Volg ons

Bourgini Kitchen Chef

Geen prijzen gevonden
Alternatieven:

Voor- en nadelen van de Bourgini Kitchen Chef

Voordelen

  • Fraai uiterlijk
  • Betaalbaar model
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Nadelen

  • Maakt veel lawaai
  • Mindere kwaliteit onderdelen (deeghaak, mixer en menghaak)
  • Instabiel bij openen en sluiten
  • Na 6 minuten gebruik is het advies 10 minuten rusten

Onze test
Consumententest | op
7,2

Bourgini Classic Kitchen Chef: betaalbare, fraai uitgevoerde keukenmachine

7 - Score Badge BesteProduct.nl

Met z'n mooie uiterlijk verfraait deze (rode) keukenmachine het aanrecht. Te mooi om in de kast op te bergen. Het is een keukenmachine die je helpt bij het bakken van taarten, mengen van beslag, maken van slagroom of opgeklopt eiwit en het bereiden van deeg voor brood of pizza. Mijns inziens is het wel meer een apparaat voor de amateur gebruiker met gemiddelde gezinsgrootte. Iemand die één recept per keer wil bereiden. De capaciteit is niet genoeg voor grotere hoeveelheden. Dat kan de machine qua kracht niet aan en qua bereidingstijd is het niet altijd wenselijk. Aangezien je frequent de machine te moeten laten rusten. Geschikt voor eenieder die een betaalbare keukenhulp wenst en niet al te hogen eisen stelt aan de kwaliteit en capaciteit.

