Volg ons

Philips home cinema systemen vergelijken

Philips logo
Een home cinema systeem van Philips kopen? Bekijk alle verkrijgbare home cinema systemen van Philips in het onderstaande overzicht. Klik op de home cinema systemen om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
76 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koopgids: een home cinema set kopen
Stel: je bent nogal een ‘movie buff’. Kijkt graag films en series. Maar, je mist de ultieme bioscoopervaring. Dan staat je maar één ding te doen. Namelijk, op zoek gaan naar een mooi geluidssysteem. Want goed geluid voegt vaak meer toe dan je denkt.
Lees de koopgids

Best geteste home cinema systemen door BesteProduct.nl


Meest recent geteste home cinema systemen van Philips door BesteProduct.nl

7,9
Geen prijzen
De Philips Fidelio E5 is een zeer compact ogend, draadloos, home cinema systeem met een prachtige vormgeving. De geluidskwaliteit is bovendien uitstekend. De afneembare surround-luidsprekers zijn heel handig in gebruik en kunnen zondermeer innovatief genoemd worden. De surroundkwaliteit is middelmatig tot goed.
Dirk Lont
Dirk Lont
Blokker • 1 review
Lees de hele review
6,8
Geen prijzen
Als je op zoek bent naar een goedkoop home cinema systeem met allerlei mogelijkheden en die ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk is, kies je voor dit model. Als de kwaliteit van het geluid van een home cinema systeem voor jou een belangrijke overweging is en je op de koop neemt dat een andere set weer een andere gemis of mindere mogelijkheden heeft, kun je beter voor een ander model gaan.
Bas Waarts
Bas Waarts
Utrecht • 44 reviews
Lees de hele review

Home cinema systeem: de populairste merken