Volg ons

Magimix keukenmachines vergelijken

Magimix logo
Een keukenmachine van Magimix kopen? Bekijk alle verkrijgbare keukenmachines van Magimix in het onderstaande overzicht. Klik op de keukenmachines om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
434 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
7 handige tips voor het kopen van een keukenmachine
Keukenmachines krijgen een steeds belangrijkere taak in de keuken. De mogelijkheden zijn enorm, maar ook het aanbod van machines is bijna niet te overzien. Lees 7 handige tips voor het kopen van een keukenmachine.
Lees de koopgids

Best geteste keukenmachines door BesteProduct.nl


Meest recent geteste keukenmachines van Magimix door BesteProduct.nl

8,5
Met de Magimix Cook Expert is er een serieuze concurrent in dit segment machines neergezet. Ik begrijp dat de prijs en de omvang van dit apparaat een behoorlijke schok voor sommigen zijn. Het apparaat verdient echt een plek op het aanrecht om zoveel mogelijk gebruikt te worden. Zie het als een verlengstuk van de keuken, een extra kook- en stoomgelegenheid. Moet je even snel wat snijden? Je ‘gooit’ het in de foodprocessor en klaar ben je. Ik hoop dat Magimix dit product vergeet terug te vragen na mijn review en dat ‘ie fijn op mijn aanrecht kan blijven staan.
Corina Hoogendorp
Corina Hoogendorp
Heerhugowaard • 20 reviews
Lees de hele review
8,0
Geen prijzen
De Magimix Patissier is een alleskunner in de keuken. Ondanks zijn niet zo fraaie uiterlijk, zal dit apparaat zijn sporen in de keuken zeker gaan verdienen. Je haalt hiermee een échte topper in huis. Het prijskaartje van rond de 700 euro liegt er helaas niet om. Ondanks de geweldige resultaten en de handige accessoires, blijft het een flinke smak geld! Heb je dit er voor over dan kun je je wel heerlijk en veelzijdig uitleven in de keuken!
Corina Hoogendorp
Corina Hoogendorp
Heerhugowaard • 20 reviews
Lees de hele review
7,9
Het panel was het er over eens. Deze 3200 XL van Magimix is echt hufterproof. Een simpel, stevig en compact apparaat met weinig poespas, vervaardigd van sterke materialen. Wat suggereert dat deze keukenmachine wel jaren mee kan. De prijs is even slikken. € 280,- is niet niks. Maar je weet bij voorbaat vaak dat je met Magimix over het algemeen meer betaalt, maar daar ook zeker wat voor terug krijgt. Een mooi apparaat waar je prima mee uit de voeten kunt in de keuken; hakken, mixen, kneden, raspen, kloppen. Hij doet het allemaal.
Harm Leijssen
Harm Leijssen
Arnhem • 13 reviews
Lees de hele review
8,2
De Magimix 4200 is een machine die veel taken in de keuken uitstekend uitvoert. Het is een krachtige machine die niet misstaat op het aanrecht en hij is eenvoudig in gebruik. De Magimix produceert nauwelijks lawaai en maakt een degelijke indruk. De kwaliteit van de gebruikte materialen, buiten enkele kwetsbare kunststofonderdelen, is goed. Het schoonmaken vraagt wel enige aandacht en tijd.
Harm Leijssen
Harm Leijssen
Arnhem • 13 reviews
Lees de hele review

Keukenmachine: de populairste merken