Volg ons
Alle uitvoeringen (2)

Gigaset SL910A

Ook verkrijgbaar als:
Voordelen
  • SMS'n mogelijk
  • Het grote en goede 3.2 inch kleuren touchscreen
  • Beltonen aan te passen
  • Beeldscherm met foto's
Nadelen
  • Losse toestellen zijn duur
  • Accuduur niet geweldig

Reviews van de Gigaset SL910A

Gemiddelde score gebruikers

7,4
Inmiddels hebben 29 gebruikers hun mening gedeeld over de SL910A van Gigaset en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de SL910A vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
4,6
Het ding is erg zwaar tov van ...
Door Tiberius Black op 23-6-2016

Het ding is erg zwaar tov van andere toestellen die hetzelfde kunnen. Werkt zeer traag. Je krijgt iedere keer het idee dat de tatchscreen niet goed werk. Soms duw je het dan nog een keer in en blijkt de verbinding verbroken. Geen sms functie en onlogisch menu. product voor die prijs moet meer kunnen dan alleen een mooi uiterlijk. Nooi kopen! gebruik alleen als tweede telefoon, anders was ie vervangen.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

5,0
Callingelvis
12-12-2014
"Niet zo goed"

Niet zulke goede ervaring. Na de firmupdate symbolen weg, geen gemiste oproepen zichtbaar. Dan weer wel nummerherkenning dan weer niet. Hij doet hetm maar slaat gelijk op antwoordapparaat. Beter een simpel toestel kopen.

- - -

Sterke punten: Mooi design.
Zwakke punten: Niet handig met Firmupdate; veel storingen.
In bezit: Een paar dagen
Via BesteProduct.nl

9,6
Dit is mijn derde gigaset en de ...
Door mdedters op 8-5-2014

Dit is mijn derde gigaset en de beste en mooiste ooit. Ik ben het met iedereen eens dat de gevoeligheid van het scherm zich niet kan meten met de huidige gsmtoestellen, maar als je dat eenmaal weet, is er prima mee te werken. Ik heb bij Wehkamp goedkoop de witte versie gekocht en ik was blij verrast door de degelijke en toch elegante uitstraling. Het toestel is gemaakt van metaal en geen goedkoop plastic. Daardoor hen je ook echt iets in de hand zonder dat het te zwaar wordt. Op dit moment heb ik nog niet eens alle mogelijkheden benut van het gebruik van eigen foto's maar als telefoon met antwoordapparaat een absolute aanrader.

- - -

In bezit: kwartaal
Via Kieskeurig.nl

6,0
TELEPHONE gigaset user
3-11-2013
"Gebakken lucht!"

Na 6 jaar het oude Gigaset model met "normale" toetsen te hebben gebruikt naar volle tevredenheid, heb ik helaas deze aangeschaft nadat de vorige gevallen was. Had er veel meer van verwacht, helaas valt deze telefoon regelmatig uit ("slechte verbinding met het basisstation", dit is trouwens exact gelijk aan onze oude Gigaset ) en is de software (ook na alle updates en zgn reboots ) zeer instabiel! Bv iemand die aan de andere kant ophangt terwijl jij hetzelfde doet laat de telefoon op slot staan, deze blijft dus met open lijn aan staan!! Moet geforceerd de telefoon uitzetten om hem vervolgens weer aan te zetten. Scherm reageert ook niet heel direkt, soms reageren de nummers met intoetsen helemaal niet. Achteraf had ik liever het oude model aangeschaft, ook goedkoper trouwens!

- - -

Sterke punten: Nog niet ervaren.
Zwakke punten: Zeer zwaar; te glad; instabiele software.
In bezit: 3-12 maanden
Via BesteProduct.nl

5,8
Ook ik vindt dit toestel een drama! Wij ...
Door Middelkamp op 12-6-2013

Ook ik vindt dit toestel een drama! Wij hebben ook dit type toestel (handset) in ons kantoor maar heeft totaal geen bereik. Het spijt me dat ik dit toestel heb gekocht. En dat voor zoveel geld!

- - -

In bezit: kwartaal
Via Kieskeurig.nl

2,8
Het lijkt prachtig, maar het is een ...
Door kbolder op 18-5-2013

Het lijkt prachtig, maar het is een dramading. Vreselijk traag, een touchscreen wat slecht en traag reageert, onduidelijke structuur en hij loopt vaak vast. Je wordt er gek van. Nu is de oplader weer kapot. Ik ga wel weer een goedkoop toestel bij de gamma halen.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,6
Sinds een maand in het bezit van ...
Door Anoniem op 10-4-2013

Sinds een maand in het bezit van een sl910A en sl910H, prachtige toestellen, maar, na een week ging de lader van de sl910H stuk, geen probleem, met kieskeurig gebeld en voila een nieuwe lader. na drie weken ging de lader van de sl910A stuk? De ergernis en portokosten ten spijt, ondanks de prachtige vormgeving, goede geluidskwaliteit en de vele functies valt me dit toch wel tegen van een gerenomeerd merk als siemens! kortom ik betaal Siemens prijzen en dan verwacht je ook Siemens kwaliteit, toch?

