Volg ons

De beste hakselaars vergelijken

t/m
33 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste hakselaars door BesteProduct.nl


Meest recent geteste hakselaars door BesteProduct.nl

8,0
De prijs die je voor deze Makita neertelt, staat in verhouding tot de kwaliteit. Hij is stevig gebouwd en verorbert gestaag takken met een diameter van 45 mm. Dit doet hij zonder al te veel herrie te maken. Wanneer de opvangbak is geplaatst, moet je aan een hendel trekken. Pas dan werkt de machine. Deze hendel moest in het begin aan mij wennen en ik aan hem. Inmiddels weten we wat we aan elkaar hebben en gaat dit prima.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,9
2800 watt vermogen heeft deze hakselaar van Wolf-Garten. En daarmee doet hij zijn naam eer aan, want als een hongerige wolf vreet hij je tuinafval op. Op papier zou hij takken tot een doorsnee van 45 mm met gemak opvreten. In de praktijk ging dit minder soepel dan gedacht. 45 mm deed hij met horten en stoten, maar een doorsnee van 4 cm en kleiner was geen enkel probleem. De twee omkeerbare messen kun je zelf gemakkelijk verwisselen of vervangen. En dat alles in combinatie met de nodige veiligheid. Dat levert een kooptip op!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,9
Deze elektrische Bosch AXT 25 TC plet het tuinafval tussen een plaat en een wals met messen. De takken worden door deze wals naar binnen getrokken. Hij doet dat met beleid en je hoeft niet bang te zijn dat je een zwiepende tak in je gezicht krijgt. Hij kan zelfs takken aan die 45 millimeter dik zijn. Bij deze takken moeten dan wel de zijscheuten eraf worden gehaald, want anders kunnen die niet door de toevoeropening. De freeswals versnippert de takken niet tot kleine stukjes maar maakt er dunne schijfjes van. De 53 liter opvangbak zit onder de hakselaar. Je moet hem wel goed plaatsen, want anders werkt de machine uit veiligheidsoverwegingen niet. Deze Bosch kan worden gekocht voor een bedrag van circa 356 euro. Niet echt goedkoop, maar dan heb je wel wat.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,6
De PowerPlus Tools POWXG6461 is een elektrische hakselaar met walsmechanisme. Dit apparaat ‘kneust’ takken als het ware en geeft grove houtsnippers en ‘houtchips’ als resultaat. Ondanks de robuust ogende bouw gaat deze machine in gebruik toch wat schudden en schokken als je ‘m aanzet. Niet vervelend, maar de Bosch AXT 25 TC (een andere geteste walshakselaar) werkt beter en sneller. De POWXG6461 is echter te koop voor meer dan 100 euro minder. Een prima alternatief voor de Bosch voor iedereen met een iets minder dikke portemonnee.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Hakselaar: de populairste merken