Volg ons

De beste hoofdtelefoons vergelijken

Model.FullName
Paul Gersen
Expert hoofdtelefoons
Een koptelefoon over je hoofd heeft het beste geluid
Wil je een koptelefoon kopen? Dat is een uitdagende klus. De markt wordt namelijk overspoeld met hoofdtelefoons. Senheis, BeyerDynamic, AKG en Sony zijn slechts enkele merken die goede koptelefoons maken. Om de keuze te beperken, moet je eerste bepalen welk soort hoofdtelefoon je wil hebben. Er zijn er vier: circumaural, supra-aural, in-ear en earbuds. De koptelefoons die je over je hoofd draagt, geven doorgaans het beste geluid. Die zijn er in gesloten en open systemen. Let erop dat je met gesloten koptelefoons amper of geen omgevingsgeluid hoort. Dat kan gevaarlijk zijn in het verkeer.
t/m
2173 producten
Sorteren op:

Top 4
Laad meer producten
Koopgidsen
Koptelefoon kopen: tips bij het kiezen van een koptelefoon [koopgids]
Sennheiser, BeyerDynamic, AKG en Sony: het zijn maar een aantal fabrikanten die bekend staan om het maken van koptelefoons. Inderdaad: de markt is groot en je moet veel keuzes maken wil je de beste koptelefoon voor jou kiezen, wan
Lees de koopgids

Best geteste hoofdtelefoons door BesteProduct.nl


Meest recent geteste hoofdtelefoons door BesteProduct.nl

5,2
Teufel, een gerenommeerd merk dat regelmatig sterke audioproducten lanceert . De Airy NG (2de generatie) stelt mij echter teleur. Ik heb ook de 1ste generatie getest en deze was afgezien van de prijs destijds een prima product. Deze versie had verbeteringen moeten brengen ten opzichte van zijn voorganger. Een matige geluidskwaliteit en draagcomfort maken dat ik niet overtuigd ben. Helaas.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review
4,9
Geen prijzen
Mijn voorgevoel bij het uitpakken van de doos wordt al snel bevestigd. De JVC HA-XP50BT ziet er leuk uit, maar het stelt niet veel voor. JVC pronkt met extreem veel bas, maar die claim is wat overdreven. Het klinkt vooral schel. Ook zit deze on-ear koptelefoon erg strak op je hoofd. Vrijwel meteen knelt het de oren af. Wat positief opviel was de lange accuduur, maar liefst 40 uur 'luister plezier'. De koptelefoon laad ook super snel op. Met een oplaadtijd van 10 minuten kan er al 3 uur van gebruikgemaakt worden. De gemiddelde prijs is ongeveer 120 euro, mijns inziens teveel geld voor een koptelefoon die niet goed klinkt.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review
5,9
JBL verrast ons met een zeer complete levering. Een stijlvolle reishoes bevat namelijk alle benodigdheden. Jammer genoeg kan het geluid van dit model ons minder bekoren, want van een correcte audiobalans is geen sprake. Net als bij veel andere audioproducten van JBL focust ook dit model zich op een flinke dosis bas. Lang niet iedere muziekliefhebber zal dat waarderen. Hoewel de actieve ruisonderdrukking prima functioneert, laat deze functie op stille momenten wel een zachte ruis horen. Veel andere merken hebben dat bij hun producten beter voor elkaar, maar dan ben je doorgaans ook wat meer geld kwijt. De 200 euro die je voor deze JBL betaalt is 100 euro minder dan de prijs tijdens de lancering. Helaas vinden we dat alsnog teveel voor wat je krijgt.
Maikel Dijkhuizen
Maikel Dijkhuizen
Alkmaar • 9 reviews
Lees de hele review
7,9
Deze koptelefoon heeft een stoer, degelijk design met de bijzondere kleurencombinatie goud en wit. Smaak is subjectief, maar als je eens wat anders wilt dan de gebruikelijke zwarte smaak, dan heb je met dit model iets unieks in handen. Het valt zeker op! De geluidskwaliteit is erg goed te noemen. Het lage gebied is ruim voldoende om meeste muziek juist te laten overkomen, dit geldt ook voor midden en hoge frequenties, het klinkt goed en zuiver. Hierdoor zul je met een goede accucapaciteit goed kunnen genieten. De koptelefoon is licht van gewicht en zal niet snel voor een last zorgen op je hoofd. Het materiaal oogt niet kitscherig, ondanks de opvallende kleurcombinatie, maar juist degelijk. Wat erg fijn is, is de quickcharge functie die het mogelijk maakt om de koptelefoon in korte tijd op te kunnen laden voor minstens een uur gebruik wanneer je haast hebt.
Ronald van Eijsden
Ronald van Eijsden
Amersfoort • 4 reviews
Lees de hele review

Hoofdtelefoon: de populairste merken