18 reviews
Lees de hele review
7,8
Na mijn eerdere positieve ervaring met Carmen's Chopstick van Carmen lag de lat hoog. Wederom ben ik erg tevreden. Met de Coco Curler CT5015 maak ik snel fijne, kleine krullen. Voordeel hierbij is dat de tang iets groter is, 2 cm dit keer, waardoor de krullen niet zo heel klein meer zijn. Zijn naam dankt hij aan de kokosnoot coating die hij heeft. Of dat nu het echt het verschil valt moeilijk te zeggen. Feit blijft dat je voor nog geen 40 euro een keramische tang hebt waarmee je gemakkelijk krullen maakt die lang (soms wel dagen) blijven zitten. Daarmee verdient Carmen wederom een kooptip!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,8
De CT6525 van Carmen staat wat mij betreft zeker garant voor mooie krullen. Of je nu voor een nonchalante beachy waves look gaat, of je wil juist hele kleine fijne krulletjes. Beide heb je in een handomdraai gecreëerd met deze tang. En dan is er nog een tang, de conische, die van dik naar dun loopt. Voor mij weinig verschil met de bobbeltang, want het haar zakte gewoon van het dikke gedeelte naar het dunne. Maar ook dan maakte ik er mooie krullen mee. Op zich een top apparaat dus, maar de prijs van 50 euro vind ik nog wel een dingetje. Dit is voor mij reden om de CT6525 van Carmen echt nèt geen kooptip te geven. Iets goedkoper, en hij had ‘m dubbel en dwars verdiend!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,7
Een 3-in-1 apparaat. Met de CT3000 kun je namelijk 3 verschillende haarstijlen creëren. Een zigzag krul, een mooie losse krul of juist steil haar. Het is maar net hoe je het apparaat bedient. Enige oefening baart kunst. En met vooral veel tijd en geduld kun je uiteindelijk jouw favoriete kapsel stijlen. Ben jij iemand die graag van kapsel verwisselt en wil je niet 3 verschillende apparaten op je badkamermeubel? Dan is de CT3000 zeker een aanrader. Maar onthoud wel dat je voor elke handeling gemiddeld wat langer bezig bent, dan wanneer je het specifiek daarvoor geschikte apparaat zou gebruiken. Wil je liever elke dag mooie krullen, dan zou een krulborstel beter zijn. Of heb je een voorkeur voor steil haar, dan kun je wellicht beter voor een echte stijltang gaan.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Haarstyler: de populairste merken