Elke moeder kan het beamen… of je er nu één hebt, of twee of 3, met een gezin vergeet je vaak jezelf. Een gegeven dat ik me nu – mama van een tweejarige en zwanger van de tweede – des te meer realiseer. Ik heb me dan ook voorgenomen eens wat meer aandacht aan mijzelf te besteden. Het testen van föhns voor BesteProduct.nl is hier een begin van. En nogal een toepasselijke ook. Wat vele moeders – en mij dus ook – ontbreekt is tijd. En toch zijn we allemaal best ijdel (ook al geven we dat niet graag toe!). Vandaar dat de föhn – voor het snel en gemakkelijk drogen en stijlen van je haar – een top product is voor mij, om te testen!
Liesbeth Schram-Graner
Liesbeth Schram-Graner
Schiedam • 25 reviews
Consumententester
Elke moeder kan het beamen… of je er nu één hebt, of twee of 3, met een gezin vergeet je vaak jezelf. Een gegeven dat ik me nu – mama van een tweejarige en zwanger van de tweede – des te meer realiseer. Ik heb me dan ook voorgenomen eens wat meer aandacht aan mijzelf te besteden. Het testen van föhns voor BesteProduct.nl is hier een begin van. En nogal een toepasselijke ook. Wat vele moeders – en mij dus ook – ontbreekt is tijd. En toch zijn we allemaal best ijdel (ook al geven we dat niet graag toe!). Vandaar dat de föhn – voor het snel en gemakkelijk drogen en stijlen van je haar – een top product is voor mij, om te testen!
Liesbeth Schram-Graner
Liesbeth Schram-Graner
Schiedam • 25 reviews
Consumententester
7,0
Bouwkwaliteit / design / hardware
(Weging 10%)
Op het eerste oog is het een degelijk gebouwde machine, met een mooie mat rode afwerking, rvs kom en zuignappen voor stabiliteit. Na het neerzetten op een glad aanrecht waarop zuignappen altijd prima werken deed ik de body open en toen ging het even mis. De machine klapte bijna achterover. De machine is wat zwaar en de zuignappen deden niet voldoende hun werk om 'm stabiel te houden. Dit is te ondervangen door de behuizing tegen te houden bij het openen. Let daar dus op wanneer je met de machine aan de slag bent. Natuurlijk kan dit in de praktijk lastig zijn, in verband met vieze handen, en het feit dat je niet altijd beide handen beschikbaar hebt. De bijgeleverde mixer, deeg- en menghaak voelen erg licht aan waardoor het geen kwaliteit of duurzaamheid uitstraalt terwijl de body die uitstraling weer wel heeft.
9,0
Prijs
(Weging 10%)
Ten tijde van het schrijven van deze review kost het apparaat ca. € 70,-. Wat ik echt een zeer beschaafde prijs voor een dergelijke keukenmachine vind.
7,0
Mogelijkheden
(Weging 10%)
Doet waarvoor hij bedoeld is: mengen, kneden en mixen. Opgeklopt eiwit en slagroom in een handomdraai, appeltaart of kant en klare cake mixen zijn zo bereid. Het apparaat is niet geschikt voor al te grote hoeveelheden (maximaal pizza deeg voor 3-4 personen en biscuitmix voor 1 taart met diameter van 30 cm). Hier moet bij vermeld worden dat de geadviseerde maximale mengtijd 6 minuten is en voor pizzadeeg en het bakken van biscuit/cake niet in één keer kan (mengtijd is hiervoor 10 minuten). Het apparaat is dus niet geschikt voor de iets meer gevorderde thuisbakker of voor grotere gezinnen. Het is jammer dat er geen deksel bij zit, hierdoor stuift bij grote hoeveelheden meel hier en daar wat uit de mengbak.
7,0
Gebruikersgemak
(Weging 20%)
Op de eerder genoemde instabiliteit bij het openen na, is het een eenvoudig te bedienen apparaat. Met 6 snelheden en een pulseer stand is het apparaat heel makkelijk in te stellen. Openen en sluiten tijdens het bereiden kan dus lastig zijn omdat je een (schone) hand vrij moet hebben om het apparaat stabiel te houden. De opzetstukken zijn makkelijk te verwisselen en te verwijderen. De mengkom gaat wat stroef. Niet alle onderdelen mogen in de vaatwasser (alleen de mengkom en de mixer). Geadviseerd wordt om het apparaat maximaal 6 minuten aaneengesloten te gebruiken waarna 10 minuten afkoelen. Dat is niet altijd even praktisch en gewenst.
7,0
Prestaties / snelheid
(Weging 50%)
Hij mixt, mengt en kneedt kleinere hoeveelheden zonder problemen. Ik heb de maximale hoeveelheid ingrediënten even getest. Te weten: 700 gram droge stof + 500 gram vloeistof (dit wordt geadviseerd in de handleiding). Helaas heeft de motor hier toch moeite mee. Pizzadeeg gebaseerd op 450 gram bloem/meel leverde een probleem op in stand 1, op stand 2 ging dit net. Na 6 minuten aaneengesloten draaien moet het apparaat 10 minuten uitgezet worden. Voor pizza en biscuit deeg is dit wel erg lastig. Uiteraard voor de meest gebruikelijke bereidingen (cakebeslag, appeltaartmix, opgeklopt eiwit, slagroom etc.) is dit geen probleem. Het apparaat mengt/klopt/mixt snel, helaas wel met een flink bijgeluid (welke doet denken aan een vliegtuigmotor).

7,2
Eindscore test
Bourgini Kitchen Chef

Reviews van de Bourgini Kitchen Chef

Gemiddelde score gebruikers

7,8
Inmiddels hebben 12 gebruikers hun mening gedeeld over de Kitchen Chef van Bourgini en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de Kitchen Chef vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
4,0
Twee jaar geleden gekocht omdat hij betaalbaar ...
Door Marjon op 5-1-2020

Twee jaar geleden gekocht omdat hij betaalbaar was en er mooi uitzag. Ook goede reviews, dus het proberen waard. Echter na 3 maanden gebruik (ongeveer 1 a 2 x per week) was de motor stuk. Bij blokker deden ze niet moeilijk en kreeg ik direct een nieuwe mee. Dit x voorzichter met het apparaat omgesprongen en alleen zachte en makkelijk te mengen producten gebruikt. Maar ook nu stopte het apparaat ermee. Ben er klaar mee en heb nu een ander(duurder) merk gekocht.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

