Volg ons

De beste keukenmachines vergelijken

Profiel foto Harm Leijssen
Harm Leijssen
Expert keukenmachines
Goedkopere keukenmachines hebben vaak kwetsbare onderdelen
Je koopt al voor enkele tientjes een keukenmachine. Dat kan handig zijn als je een keukenmachine slechts af en toe gebruikt en het apparaat de rest van de tijd staat te verstoffen in de kast. Beschouw je jezelf als een hobbykok die geregeld bakt en kookt, dan raad ik aan wat meer geld uit te geven voor de aanschaf van een keukenmachine. Een goedkopere keukenmachine kan vaak ook kneden, persen, raspen en mixen, maar de gebruikte materialen zijn dikwijls van een matige kwaliteit. Het verschil in prijs merk ik geregeld tijdens het testen, waar nog wel eens een accessoire afbreekt. Een duurdere keukenmachine heeft vaak ook een krachtige motor, die ook grotere hoeveelheden deeg soepel kneedt.
t/m
435 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
7 handige tips voor het kopen van een keukenmachine
Keukenmachines krijgen een steeds belangrijkere taak in de keuken. De mogelijkheden zijn enorm, maar ook het aanbod van machines is bijna niet te overzien. Lees 7 handige tips voor het kopen van een keukenmachine.
Lees de koopgids

Best geteste keukenmachines door BesteProduct.nl


Meest recent geteste keukenmachines door BesteProduct.nl

7,9
De Espressions EP9550 Combo MixMaster Keukenmixer wordt al jaren gebruikt bij het televisieprogramma Masterchef en dat is niet voor niets! Met deze keukenmachine bereid je in een handomdraai pizza- of pastadeeg, een cake of lekkere taart. Strak en mooi design in het zilver. De machine is met één hand open te klappen en heeft een digitale display met timer, stopwatch en 12 snelheden. De mengkom heeft een inhoud van 4,5 liter en ook worden er een menghaak, flexi-klopper, garde, kneedhaak, pastasnijder en vleesmolen bijgeleverd. Met deze accessoires bereik je snel het gewenste resultaat van bijvoorbeeld deeg of opgeklopte eieren. Een aantal onderdelen kunnen in de vaatwasser en de rest is snel schoongemaakt met een sopje. Het snoer krult zich eenvoudig op in de machine, dus geen last van loshangende stekkers. Dit alles kost bij elkaar 499 euro. Geen slechte prijs voor al deze mogelijkheden als je het mij vraagt. Daarom vind ik dat de Espressions Combo Mixmaster zilver de kooptip zeker verdiend heeft.
Marieke Beumer
Marieke Beumer
Haarlem • 1 review
Lees de hele review
7,3
Voor een zeer schappelijke prijs van 100 euro beschik je met de Bestron AKM900DSP over een keukenmachine die jou precies de mogelijkheid geeft tot allerlei huishoudelijke recepten. Denk aan beslag voor cake, cupcakes, taart, pizza- en brooddeeg en het maken van slagroom. Omdat de hulpstukken niet helemaal tot de bodem van de kom komen, moet je zelf nog wel even een laatste draai handmatig doen om echt alles door elkaar te mixen. Verder ziet de keukenmachine er met z’n zoete roze kleur erg aantrekkelijk uit voor de echte keukenprinses. Hij heeft een vermogen van 1000 watt, 6 standen en staat met z’n zuignopjes stevig op je aanrecht.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,2
Met z'n mooie uiterlijk verfraait deze (rode) keukenmachine het aanrecht. Te mooi om in de kast op te bergen. Het is een keukenmachine die je helpt bij het bakken van taarten, mengen van beslag, maken van slagroom of opgeklopt eiwit en het bereiden van deeg voor brood of pizza. Mijns inziens is het wel meer een apparaat voor de amateur gebruiker met gemiddelde gezinsgrootte. Iemand die één recept per keer wil bereiden. De capaciteit is niet genoeg voor grotere hoeveelheden. Dat kan de machine qua kracht niet aan en qua bereidingstijd is het niet altijd wenselijk. Aangezien je frequent de machine te moeten laten rusten. Geschikt voor eenieder die een betaalbare keukenhulp wenst en niet al te hogen eisen stelt aan de kwaliteit en capaciteit.
Liesbeth Schram-Graner
Liesbeth Schram-Graner
Schiedam • 25 reviews
Lees de hele review
8,5
Met de Magimix Cook Expert is er een serieuze concurrent in dit segment machines neergezet. Ik begrijp dat de prijs en de omvang van dit apparaat een behoorlijke schok voor sommigen zijn. Het apparaat verdient echt een plek op het aanrecht om zoveel mogelijk gebruikt te worden. Zie het als een verlengstuk van de keuken, een extra kook- en stoomgelegenheid. Moet je even snel wat snijden? Je ‘gooit’ het in de foodprocessor en klaar ben je. Ik hoop dat Magimix dit product vergeet terug te vragen na mijn review en dat ‘ie fijn op mijn aanrecht kan blijven staan.
Corina Hoogendorp
Corina Hoogendorp
Heerhugowaard • 20 reviews
Lees de hele review

Keukenmachine: de populairste merken