Volg ons

Bestron keukenmachines vergelijken

Bestron logo
Een keukenmachine van Bestron kopen? Bekijk alle verkrijgbare keukenmachines van Bestron in het onderstaande overzicht. Klik op de keukenmachines om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
445 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
7 handige tips voor het kopen van een keukenmachine
Keukenmachines krijgen een steeds belangrijkere taak in de keuken. De mogelijkheden zijn enorm, maar ook het aanbod van machines is bijna niet te overzien. Lees 7 handige tips voor het kopen van een keukenmachine.
Lees de koopgids

Best geteste keukenmachines door BesteProduct.nl


Meest recent geteste keukenmachines van Bestron door BesteProduct.nl

7,3
Voor een zeer schappelijke prijs van 100 euro beschik je met de Bestron AKM900DSP over een keukenmachine die jou precies de mogelijkheid geeft tot allerlei huishoudelijke recepten. Denk aan beslag voor cake, cupcakes, taart, pizza- en brooddeeg en het maken van slagroom. Omdat de hulpstukken niet helemaal tot de bodem van de kom komen, moet je zelf nog wel even een laatste draai handmatig doen om echt alles door elkaar te mixen. Verder ziet de keukenmachine er met z’n zoete roze kleur erg aantrekkelijk uit voor de echte keukenprinses. Hij heeft een vermogen van 1000 watt, 6 standen en staat met z’n zuignopjes stevig op je aanrecht.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Keukenmachine: de populairste merken