Volg ons

Philips hoofdtelefoons vergelijken

Philips logo
Een hoofdtelefoon van Philips kopen? Bekijk alle verkrijgbare hoofdtelefoons van Philips in het onderstaande overzicht. Klik op de hoofdtelefoons om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
827 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koptelefoon kopen: tips bij het kiezen van een koptelefoon [koopgids]
Sennheiser, BeyerDynamic, AKG en Sony: het zijn maar een aantal fabrikanten die bekend staan om het maken van koptelefoons. Inderdaad: de markt is groot en je moet veel keuzes maken wil je de beste koptelefoon voor jou kiezen, wan
Lees de koopgids

Best geteste hoofdtelefoons door BesteProduct.nl


Meest recent geteste hoofdtelefoons van Philips door BesteProduct.nl

7,9
Deze koptelefoon heeft een stoer, degelijk design met de bijzondere kleurencombinatie goud en wit. Smaak is subjectief, maar als je eens wat anders wilt dan de gebruikelijke zwarte smaak, dan heb je met dit model iets unieks in handen. Het valt zeker op! De geluidskwaliteit is erg goed te noemen. Het lage gebied is ruim voldoende om meeste muziek juist te laten overkomen, dit geldt ook voor midden en hoge frequenties, het klinkt goed en zuiver. Hierdoor zul je met een goede accucapaciteit goed kunnen genieten. De koptelefoon is licht van gewicht en zal niet snel voor een last zorgen op je hoofd. Het materiaal oogt niet kitscherig, ondanks de opvallende kleurcombinatie, maar juist degelijk. Wat erg fijn is, is de quickcharge functie die het mogelijk maakt om de koptelefoon in korte tijd op te kunnen laden voor minstens een uur gebruik wanneer je haast hebt.
Ronald van Eijsden
Ronald van Eijsden
Amersfoort • 4 reviews
Lees de hele review
8,0
De Philips SHB3175 is een stijlvolle koptelefoon zonder een legio aan extra's, maar zorgt wel voor het geluid wat je ervan verwacht: de bass klinkt zwaar en doet z'n werk goed. Kijk je naar films dan komen de echt lage frequenties goed tot hun recht. Bij midden en hogere frequenties voldoet de koptelefoon ook voldoende voor het luisteren naar o.a. muziek. Je hebt ook een goede isolatie van de buitenwereld om beter van je muziek te kunnen luisteren. Daarbij werkt de draadloze Bluetooth techniek zoals je zou verwachten. Met een goede accucapaciteit kan je hem erg lang gebruiken voor onderweg. Een goede kandidaat in deze budget prijsreeks. Het design oogt aan de ene kant weinig vernieuwend, maar is wel erg praktisch en het materiaal voelt gewoon degelijk aan.
Ronald van Eijsden
Ronald van Eijsden
Amersfoort • 4 reviews
Lees de hele review
5,8
Voor ongeveer 50 euro heb je deze Philips SHL3850NC hoofdtelefoon in huis. Dat is een mooie prijs, maar verwacht daarvoor niet dat je het allerbeste geluid en een uitermate comfortabel model hebt. Zo werkt het nou eenmaal niet. Geluid en comfort kosten geld. En wil je niet al te veel geld uitgeven, dan moet je daarop inleveren. Wat niet wil zeggen dat dit een waardeloos model is, prijskwaliteit-technisch gezien zit hij heel goed in elkaar. Echter, de muziekliefhebber of kantoortijger die heel de dag een hoofdtelefoon draagt, zal toch echt wel dieper in de buidel moeten tasten voor een comfortabel model. Tot slot, het draadje aan deze hoofdtelefoon is wel erg '2005'!
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Lees de hele review
6,9
Geen prijzen
De Philips SHB8850NC haal je in huis voor minder dan 100 euro, daarmee is het om te beginnen een prima betaalbaar model. Maar hoe zit het met de kwaliteit die je hiervoor krijgt? Zijn design en vooral ook het geluid zijn aardig met elkaar in balans is. Nee, hij geeft niet het beste geluid, maar dat kun je moeilijk verwachten voor deze prijs. Vooral qua comfort kan het echt wel beter, maar op dat gebied laten ook duurdere modellen geregeld steekjes vallen. Wat prijs-kwaliteitverhouding betreft zit het met de SHB8850NC eigenlijk wel snor!
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Lees de hele review

Hoofdtelefoon: de populairste merken