Volg ons

Domo keukenmachines vergelijken

Domo logo
Een keukenmachine van Domo kopen? Bekijk alle verkrijgbare keukenmachines van Domo in het onderstaande overzicht. Klik op de keukenmachines om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
445 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
7 handige tips voor het kopen van een keukenmachine
Keukenmachines krijgen een steeds belangrijkere taak in de keuken. De mogelijkheden zijn enorm, maar ook het aanbod van machines is bijna niet te overzien. Lees 7 handige tips voor het kopen van een keukenmachine.
Lees de koopgids

Best geteste keukenmachines door BesteProduct.nl


Meest recent geteste keukenmachines van Domo door BesteProduct.nl

7,2
De Domo DO9112FP combineert een goede prijs kwaliteitsverhouding en compacte vormgeving met een eenvoudige bediening en meerdere mogelijkheden. De machine scoort dus goed, maar heeft niet alleen voordelen. De Domo is namelijk beperkt belastbaar en de kwaliteit van de gebruikte materialen is niet top te noemen.
Harm Leijssen
Harm Leijssen
Arnhem • 13 reviews
Lees de hele review
7,9
Geen prijzen
De Domo DO9077KR in 3 woorden: groot, modern en stevig. En toch bestaat een groot deel van de machine uit plastic onderdelen. Jammer. Gebruiksvriendelijk gezien blinkt de Domo zeker uit, hij is bijzonder eenvoudig in gebruik en heel simpel schoon te maken. Iets wat je niet altijd ziet. Dat is niet het enige waar de DO9077KR in uitblinkt, kneden en kloppen zijn z’n specialiteit. Brooddeeg en een mix voor merengue, hij deed ’t fantastisch. Liever een keukenmachine voor het snijden en raspen, dan kun je beter naar het type foodprocessor kijken.
Harm Leijssen
Harm Leijssen
Arnhem • 13 reviews
Lees de hele review

Keukenmachine: de populairste merken