Volg ons
Alle uitvoeringen (3)

Bowers & Wilkins PX7

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Bestel- en levertijden Beschikbaar in 3 uitvoeringen:

Voor- en nadelen van de Bowers & Wilkins PX7

Voordelen

 • Goede bouwkwaliteit
 • Luxe uitstraling
 • Uitstekende basweergave
 • Uitstekende ruisonderdrukking
 • 30 uur batterijduur
 • Zeer goede noise cancelling
 • Stevig opbergetui meegeleverd
 • Ambient pass-through-modus
 • Superieure audioprestaties van grote stuurprogramma's

Nadelen

 • Matige app
 • Minder comfortabel door stugge hoofdband
 • Oorschelpen kunnen niet ingeklapt worden

Onze test
Expertreview | op
7,9

Bowers & Wilkins PX7: Luxe hoofdtelefoon met goede noise cancelling

8 - Score Badge BesteProduct.nl

De Bowers & Wilkins PX7 is een zeer luxueus ogende hoofdtelefoon met zeer goede noise cancelling. Zowel ruis-achtig geluid van verkeer en toetsenborden als stemgeluiden worden goed weggefilterd. Zo goed zelfs, dat het niet verstandig is om het op de openbare weg te activeren. De geluidskwaliteit is goed, met name de weergave van lage tonen is erg helder. Hoge tonen worden iets gedrukt, maar dat zullen de meeste gebruikers zonder direct vergelijkingsmateriaal niet horen. Het comfort is het grootste pijnpunten van deze hoofdtelefoon. Voornamelijk met een groot hoofd zit de PX7 niet erg lekker.

Roel is freelance reviewer bij Reshift en daarnaast een professional in microelektronica en biotechnologie. Roel houdt zich bezig met computer hardware zoals videokaarten en monitoren, maar ook andere consumentenproducten komen aan de beurt.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Redacteur
vanaf 399,00
Roel is freelance reviewer bij Reshift en daarnaast een professional in microelektronica en biotechnologie. Roel houdt zich bezig met computer hardware zoals videokaarten en monitoren, maar ook andere consumentenproducten komen aan de beurt.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Redacteur
8,0
Prijs
(Weging 10%)
De Bowers & Wilkins PX7 kost op het moment van schrijven ongeveer 330 euro. Dat is een gemiddeld bedrag voor een luxe hoofdtelefoon met Active Noise Cancelling. De bouwkwaliteit en gebruikte materialen zijn zeer luxe, alleen het draagcomfort kan nog wel wat aandacht gebruiken.
9,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 10%)
Als je de headphones uit de verpakking haalt merk je direct dat je te maken hebt met een luxeproduct. Het frame is gemaakt van een apart soort plastic dat zeer stevig aanvoelt en is op sommige delen omwikkeld met stof en nepleer. Bowers & Wilkins claimt dat het stof vuiligheid afstoot, maar ik heb zo mijn twijfels of dit in de loop der jaren ook mooi schoon blijft. Het is jammer dat de oorschelpen niet ingeklapt kunnen worden, maar ze kunnen wel plat gedraaid worden zodat de hoofdtelefoon redelijk comfortabel om je nek gedragen kan worden. De bediening van de PX7 gebeurt met vier drukknoppen en een schuifknopje. Aan het begin is het even puzzelen, maar op een gegeven moment heb je aardig door hoe alle functies geactiveerd worden.
8,0
Geluidskwaliteit
(Weging 60%)
De PX7 produceert een mooie diepe bas die een lichte boost heeft gekregen over de midden-tonen. Helaas worden in ruil hiervoor de hoge tonen gedrukt en een beetje dof waardoor de details verdwijnen uit bijvoorbeeld snaredrums. De hoofdtelefoon leent zich daarom uitstekend voor bijvoorbeeld de muziek van Billie Eilish, terwijl rock en metal minder goed tot hun recht komen. Voor de draadloze verbinding maakt Bowers & Wilkins gebruik van aptX Adaptive, aptX HD, aptX, AAC of SBC. Helaas is het in de app niet mogelijk om zelf een codec te selecteren, wat in de praktijk betekent dat de audiokwaliteit wisselend kan zijn. Een keus tussen stabiliteit en kwaliteit zou al een hele verbetering zijn. Op het gebied van noise cancelling doet Bowers & Wilkins het opvallend goed. Niet alleen het ruis-achtige geluid van verkeer en toetsenborden wordt netjes weggefilterd, ook de veel lastigere stemgeluiden worden goed gedrukt. Helemaal geruisloos wordt het uiteraard niet, maar de hoofdtelefoon kan goed meekomen met de huidige top van Sony en Bose.
7,0
Draagcomfort
(Weging 20%)
Dat Bowers & Wilkins zich met name focust op speakers en andere niet-draagbare audio-producten wordt duidelijk uit het draagcomfort. Het bedrijf heeft op dit gebied nog het een en ander te leren. Allereerst is de kracht die de oorschelpen op je hoofd uitoefenen te groot om echt comfortabel te zijn. Gek genoeg wordt die kracht alleen maar groter naarmate je de hoofdband verder uitschuift, waardoor mensen met een groot hoofd er nog meer last van zullen krijgen. Ook zijn de scharnieren tussen de oorschelpen en hoofdband te stroef waardoor je altijd even pasvorm moet verstellen voor een goede geluidsdichte afsluiting tussen de kussens en je hoofd. De oorkussens zijn gelukkig wel lekker zacht, wat compenseert voor de grote klemkracht en de afsluiting bevordert.