5,0
Mooi uiterlijk, maar zitten wat haken ...
Door Sandra op 10-2-2019

Mooi uiterlijk, maar zitten wat haken en ogen aan. Zo mis ik een deksel, bij het mengen van droge producten vliegt alles in het rond en de haken komen niet helemaal goed bij de bodem.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

8,0
Heb hem nu een half jaar in ...
Door bakker op 13-8-2018

Heb hem nu een half jaar in gebruik en ben erg tevreden! Hij is relatief goedkoop vergeleken met andere keukenmachines, maar klopt, kneed en mixt alles prima. Bij zwaar deeg staat ie nog wel eens te schudden en laat ik hem uit voorzorg niet te lang achter elkaar doorgaan, maar het eindresultaat is prima. Hij maakt wel veel herrie, maar dan heb ik hem vooral vergeleken met een Kitschen-aid en dat is toch wel een hele andere prijscategorie! Wel jammer dat je er geen extra kom bij kunt bestellen, maar ook dat is voor deze prijs wel begrijpelijk. Let op: de kneedhaken zijn niet vaatwasmachinebestendig!

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

10,0
Ik heb het apparaat nu 2 maanden ...
Door noud op 5-1-2018

Ik heb het apparaat nu 2 maanden in gebruik. In eerste instantie gekocht om brooddeeg mee te kneden wat geweldig gaat. Apparaat staat wel te schudden bij een brooddeeg van 600 gram meel en 400 gram melk, maar dat mag de pret niet drukken. Hij kneedt het deeg fantastisch. Heb zelfs de gisthoeveelheid kunnen verminderen doordat het deeg door het hele goede kenden veel te veel rees in vergelijking met kneden met de hand. Als je zo'n apparaat nou toich hebt dan gebruik je ook de andere hulpstukken.... slagroom, eiwit allemaal geweldig maar wat ik de grootste eyeopener vond was de mengvleugel. Ik hebr er patévlees mee gemengd, Kerststol de krenten en de fijn gesneden vruchten en noten erdoor gemengd, Allerlei cakeachtige beslagen mee gemaakt... Oliebollen beslag noem maar op. Nee ik ben super tevreden. Over de rpisj hoeven we het dan al helemaal niet meer te hebben, die is ronduit gunstig zeker gezien de lol die ik van het apparaat heb.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ik heb de machine nu een maand ...
Door Frouke op 12-12-2017

Ik heb de machine nu een maand en ben er erg tevreden mee. Cake, brood niks is een probleem. De prijs kwaliteit is boven verwachting. Er is 1 heel klein min puntje op de hoogste stand is het geluid wat hard, maar das dan ook alles.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

9,0
Al een tijdje was op zoek naar ...
Door Monique op 23-4-2017

Al een tijdje was op zoek naar een goede keukenmachine voor een redelijke prijs. Deze gevonden bij de blokker. Hij ziet er prachtig uit en doet alles tot nu toe prima. Heb er tot nu toe deeg mee gekneed en 2 keer de mengstand gebruikt. De machine draait er zijn hand niet voor om. De machine en onderdelen zijn makkelijk schoon te maken en de onderdelen zijn bijna allemaal vaatwasbestendig. De mengkom is ook mooi groot. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Ik deze machine voor mijn verjaardag gehad. ...
Door Monique op 23-2-2017

Ik deze machine voor mijn verjaardag gehad. Wilde zo graag een keukenmachine maar die zijn idd niet goedkoop. Ik heb er een mooie taart mee gemaakt en ging uitstekend. Makkelijk in schoonmaak, laat zich makkelijk bedienen, vergrendeld goed, kan niet draaien als jij omhoog staat. Enigste nadeel is aan de mengonderdeken zit een groot zwart beschermkap die het bemoeilijkt om draaiend ingrediënten toe te voegen. Maar verder prima machine😍

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Was al enige tijd op zoek naar ...
Door lies op 28-12-2016