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

10,0
Na x aantal jaar toch maar huistelefonie ...
Door pinokkia op 5-4-2013

Na x aantal jaar toch maar huistelefonie genomen bij mijn alles in 1 pakket. Nu was alleen de vraag: Welke dect telefoon is nou prijs en kwaliteit goed. Na x aantal dagen zat ik te twijfelen tussen 2 merken. Dat is panasonic (oude draadloze telefoon van mijn moeder doet het nog steeds perfect. Zo`n 20 jaar oud) of deze gigaset SL910A. Heb uiteindelijk toch voor de deze telefoon gekozen vanwege de touch. Deze heb ik vanaf 17-9-2012 in mijn bezit. Geluidskwaliteit: Dit is zeer goed. Ik kan mensen duidelijk verstaan en hun kunnen mij ook goed verstaan. Heb geen ruis en is heldergeluid. Mogelijkheden: Nou er zitten zoveel mogelijkheden op dat het mij een x aantal dagen heeft geduurd wat er allemaal op zit. Dit kan een voordeel of een nadeel voor mensen die deze telefoon willen kopen. Gebruiksgemak: Dit is ook zo simpel. Alleen is 1 ding waar ik aan moest wennen als je de lijst van bellers/gebeld wil verwijderen. Bij de meeste telefoons noemen ze dat ook echt het woord VERWIJDEREN. Alleen bij gigaset noemen ze dit OPSCHONEN. Beetje raar en moest in het begin echt zoeken hoe kan ik de hele geschiedenislijst verwijderen. Vormgeving: Vind ik persoonlijk mooi en simpel. Duurzaamheid: Ja dat zit tot nu toe wel goed, want helaas is deze onderhand al 10 x gestuiterd en doet het nog steeds goed en is de behuizing nog steeds heel. SERVICE Gigaset: Toen ik deze telefoon op 17 september 2012 bij de dixons kocht voor €129 zat er de oude batterij bij. Ik heb naar gigaset gebeld. Ik moest een foto via de mail naar hun mailen. Kreeg netjes met de 2 dagen een mail dat ik recht heb op een nieuwe batterij en na circa 5 dagen kreeg ik mijn batterij geleverd door ups. Dus ik ben wel tevreden over de service.

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

8,2
Mooi toestel, synchroniseren is inderdaad simpel. Mijn ...
Door E.v.Niekerk op 26-3-2013

Mooi toestel, synchroniseren is inderdaad simpel. Mijn outlook adressen stonden er in no-time in. Synchroniseren met mijn oude siemens toestellen was daarna ook beren simpel. Ik kon ook de Iphone toewijzen als telefoon. Zou leuk zijn als die binnen deel zou uitmaken van mijn huiscentrale. Dat had ik wel erg leuk gevonden. Maar dat werk helaas nog niet. Zou een toegevoegde waarde zijn. Omdat ik via UPC onbeperkt in Ned. kan bellen en ik toch te vaak de Iphone pak en dus mobiel bel zou dat een goede oplossing zijn. Misschien dat iemand een app kan ontwikkelen of een idee voor Siemens. Jammer maar de telefoon is een prima aankoop!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,2
Prima prijs - Prima Product - Prima ...
Door Aat Oosterhof op 6-2-2013

Prima prijs - Prima Product - Prima levering en deze Gigaset is helemaal van deze tijd. Installatie van het basisstation is super eenvoudig en de handheld(s)/telefoons draadloos aanmelden gaat bijna vanzelf. Zet de handheld(s) ergens in de buurt van een stopcontact. Richt het toestel in naar eigen wensen - dat kan allemaal - maak het antwoordapparaat actief - ook naar eigen inzicht - zet afbeeldingen/foto's in de contactenlijst en het voelt alsof je een basis-mobiel - apparaat tot de beschikking hebt. BCC heeft de pianolak zwarte/aluminium uitvoering in haar collectie en dat past goed in ons huis en werkomgeving. BCC maakt waar wat ze in huis hebben.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Gigaset SL910A
Gemiddelde score redacteuren
4,2
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Gigaset SL910A
Aantal testen:
3
Genormeerde score:
7,5
Actualiteit van de testen
56 %
Actuele expertscore
4,2
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Gigaset SL910A.
Website testen
Gigaset SL910A review
8,0
22-12-2011
ItReviews.co.uk

With its svelte looks, that lovely big touch colour screen, a claimed 14 hours of talktime and a whopping 200 on standby, the Gigaset SL910A is in the vanguard of home phones that are dragging the category into the 21 century; there's a premium price for that pizazz (especially in the cost of extra handsets) but it's one that style-conscious users may be willing to pay.

