Volg ons

Kitchenaid keukenmachines vergelijken

Kitchenaid logo
Een keukenmachine van Kitchenaid kopen? Bekijk alle verkrijgbare keukenmachines van Kitchenaid in het onderstaande overzicht. Klik op de keukenmachines om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
450 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
7 handige tips voor het kopen van een keukenmachine
Keukenmachines krijgen een steeds belangrijkere taak in de keuken. De mogelijkheden zijn enorm, maar ook het aanbod van machines is bijna niet te overzien. Lees 7 handige tips voor het kopen van een keukenmachine.
Lees de koopgids

Best geteste keukenmachines door BesteProduct.nl


Meest recent geteste keukenmachines van Kitchenaid door BesteProduct.nl

7,3
Snijden, raspen, kneden en kloppen, het kan allemaal met deze 5KFP1335 van Kitchenaid. En dat in een superhip en tegelijkertijd retro jasje. Het is een eyecatcher op je aanrecht. Daarnaast is de keukenmachine compact en krijg je er ook nog eens een enorme bak bijgeleverd voor alle accessoires. De prijs is weer even een pittige, maar liefst € 200,- betaal je voor dit juweeltje. En hoewel hij alles prima kan, blinkt hij niet bepaald ergens in uit. Maar onderaan de streep kunnen we concluderen dat je wel degelijk waar krijgt voor je geld. En daar gaat het uiteindelijk om.
Harm Leijssen
Harm Leijssen
Arnhem • 13 reviews
Lees de hele review

Keukenmachine: de populairste merken