Volg ons

Plantronics hoofdtelefoons vergelijken

Plantronics logo
Een hoofdtelefoon van Plantronics kopen? Bekijk alle verkrijgbare hoofdtelefoons van Plantronics in het onderstaande overzicht. Klik op de hoofdtelefoons om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1777 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koptelefoon kopen: tips bij het kiezen van een koptelefoon [koopgids]
Sennheiser, BeyerDynamic, AKG en Sony: het zijn maar een aantal fabrikanten die bekend staan om het maken van koptelefoons. Inderdaad: de markt is groot en je moet veel keuzes maken wil je de beste koptelefoon voor jou kiezen, wan
Lees de koopgids

Best geteste hoofdtelefoons door BesteProduct.nl


Meest recent geteste hoofdtelefoons van Plantronics door BesteProduct.nl

6,5
De Plantronics BackBeat Go 810 is een van de goedkoopste over-ear hoofdtelefoons met ANC, maar helaas zie je dat ook terug in de kwaliteit. De bouwkwaliteit is redelijk en de overdracht is opvallend goed gebalanceerd, terwijl details in het geluid missen. Daarnaast produceert de hoofdtelefoon zelf een storende ruis die hoorbaar is bij weinig of geen geluid, waardoor het ANC-effect teniet wordt gedaan.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 130 reviews
Lees de hele review
7,6
Ben je op zoek naar een echt kantoor model hoofdtelefoon. Eentje waarmee je perfect kunt bellen en zo’n typische call center look heeft? Dan zit je met de Voyager Focus UC B825 van Platronics helemaal goed. Hij heeft een goede geluidskwaliteit, bellen gaat meer dan prima en hij zit erg prettig, zelfs na uren dragen. Kortom: voor kantoor een perfect model. Voor enkel en alleen de muziekliefhebber ziet hij er echter wel heel zakelijk uit. En ook al is het geluid 'goed', voor 200 euro had het ook zeker beter gekund. Het draagcomfort van dit model is daarentegen zeer goed.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Lees de hele review

Hoofdtelefoon: de populairste merken