ItReviews.co.uk
Magazine testen
8,1
Connect
1-1-2012
8,7
Test
1-11-2012
1,0
Prijs / kwaliteit
In vergelijking met andere Huistelefoons betaal je voor de Gigaset SL910A te veel geld. Dit product is slecht beoordeeld en / of verouderd. Bekijk de nieuwste Huistelefoons.
expertscore
4,2
laagste prijs
€ 109,00
prijs/kwaliteit
1,0

Laagste prijzen Gigaset SL910A

Bekijk
€ 109,00
8,4
Op werkdagen voor 23.59 besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 109,00
8,0
Op werkdagen voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 109,00
7,6
Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 114,94
4,3
Voor 18:00 uur besteld: Levering volgende werkdag. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)

Gigaset SL910A uitvoeringenSpecificaties

Basisstation
Technologie
Bluetooth, DECT
Toestel draadloos
Ja
Aantal handsets
1
Aantal handsets (max.)
6
Antwoordapparaat
Ja
Technologie
Bluetooth, DECT
Toestel draadloos
Ja
Aantal handsets
1
Aantal handsets (max.)
6
Antwoordapparaat
Nee
Technologie
Bluetooth
Aantal handsets
1
Aantal handsets (max.)
6
Antwoordapparaat
Ja
Technologie
Bluetooth
Toestel draadloos
Ja
Seniorentelefoon
Nee
Aantal handsets
1
Aantal handsets (max.)
6
Antwoordapparaat
Ja
Technologie
Bluetooth
Toestel draadloos
Ja
Seniorentelefoon
Nee
Aantal handsets
1
Aantal handsets (max.)
6
Antwoordapparaat
Ja
Technologie
Bluetooth, DECT
Aantal handsets
1
Aantal handsets (max.)
6
Antwoordapparaat
Ja
Technologie
Bluetooth, DECT
Aantal handsets
1
Aantal handsets (max.)
6
Antwoordapparaat
Ja
Technologie
Bluetooth, DECT
Toestel draadloos
Ja
Seniorentelefoon
Nee
Aantal handsets
1
Aantal handsets (max.)
6
Antwoordapparaat
Ja
Handset
Display
Ja
Displayverlichting
Ja
Toetsenverlichting
Ja
Beltonen
polyfoon
Telefoonboek
500 nummers
Gesprekstijd
14 uur
Stand-by tijd
200 uur
Bereik binnenshuis
50 m
Bereik buitenshuis
300 m
Display
Ja
Touchscreen
Ja
Displayverlichting
Ja
Toetsenverlichting
Ja
Beltonen
polyfoon
Telefoonboek
500 nummers
Gesprekstijd
14 uur
Stand-by tijd
200 uur
Bereik binnenshuis
50 m
Bereik buitenshuis
300 m
Display
Ja
Touchscreen
Ja
Beltonen
MP3
Telefoonboek
500 nummers
Gesprekstijd
14 uur
Stand-by tijd
200 uur
Bereik binnenshuis
50 m
Bereik buitenshuis
300 m
Display
Ja
Touchscreen
Ja
Displayverlichting
Ja
Toetsenverlichting
Ja
Beltonen
polyfoon
Telefoonboek
500 nummers
Gesprekstijd
14 uur
Stand-by tijd
200 uur
Bereik binnenshuis
50 m
Bereik buitenshuis
300 m
Display
Ja
Touchscreen
Ja
Displayverlichting
Ja
Toetsenverlichting
Ja
Beltonen
polyfoon
Telefoonboek
500 nummers
Gesprekstijd
14 uur
Stand-by tijd
200 uur
Bereik binnenshuis
50 m
Bereik buitenshuis
300 m
Telefoonboek
500 nummers
Gesprekstijd
14 uur
Stand-by tijd
200 uur
Bereik binnenshuis
50 m
Bereik buitenshuis
300 m
Telefoonboek
500 nummers
Gesprekstijd
14 uur
Stand-by tijd
200 uur
Bereik binnenshuis
50 m
Bereik buitenshuis
300 m
Display
Ja
Touchscreen
Ja
Displayverlichting
Ja
Toetsenverlichting
Ja
Telefoonboek
500 nummers
Gesprekstijd
14 uur
Stand-by tijd
200 uur
Bereik binnenshuis
50 m
Bereik buitenshuis
300 m
Functies
Nummerherkenning
Ja
Redial geheugen
20 nummers
Speakerfunctie
Ja
Call-timer
Ja
Voicemail indicatie
Ja
Intercom functie
Nee
Babyfoon
Nee
Intern doorverbinden
Nee
Extra functies
SMS
Overige bijzonderheden
Let op: Duits model / Touchscreen
Nummerherkenning
Ja
Redial geheugen
