Volg ons

Bowers & Wilkins hoofdtelefoons vergelijken

Bowers & Wilkins logo
Een hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins kopen? Bekijk alle verkrijgbare hoofdtelefoons van Bowers & Wilkins in het onderstaande overzicht. Klik op de hoofdtelefoons om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1332 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koptelefoon kopen: tips bij het kiezen van een koptelefoon [koopgids]
Sennheiser, BeyerDynamic, AKG en Sony: het zijn maar een aantal fabrikanten die bekend staan om het maken van koptelefoons. Inderdaad: de markt is groot en je moet veel keuzes maken wil je de beste koptelefoon voor jou kiezen, wan
Lees de koopgids

Best geteste hoofdtelefoons door BesteProduct.nl


Meest recent geteste hoofdtelefoons van Bowers & Wilkins door BesteProduct.nl

7,9
De Bowers & Wilkins PX7 is een zeer luxueus ogende hoofdtelefoon met zeer goede noise cancelling. Zowel ruis-achtig geluid van verkeer en toetsenborden als stemgeluiden worden goed weggefilterd. Zo goed zelfs, dat het niet verstandig is om het op de openbare weg te activeren. De geluidskwaliteit is goed, met name de weergave van lage tonen is erg helder. Hoge tonen worden iets gedrukt, maar dat zullen de meeste gebruikers zonder direct vergelijkingsmateriaal niet horen. Het comfort is het grootste pijnpunten van deze hoofdtelefoon. Voornamelijk met een groot hoofd zit de PX7 niet erg lekker.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 95 reviews
Lees de hele review

Hoofdtelefoon: de populairste merken