Volg ons

De beste hoofdtelefoons vergelijken

Model.FullName
Paul Gersen
Expert hoofdtelefoons
Een koptelefoon over je hoofd heeft het beste geluid
Wil je een koptelefoon kopen? Dat is een uitdagende klus. De markt wordt namelijk overspoeld met hoofdtelefoons. Senheis, BeyerDynamic, AKG en Sony zijn slechts enkele merken die goede koptelefoons maken. Om de keuze te beperken, moet je eerste bepalen welk soort hoofdtelefoon je wil hebben. Er zijn er vier: circumaural, supra-aural, in-ear en earbuds. De koptelefoons die je over je hoofd draagt, geven doorgaans het beste geluid. Die zijn er in gesloten en open systemen. Let erop dat je met gesloten koptelefoons amper of geen omgevingsgeluid hoort. Dat kan gevaarlijk zijn in het verkeer. 15 handige tips bij het kopen van een koptelefoon.
t/m
1867 producten
Sorteren op:

Top 4
Laad meer producten
Koopgidsen
Koptelefoon kopen: tips bij het kiezen van een koptelefoon [koopgids]
Sennheiser, BeyerDynamic, AKG en Sony: het zijn maar een aantal fabrikanten die bekend staan om het maken van koptelefoons. Inderdaad: de markt is groot en je moet veel keuzes maken wil je de beste koptelefoon voor jou kiezen, wan
Lees de koopgids

Best geteste hoofdtelefoons door BesteProduct.nl


Meest recent geteste hoofdtelefoons door BesteProduct.nl

5,9
JBL verrast ons met een zeer complete levering. Een stijlvolle reishoes bevat namelijk alle benodigdheden. Jammer genoeg kan het geluid van dit model ons minder bekoren, want van een correcte audiobalans is geen sprake. Net als bij veel andere audioproducten van JBL focust ook dit model zich op een flinke dosis bas. Lang niet iedere muziekliefhebber zal dat waarderen. Hoewel de actieve ruisonderdrukking prima functioneert, laat deze functie op stille momenten wel een zachte ruis horen. Veel andere merken hebben dat bij hun producten beter voor elkaar, maar dan ben je doorgaans ook wat meer geld kwijt. De 200 euro die je voor deze JBL betaalt is 100 euro minder dan de prijs tijdens de lancering. Helaas vinden we dat alsnog teveel voor wat je krijgt.
Maikel Dijkhuizen
Maikel Dijkhuizen
Alkmaar • 9 reviews
Lees de hele review
7,9
Deze koptelefoon heeft een stoer, degelijk design met de bijzondere kleurencombinatie goud en wit. Smaak is subjectief, maar als je eens wat anders wilt dan de gebruikelijke zwarte smaak, dan heb je met dit model iets unieks in handen. Het valt zeker op! De geluidskwaliteit is erg goed te noemen. Het lage gebied is ruim voldoende om meeste muziek juist te laten overkomen, dit geldt ook voor midden en hoge frequenties, het klinkt goed en zuiver. Hierdoor zul je met een goede accucapaciteit goed kunnen genieten. De koptelefoon is licht van gewicht en zal niet snel voor een last zorgen op je hoofd. Het materiaal oogt niet kitscherig, ondanks de opvallende kleurcombinatie, maar juist degelijk. Wat erg fijn is, is de quickcharge functie die het mogelijk maakt om de koptelefoon in korte tijd op te kunnen laden voor minstens een uur gebruik wanneer je haast hebt.
Ronald van Eijsden
Ronald van Eijsden
Amersfoort • 5 reviews
Lees de hele review
8,6
In tegenstelling tot hippe merken als Beats en Marshall slaagt Sony er wél in om een uitstekende hoofdtelefoon in een modieus jasje te gieten. De WH-H900N h.ear on 2 valt namelijk op, terwijl de audiodrivers ook nog eens garant staan voor een uitgebalanceerde muziekweergave. Kortom, geen kunstmatig opgevoerde bas om de matige audioprestaties te camoufleren, maar een natuurgetrouw geluid dat recht doet aan het werk van artiesten. In combinatie met een prima actieve geluidsonderdrukking geniet je zelfs in de drukste omgevingen van je favoriete liedjes.
Maikel Dijkhuizen
Maikel Dijkhuizen
Alkmaar • 9 reviews
Lees de hele review
8,8
Geen prijzen
Het Franse Focal heeft in de audiowereld een hoge reputatie, dus de Listen Wireless wekt hoge verwachtingen. Na een eerste luistersessie weten we eigenlijk al voldoende. Deze over-ear-hoofdtelefoon doet wat het moet doen en dat is muziek zo natuurgetrouw mogelijk weergeven. De liedjes klinken open en dynamisch, zodat je deze hoofdtelefoon met gemak urenlang draagt. De fijne oorkussens van traagschuim dragen hieraan bij. Minpunten zijn de afwezigheid van actieve geluidsonderdrukking en de vele drukknopjes op de oorschelp. In combinatie met het vrij hoge draaggewicht is dit product bovendien iets minder geschikt om onderweg te gebruiken.
Maikel Dijkhuizen
Maikel Dijkhuizen
Alkmaar • 9 reviews
Lees de hele review

Hoofdtelefoon: de populairste merken