20 nummers
Speakerfunctie
Ja
Call-timer
Ja
Voicemail indicatie
Ja
Intercom functie
Nee
Babyfoon
Nee
Intern doorverbinden
Nee
Extra functies
beltonen toevoegen, SMS
Overige bijzonderheden
Touchscreen
Nummerherkenning
Ja
Redial geheugen
20 nummers
Speakerfunctie
Ja
Call-timer
Ja
Extra functies
beltonen toevoegen, SMS
Nummerherkenning
Ja
Redial geheugen
20 nummers
Speakerfunctie
Ja
Call-timer
Ja
Voicemail indicatie
Ja
Intercom functie
Nee
Babyfoon
Nee
Intern doorverbinden
Nee
Extra functies
SMS
Nummerherkenning
Ja
Redial geheugen
20 nummers
Speakerfunctie
Ja
Call-timer
Ja
Voicemail indicatie
Ja
Intercom functie
Nee
Babyfoon
Nee
Intern doorverbinden
Nee
Extra functies
SMS
Nummerherkenning
Ja
Speakerfunctie
Ja
Extra functies
SMS
Nummerherkenning
Ja
Speakerfunctie
Ja
Extra functies
SMS
Nummerherkenning
Ja
Redial geheugen
20 nummers
Speakerfunctie
Ja
Call-timer
Ja
Voicemail indicatie
Ja
Intercom functie
Ja
Intern doorverbinden
Nee
Extra functies
SMS
Algemeen
Partnumber
SL910A, S30852-H2320-B101, S30852-H2320-B1
Toelichting type
-
Toelichting partnumber
Duits model
Introductie model
2011
Op Kieskeurig sinds
oktober 2011
Releasedatum
augustus 2011
Afmetingen (H x B x D)
13,4 x 5,8 x 1,6 cm
EAN
4250366820828, 4052305426258, 4250366821832
Website
-
Kleuren
zilver, zwart
Partnumber
S30852-H2300-M101, GIGASL910
Toelichting type
-
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2011
Op Kieskeurig sinds
november 2011
Releasedatum
februari 2012
Afmetingen (H x B x D)
13,4 x 5,8 x 1,6 cm
EAN
4250366821887
Website
-
Kleuren
zwart
Partnumber
S30852-H2320-E101
Toelichting type
-
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2015
Op Kieskeurig sinds
januari 2016
Releasedatum
maart 2012
EAN
4250366821870
Website
-
Kleuren
zwart
Partnumber
S30852-H2320-M101, GIGASL910A
Toelichting type
-
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2011
Op Kieskeurig sinds
december 2011
Releasedatum
september 2011
Afmetingen (H x B x D)
13,4 x 5,8 x 1,6 cm
EAN
4250366821894, 1000001263243, 8716406020819
Website
-
Kleuren
zilver, zwart
Partnumber
S30852-H2320-M101, GIGASL910A
Toelichting type
-
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2011
Op Kieskeurig sinds
december 2011
Releasedatum
september 2011
Afmetingen (H x B x D)
13,4 x 5,8 x 1,6 cm
EAN
4250366821894, 1000001263243, 8716406020819
Website
-
Kleuren
zilver, zwart
Partnumber
S30852-H2320-K101
Toelichting type
-
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2016
Op Kieskeurig sinds
januari 2016
Releasedatum
oktober 2011
EAN
4250366821856
Website
-
Kleuren
zilver, zwart
Partnumber
S30852-H2320-K101
Toelichting type
-
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2016
Op Kieskeurig sinds
januari 2016
Releasedatum
oktober 2011
EAN
4250366821856
Website
-
Kleuren
zilver, zwart
Partnumber
-
Toelichting type
-
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2016
Op Kieskeurig sinds
september 2016
EAN
8714629004319
Website
-
Partnumber
S30852-H2320-M102, GIGASL910AWIT
Toelichting type
-
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2012
Op Kieskeurig sinds
december 2012
Releasedatum
september 2012
Afmetingen (H x B x D)
13,4 x 58 x 16 cm
EAN
4250366834962
Website
-
Kleuren
wit
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
7
Beoordeling experts
4,2
Beoordeling consumenten
7,4
Prijs / kwaliteit
1,0