Volg ons

Kenwood keukenmachines vergelijken

Kenwood logo
Een keukenmachine van Kenwood kopen? Bekijk alle verkrijgbare keukenmachines van Kenwood in het onderstaande overzicht. Klik op de keukenmachines om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
319 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
7 handige tips voor het kopen van een keukenmachine
Keukenmachines krijgen een steeds belangrijkere taak in de keuken. De mogelijkheden zijn enorm, maar ook het aanbod van machines is bijna niet te overzien. Lees 7 handige tips voor het kopen van een keukenmachine.
Lees de koopgids

Best geteste keukenmachines door BesteProduct.nl


Meest recent geteste keukenmachines van Kenwood door BesteProduct.nl

9,0
Geen prijzen
De KENWOOD KM096 Majoor Cooking Chef is een genot om mee te werken. Het is een goede zeer degelijke machine, die geschikt is voor het zware werk. Ik heb deze machine thuis staan vanaf het begin dat de Cooking Chef uitkwam, nu zo'n vijf jaar geleden. En ik ben nog steeds zo blij met de machine als de dag dat ik hem gekocht heb. Na al die jaren heeft hij mij nog nooit teleurgesteld. Het is een zéér prijzige machine die na aanschaf een goede plek op het aanrecht verdient en vaak gebruik moet worden. De kookfunctie zal niet voor iedereen nodig zijn, daarvoor heeft Kenwood drie andere typen van dezelfde machine. De drie types onder dit model zijn net zo degelijk, maar deze kunnen niet koken en het verschil zit 'm verder in het aantal meegeleverde accessoires en de grootte van de mengkom.
Corina Hoogendorp
Corina Hoogendorp
Heerhugowaard • 20 reviews
Lees de hele review
8,0
Geen prijzen
De Kenwood KMX 50 is een machine die meerdere taken in de keuken uitstekend uitvoert. Het is krachtig model, dat zeker niet misstaat op het aanrecht en hij is ook nog eens eenvoudig in het gebruik. De Kenwood maakt nauwelijks lawaai en hij maakt een uitstekende indruk. De kwaliteit van de machine en het gereedschap is geweldig. Het schoonmaken is ook niet moeilijk. Aan de mixerkop zit ook een aansluitpunt voor hulpstukken als een pastasnijders en fruitpers. Deze hulpstukken moet je apart kopen.
Harm Leijssen
Harm Leijssen
Arnhem • 13 reviews
Lees de hele review

Keukenmachine: de populairste merken