Was al enige tijd op zoek naar een keukenmachine, maar vind de meeste veel te duur. Deze machine was kin de aanbieding en ik vond hem ook er mooi uitzien. Uiteindelijk gekocht en ben er heel blij mee. Hij is zeer gemakkelijk in gebruik en ook makkelijk schoon te maken.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

8,0
Ik heb deze paar week geleden aangeschaft ...
Door miranda op 3-11-2016

Ik heb deze paar week geleden aangeschaft en ben er super tevreden mee en al heerlijke luchtige beslagen/cake van kunnen maken. Op volle stad geeft hij een kleine piep maar als dat het enige is hoor je mij niet klagen. Kom is groot genoeg en kwaliteit is uitstekend en aan het eind makkelijk schoon te maken.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Bourgini Kitchen Chef
Gemiddelde score redacteuren
6,9
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Bourgini Kitchen Chef
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
6,9
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
6,9
Website testen
De Bourgini Kitchen Chef is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Bourgini Classic Kitchen Chef: betaalbare, fraai uitgevoerde keukenmachine
7,2
2-1-2018
BesteProduct.nl

Met z'n mooie uiterlijk verfraait deze (rode) keukenmachine het aanrecht. Te mooi om in de kast op te bergen. Het is een keukenmachine die je helpt bij het bakken van taarten, mengen van beslag, maken van slagroom of opgeklopt eiwit en het bereiden van deeg voor brood of pizza. Mijns inziens is het wel meer een apparaat voor de amateur gebruiker met gemiddelde gezinsgrootte. Iemand die één recept per keer wil bereiden. De capaciteit is niet genoeg voor grotere hoeveelheden. Dat kan de machine qua kracht niet aan en qua bereidingstijd is het niet altijd wenselijk. Aangezien je frequent de machine te moeten laten rusten. Geschikt voor eenieder die een betaalbare keukenhulp wenst en niet al te hogen eisen stelt aan de kwaliteit en capaciteit.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
4,0
Prijs / kwaliteit
We hebben geen actuele prijzen van de Bourgini Kitchen Chef en kunnen daarom geen prijs-kwaliteitsscore berekenen. Meestal omdat het prodct verouderd is en niet meer online verkrijgbaar. Bekijk actueel overzicht van Keukenmachines.
expertscore
6,9
laagste prijs
-
prijs/kwaliteit
4,0


Specificaties van Bourgini Kitchen Chef

Bediening

Aantal snelheidsstanden
6
Variabele snelheid
Ja
Bediening
draaiknop
Aan/uitschakelaar
Ja
LED indicatie lampjes
stroom
Indicatielampje
Ja
Automatische afslag
Ja

Opties

Opties
variabele snelheid, vaatwasserbestendig, anti-slip voetjes
Anti-slip voetjes
Ja
Vaatwasserbestendige onderdelen
Ja
Vaatwasserbestendige accessoires
Ja

Meegeleverd

Deeghaken
Ja
Meegeleverde kom
Ja
Meegeleverd
mixers, kneder, extra kom
Mix gereedschap
Ja
Inclusief kommen
extra kom
Kneedaccessoire
Ja

Energie

Vermogen
1250 watt
AC input voltage
220-240 volt

Inhoud En Afmetingen

Inhoud mengbeker
4,5 liter
Hoogte
34,5 cm
Breedte
23,8 cm
Diepte
40 cm

Algemene Kenmerken

Kleur(en)
rood , zwart
Type/soort
mixer
Bowl materiaal
rvs
Materiaal behuizing
rvs

Algemeen

EAN
8718868209771 , 8719189218763
Partnumber
22.5050.00.00 ,
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
December 2016
Introductie model
2016 , 2017

Extra

Afneembare kom/kan
Ja
Fabrikant kleur(en)
rood
Type
staande mixer

Functie's

Functies
kloppen en mixen, kneden
Mixer functies
kloppen, mixen, kneden
Pulse function
Ja
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
6,9
Beoordeling consumenten
7,8
Prijs / kwaliteit
4,0