Volg ons

Philips HR7776

Geen prijzen gevonden
Alternatieven:

Voor- en nadelen van de Philips HR7776

Voordelen

  • Prima prijs
  • Snelle motor
  • Inclusief blender en citruspers
  • Ruim voldoende resultaten, zeker bij noten crushen

Nadelen

  • Motor maakt lawaai
  • Goedkoop, plastic uiterlijk
  • Veel losse onderdelen

Onze test
Consumententest | op
7,0

Philips heeft met de HR7776 een goede keukenmachine, maar laat wat het design betreft steekjes vallen

7 - Score Badge BesteProduct.nl

Plastic gebruik bij apparaten vinden we altijd erg zonde. Het oogt meteen zo simpel en goedkoop. En dat terwijl deze HR7776 keukenmachine van Philips met zijn € 130,- niet extreem duur, maar ook niet bepaald goedkoop te noemen is. Toegegeven, je krijgt daar wel erg veel voor terug. Denk aan een 1300 watt motor waar je prima mee kunt hakken, raspen, kneden en kloppen. En daarbij komt het apparaat compleet met een blender en citruspers. Kortom: een veelzijdige keukenmachine, deze van Philips.

Ondanks mijn drukke leven weet ik tijd te maken voor koken. Waarom? Het is mijn passie. Op zaterdag eerst naar de markt en dan lekker een middag in de keuken staan. Daar hou ik van. Ondanks mijn status ‘hobbykok’, stel ik hoge eisen aan het apparatuur waarmee ik werk. De keukenmachines die ik voor BesteProduct.nl test, moeten hun werk gewoon goed doen. Ik mag graag alle functies van een apparaat tot op de bodem uitpluizen.
Harm Leijssen
Harm Leijssen
Arnhem • 13 reviews
Consumententester
6,0
Bouwkwaliteit / design / hardware
(Weging 10%)
Het eerste wat opvalt is dat er veel plastic gebruikt is in het design, zo oogt het apparaat relatief simpel en ook wel een beetje goedkoop. Tijdens de test was er geen probleem, maar er waren bij het panel wel wat twijfels over de bouwkwaliteit. Er is gekozen voor een zwart en doorzichtig design, niets bijzonders om over naar huis te schrijven. Geen onvoldoende, maar qua bouwkwaliteit/design gooit de Philips HR7776 geen hoge ogen.
8,0
Prijs
(Weging 10%)
Een positieve uitschieter in keukenmachine-land. Voor de HR7776 betaal je op dit moment zo'n 130 euro. Als je ziet hoeveel je daarvoor krijgt is dat erg goed te noemen. Waren de bouwkwaliteit en het design ook nog top geweest, dan had hier een 9 of 10 gestaan, maar een dikke 8 is zeker op zijn plek. Je ontvangt namelijk wel een keukenmachine met heel veel mogelijkheden.
7,0
Mogelijkheden
(Weging 10%)
De Philips HR7776 beschikt over een 1300 Watt motor en weet daar best wat klusjes mee te klaren. Denk aan het hakken, raspen, kneden en kloppen. Tijdens de test heeft het panel zich op deze punten gericht. Het apparaat komt ook met een blender en citruspers. Leuke extra's, maar hier is tijdens de test niet op ingezoomd. De kom heeft een grote trechter om ook grotere ingrediënten makkelijk toe te kunnen voegen. De onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.
7,0
Gebruikersgemak
(Weging 20%)
Het hele pakket van Philips bestaat uit veel onderdelen die in en uit elkaar kunnen worden gezet. Daar ontkom je haast niet aan bij een keukenmachine, maar bij de HR7776 bleek het toch wel een lichte frustratie op te leveren. Door al deze losse onderdelen wordt het ook meteen meer schoonmaakwerk als je dit direct met de hand wil doen. Bij het raspen bleef er ook vrij veel van de wortels tussen de rasp en het deksel zitten, dit is jammer! Echter, een onvoldoende is zeker niet op zijn plaats. Ook na het uitlichten van de nadelen is het panel het erover eens dat het qua gebruiksvriendelijkheid wel een 7 verdient. Je hebt verschillende snelheden en pulsstanden en de motor gaat flink tekeer. Zeker voor zijn prijs doet de Philips het gewoon prima.
7,0
Prestaties / snelheid
(Weging 50%)
Door de 1300 Watt aan vermogen, haalt de Philips een ruim voldoende snelheid. Vooral bij het 'noten crushen' maakte dit apparaat een hele goede indruk. Dankzij een knop die daar specifiek voor bedoeld is, maak je echt 'gehakt' van de noten. Ook het raspen gaat best goed, al bleven er van de wortels toch behoorlijk wat stukjes tussen de rasp en het deksel zitten. Het kneden van brooddeeg ging niet eens onaardig. Dit type machines hebben er nog weleens moeite mee, maar als je 'm iets langer dan gemiddeld door laat kneden, komt het resultaat er wel. Belangrijk minpuntje: Het apparaat maakt wel behoorlijk wat lawaai.