7,9
Eindscore test
Bowers & Wilkins PX7
Foto's gemaakt tijdens het testen

Testen van Bowers & Wilkins PX7
Gemiddelde score redacteuren
7,9
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Bowers & Wilkins PX7
Aantal testen:
8
Genormeerde score:
7,9
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,9
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Bowers & Wilkins PX7.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Bowers & Wilkins PX7? Onze eigen test van de PX7 staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Review: Bowers & Wilkins PX7 – premium hoofdtelefoon met ANC
10,0
14-12-2019
Homecinemamagazine.nl

Als we alles bij elkaar optellen dan is de Bowers & Wilkins PX7 een duidelijke stap vooruit ten opzichte van de PX Wireless. De PX7 klinkt levendiger, opener, transparanter en meer gebalanceerd dan zijn voorganger. Eigenlijk op alle vlakken wat de muziekweergave betreft overklast dit model zijn voorganger. Ook wat betreft comfort willen we niet meer terug; de PX7 kan lange tijd gebruikt worden zonder dat je er last van krijgt en past perfect om de oren en op het hoofd.

Homecinemamagazine.nl
Bowers & Wilkins PX7 review
10,0
10-10-2019
Whathifi.com

All a pair of headphones can do is sound, look and feel great – and the B&W PX7s tick all three boxes. In our initial hands-on review, we predicted that the PX7s would be up there with the very best noise-cancelling headphones, and that’s where they sit. The Sonys might have pipped them to a 2019 What Hi-Fi? Awards Best Buy, but these are fine alternatives – especially for those who value sonic sprightliness and street-cred style.

Whathifi.com
Bowers & Wilkins PX7: heeft bijna alles weg van een premium koptelefoon
7,0
16-12-2019
Computer! Totaal

De Bowers & Wilkins PX7 is esthetisch gezien met recht het vlaggenschip van deze nieuwe lijn koptelefoons. De bouwkwaliteit en afwerking is erg goed. Ondanks de bouwkwaliteit en afwerking, of misschien wel mede door dat, zit de koptelefoon niet lekker. Hij is zwaar, rigide en drukt behoorlijk tegen het hoofd aan. De accuduur is uitstekend.

Computer! Totaal
Bowers and Wilkins PX7 wireless headphones review
7,0
17-12-2019
Digitaltrends.com

With a two-year warranty and a build quality and materials that are among the best we’ve seen, the B&W PX7 should last as long as you need, provided you care for them. The included hard-shell case makes that task easier. Should you buy them? If money’s no object, and you don’t mind the absence of voice assistant access, the PX7 deliver a rewarding and luxurious wireless listening experience. But you’ll find better value and more features from the competition.

Digitaltrends.com
Bowers & Wilkins PX7
9,0
24-12-2019
TechRadar.com
Bowers & Wilkins PX7
10,0
7-1-2020
TrustedReviews.com
Bowers & Wilkins PX7: Luxe hoofdtelefoon met goede noise cancelling
7,9
8-1-2020
BesteProduct.nl

De Bowers & Wilkins PX7 is een zeer luxueus ogende hoofdtelefoon met zeer goede noise cancelling. Zowel ruis-achtig geluid van verkeer en toetsenborden als stemgeluiden worden goed weggefilterd. Zo goed zelfs, dat het niet verstandig is om het op de openbare weg te activeren. De geluidskwaliteit is goed, met name de weergave van lage tonen is erg helder. Hoge tonen worden iets gedrukt, maar dat zullen de meeste gebruikers zonder direct vergelijkingsmateriaal niet horen. Het comfort en de prijs zijn de grootste pijnpunten van deze hoofdtelefoon. Met een groot hoofd zit hij niet erg lekker en de PX7 is met een prijs van 400 euro veel te duur vergeleken met de concurrentie.

BesteProduct.nl
Bowers & Wilkins PX7
10,0
17-1-2020
Pocket-lint.com
Bowers & Wilkins PX7 : un casque à la réduction de bruit très efficace
8,0
28-1-2020
Lesnumeriques.com

Le PX7 est un casque plein de paradoxes, notamment sonores, avec sa restitution très colorée et infidèle, mais aussi étonnamment riche de détails. À supposer que l'on adhère à cette approche, on pourra alors profiter pleinement de ses autres qualités, comme sa connectivité foisonnante et son excellente réduction de bruit active. Dans le cas contraire, les incontournables Sony WH-1000XM3 et Bose Headphones 700 restent toutefois des choix plus sûrs et plus polyvalents.

Lesnumeriques.com
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
9,5
Prijs / kwaliteit
De Bowers & Wilkins PX7 is een aanrader om te kopen. Volgens de experts die de PX7 hebben getest, krijg je voor € 399,00 een van de beste Hoofdtelefoons in deze prijsklasse op de markt.
expertscore
7,9
laagste prijs
€ 399,00
prijs/kwaliteit
9,5

Reviews van de Bowers & Wilkins PX7

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Bowers & Wilkins PX7 nog niet gedeeld. Heb jij de PX7 gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Laagste prijzen Bowers & Wilkins PX7


Bowers & Wilkins PX7 uitvoeringenSpecificaties van Bowers & Wilkins PX7

Algemeen

Toelichting type
-
Partnumber
, FP41289 , FP41297
Toelichting partnumber
-
EAN
0714346332748 , 0714346332717 , 0714346332700 , 0714346332731
Releasedatum
September 2019
Frequentie
10 - 30000 Hz
Model
over het hoofd
Noise-cancelling
Ja
Type/soort
Hoofdtelefoons/headsets
Kleuren
zilver
Soort
koptelefoon (op oor)

Overige

Lengte kabel
1,2 m
Gewicht
310 gram
Bijgeleverde accessoires
etui
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
1
Beoordeling experts
7,9
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
9,5