Volg ons

De beste home cinema systemen vergelijken

Profiel foto Bart Boonstra
Bart Boonstra
Expert home cinema systemen
De ruimte en je budget bepalen welk homecinemasysteem het meest geschik is voor jou
Stel: je bent nogal een filmfreak, kijkt graag films en series. Maar je mist de ultieme bioscoopervaring. Dan staat je maar één ding te doen: koop een mooi geluidssysteem. Want goed geluid voegt vaak meer toe dan je denkt. Een home cinema systeem bestaat meestal uit een receiver met een set speakers, waarbij je verschillende apparaten kunt aansluiten op de receiver. Homecinemasets heb je in verschillende systemen. Een 2.1 home cinema systeem beschikt over 2 speakers en subwoofer. Terwijl een 5.1 home cinema systeem wordt geleverd met 4 speakers en een subwoofer. Een 7.1 home cinema systeem heeft zelfs 6 speakers en een subwoofer. Hoe meer speakers hoe toffer de beleving bij een film of serie. Maar daar moet je natuurlijk wel het budget en de ruimte voor hebben.
t/m
70 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koopgids: een home cinema set kopen
Stel: je bent nogal een ‘movie buff’. Kijkt graag films en series. Maar, je mist de ultieme bioscoopervaring. Dan staat je maar één ding te doen. Namelijk, op zoek gaan naar een mooi geluidssysteem. Want goed geluid voegt vaak meer toe dan je denkt.
Lees de koopgids

Best geteste home cinema systemen door BesteProduct.nl


Meest recent geteste home cinema systemen door BesteProduct.nl

7,9
Geen prijzen
De Philips Fidelio E5 is een zeer compact ogend, draadloos, home cinema systeem met een prachtige vormgeving. De geluidskwaliteit is bovendien uitstekend. De afneembare surround-luidsprekers zijn heel handig in gebruik en kunnen zondermeer innovatief genoemd worden. De surroundkwaliteit is middelmatig tot goed.
Dirk Lont
Dirk Lont
Blokker • 1 review
Lees de hele review
6,8
Geen prijzen
Als je op zoek bent naar een goedkoop home cinema systeem met allerlei mogelijkheden en die ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk is, kies je voor dit model. Als de kwaliteit van het geluid van een home cinema systeem voor jou een belangrijke overweging is en je op de koop neemt dat een andere set weer een andere gemis of mindere mogelijkheden heeft, kun je beter voor een ander model gaan.
Bas Waarts
Bas Waarts
Utrecht • 44 reviews
Lees de hele review
7,9
Geen prijzen
Als je een mooi 5.1 setje wilt hebben voor niet al te veel geld dat wel presteert en er ook mooi uitziet, kun je voor dit model kiezen. Als je je heel normale dvd-collectie in 3D wilt bekijken, kies dan voor een andere home cinema set.
Paul Gersen
Paul Gersen
Arnhem • 53 reviews
Lees de hele review
6,6
Geen prijzen
Als je een degelijke en mooie home cinemaset wilt waarmee film kijken een ware belevenis wordt, zeker in combinatie met een 3D-tv, kun je voor dit model kiezen. Als je op zoek bent naar een nieuwe geluidsset voor je muziekcollectie of het apparaat wil gebruiken als mediaplayer, zoek dan nog even verder.
Gert-Jan Verstegen
Gert-Jan Verstegen
Rotterdam • 3 reviews
Lees de hele review

Home cinema systeem: de populairste merken