7,0
Eindscore test
Philips HR7776

Testen van Philips HR7776
Gemiddelde score redacteuren
6,7
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Philips HR7776
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
6,7
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
6,7
Website testen
De Philips HR7776 is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Philips heeft met de HR7776 een goede keukenmachine, maar laat wat het design betreft steekjes vallen
7,0
21-3-2017
BesteProduct.nl

Plastic gebruik bij apparaten vinden we altijd erg zonde. Het oogt meteen zo simpel en goedkoop. En dat terwijl deze HR7776 keukenmachine van Philips met zijn € 130,- niet extreem duur, maar ook niet bepaald goedkoop te noemen is. Toegegeven, je krijgt daar wel erg veel voor terug. Denk aan een 1300 watt motor waar je prima mee kunt hakken, raspen, kneden en kloppen. En daarbij komt het apparaat compleet met een blender en citruspers. Kortom: een veelzijdige keukenmachine, deze van Philips.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
-
Prijs / kwaliteit
We hebben geen actuele prijzen van de Philips HR7776 en kunnen daarom geen prijs-kwaliteitsscore berekenen. Meestal omdat het prodct verouderd is en niet meer online verkrijgbaar. Bekijk actueel overzicht van Keukenmachines.
expertscore
6,7
laagste prijs
-
prijs/kwaliteit
0,0

Reviews van de Philips HR7776

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Philips HR7776 nog niet gedeeld. Heb jij de HR7776 gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Keukenmachine van Philips te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl


Specificaties van Philips HR7776

Functie's

Functies
kloppen en mixen, citruspers
Pulse function
Ja
Rotatiesnelheid
22000 rpm
Citruspers
Ja
Hakmolenkom capaciteit
3,40 liter

Bediening

Aantal snelheidsstanden
12
Variabele snelheid
Ja

Opties

Opties
variabele snelheid, vaatwasserbestendig, anti-slip voetjes
Anti-slip voetjes
Ja
Vaatwasserbestendige onderdelen
Ja

Meegeleverd

Meegeleverd
citruspers, garde, spatel, mixers
Garde
Ja
Mix gereedschap
Ja
Spatel
Ja

Energie

Vermogen
1000 watt
Energieverbruik (typisch.)
1000,00 watt

Inhoud En Afmetingen

Inhoud mengbeker
2,2 liter
Hoogte
43,60 cm
Breedte
28,90 cm
Diepte
25,40 cm
Snoerlengte
1,2 m

Algemene Kenmerken

Kleur(en)
zwart
Type/soort
keukenmachine
Materiaal behuizing
ABS kunststof
Overige bijzonderheden
Compact 2-in-1. Inclusief 3 one touch-knoppen. Snoerlengte: 1,2 m. Blenderinhoud: 1,5 liter. Droge capaciteit kom: 3,4 l Kominhoud deeg: 1700 g. Kominhoud meel: 1000 g. Vloeistofcapaciteit kom: 2 l.

Algemeen

EAN
8710103587026, 8710103587040, 8710103567578, 8710103603207
Partnumber
HR7776/90, HR777690
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
November 2016
Introductie model
2012

Product

Website fabrikant
http://download.p4c.philips.com/files/h/hr7776_90/hr7776_90_pss_nld.pdf
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
6,7
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
-