Volg ons

Severin keukenmachines

Severin
Een keukenmachine van Severin kopen? Bekijk alle verkrijgbare keukenmachines van Severin in het onderstaande overzicht. Klik op de keukenmachines om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
411 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
7 handige tips voor het kopen van een keukenmachine
Keukenmachines krijgen een steeds belangrijkere taak in de keuken. De mogelijkheden zijn enorm, maar ook het aanbod van machines is bijna niet te overzien. Lees 7 handige tips voor het kopen van een keukenmachine.
Lees de koopgids

Door ons geteste Severin van keukenmachines

6,8
Geen prijzen
Deze Severin KM 3891 keukenmachine in combinatie met een blender, voert meerdere taken prima uit, heeft een goede prijs kwaliteitsverhouding en een eenvoudige bediening. Deze machine heeft echter enkele nadelen. Hij maakt behoorlijk wat lawaai, schokt in combinatie met de blender en kan alleen gebruikt worden voor een kortere periode. Het verwijderen van kneedhaak en klopper verloopt niet altijd soepel en de Severin KM 3891 heeft minder gebruiksmogelijkheden dan z'n concurrenten.
Harm Leijssen
Harm Leijssen
Arnhem • 1 review
Lees de hele review
7,3
Geen prijzen
De Severin KM 3909 is in staat om meerdere taken prima uit te voeren en heeft een goede prijs kwaliteitsverhouding en een eenvoudige bediening. Deze machine heeft ook enkele nadelen; maakt behoorlijk wat lawaai, het verwijderen van kneedhaak en messen verloopt niet soepel en heeft minder gebruiksmogelijkheden dan de concurrenten.
Harm Leijssen
Harm Leijssen
Arnhem • 2 reviews
Lees de hele review

Keukenmachine: de populairste merken