Volg ons

De beste hogedrukreinigers vergelijken

t/m
146 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Hogedrukreiniger kopen in 6 stappen (video)
Tips bij het kopen van een nieuwe hogedrukreiniger
Lees de koopgids

Best geteste hogedrukreinigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste hogedrukreinigers door BesteProduct.nl

7,4
De Eurom Force 2000 hogedrukreiniger kan qua prestaties wedijveren met hogedrukreinigers die duurder zijn. Hij heeft een mooie vlakke straal en is geschikt voor regelmatig gebruik. Ik vind het jammer dat de terrasreiniger geen scharnierpunt heeft, waardoor ik met mijn lengte (1.87 m) een stukje door mijn knieën moest om de reiniger toch plat op de ondergrond te houden. Verder vind ik het jammer dat de handgreep niet in hoogte kan worden versteld. Als je wat kleiner bent dan ik dan vervallen deze minpunten. De prestaties en de prijs hebben voor mij de doorslag gegeven om deze Eurocom Force 2000 toch een kooptip te geven.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 118 reviews
Lees de hele review
7,8
Deze robuuste hogedrukreiniger is geschikt voor de zwaardere schoonmaakklussen zoals een terras, schutting, boot en zwembad. Ik vind hem aan de dure kant maar omdat hij uitstekend presteert en ik er kwalitatief niets op aan te merken heb, geef ik hem een kooptip.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 118 reviews
Lees de hele review
7,8
Deze Kärcher K 4 Premium Full Control Home krijgt van mij een kooptip omdat hij een watergekoelde inductiemotor heeft; ook nog eens prima presteert én omdat hij een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding heeft. Deze reiniger is geschikt voor zware klussen en intensief gebruik.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 118 reviews
Lees de hele review
7,0
De Nilfisk C 130.2-8 hogedrukreiniger is geschikt voor de wat zwaardere klussen, zoals het schoonmaken van een middelgroot terras of voertuig. Hij kan worden gebruikt voor af en toe reinigen van diverse reinigingstaken, aldus de fabrikant. De som van de werkdruk en wateropbrengst deed ons vermoeden dat deze reiniger een beetje een middenmoter is, en dat blijkt zeker wanneer je hem zou vergelijken met andere door ons geteste reinigers.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 118 reviews
Lees de hele review

Hogedrukreiniger: de populairste merken