Volg ons

De beste ijsmachines vergelijken

Profiel foto Tom Haze
Tom Haze
Expert ijsmachines
IJsmachines met compressor zijn duurder, maar dit zie je terug in de kwaliteit
Als verfrissing in de zomer of het hele jaar door als dessert: ijs is een heerlijke traktatie! Wil jij je eigen ijs maken dan biedt een ijsmachine uitkomst. Je hebt de keuze tussen machines met koelelement en machines met compressor. Bij een ijsmachine met koelelement moet je het element minimaal 24 uur van tevoren invriezen. Deze apparaten zijn over het algemeen compacter en goedkoper, maar bieden weinig extra mogelijkheden en hebben meestal minder inhoud. Je hebt er al één voor een paar tientjes. Voor een ijsmachine met compressor ben je gemakkelijk 200 euro of meer kwijt. Het zijn grotere en zwaardere machines en je hoeft hierbij geen onderdelen van tevoren in te vriezen. De kwaliteit van het ijs is doorgaans veel beter en je hebt ook meer mogelijkheden. Denk aan een timer, temperatuursindicatie en het gekoeld bewaren van ijs in de machine. Je kan ook direct opnieuw ijs maken, ideaal als je voor een grote groep mensen een heerlijk nagerecht wil verzorgen.
t/m
111 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste ijsmachines door BesteProduct.nl


Meest recent geteste ijsmachines door BesteProduct.nl

7,5
De Boretti B101 Gelatiera is een ijsmachine die zal stralen op je aanrecht. Prachtig vormgegeven en alle onderdelen zijn kwalitatief goed en mooi afgewerkt. Het is een ijsmachine met compressor die al het werk voor je doet. Mengsel erin, tijd kiezen op het display en wachten maar. Het eindresultaat is lekker ijs met een prima structuur. Een vergelijkbaar resultaat zien we echter ook bij goedkopere machines. Voor het prijskaartje van zo'n 500 euro hadden we graag óf uitzonderlijk ijs, óf speciale ijsprogramma's op de machine gezien. Daarmee mist 'ie nipt de kooptip. De meerprijs zit 'm dus vooral in het design. Eerlijk is eerlijk, wel een heel mooi design!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,1
Geen prijzen
De Domo DO2309I is een prima no-nonsense ijsmachine met koelelement. Geen Italiaans design dat schittert op je aanrecht, geen automatische programma’s die je op een display instelt, maar wel op een simpele wijze lekker ijs maken. In onze test was het ijs prima van smaak. Ook de structuur was in orde, maar er zijn machines die dat (iets) beter doen. Ook was een ingebouwde timer fijn geweest. Maar voor een prijs van 35 euro hoor je ons niet klagen. Voor een lage prijs zet je hiermee zeker een lekker nagerecht op tafel.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,8
Het ijs dat je met de Domo DO9201I maakt is erg lekker. Het komt qua structuur en smaak dicht in de buurt van veel duurdere machines die we getest hebben, dat is een compliment waard. De machine is zelfvriezend dus je hoeft geen element van te voren in de vriezer te plaatsen. Op het LCD-scherm heb je de keuze tussen ijs maken, alleen mixen of je ijs koel houden. Daar houden de functies dan ook wel op, maar goede kans dat je hier genoeg aan hebt. Het schermpje en de bedieningsknoppen zijn geslaagd, maar verder is het vooral een functioneel ‘ijzeren beest’. Geen beauty dus, maar wel lekker ijs voor een eerlijke prijs. Voor rond de 250 euro ga je niet snel wat beters vinden.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,4
Zin in lekker ijs voor een lage prijs? Dan zit je goed met de Princess 282605 Ice Cream Maker. Deze ijsmachine met koelelement kost je minder dan vijf tientjes en levert ijs op met een ruim voldoende structuur en prima smaak. Het design is misschien niet om van te watertanden, maar de machine doet wat hij moet doen. Je krijgt er ook een motor bij met geïntegreerde timer. Voor beter ijs moet je een zelfvriezende machine kopen en die kost je al snel het viervoudige of meer. Voor minder dan 50 euro is dit wat ons betreft een uitstekende keuze en dus: een kooptip!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Ijsmachine: de populairste merken