Volg ons

Princess keukenmachines vergelijken

Princess logo
Een keukenmachine van Princess kopen? Bekijk alle verkrijgbare keukenmachines van Princess in het onderstaande overzicht. Klik op de keukenmachines om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
328 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
7 handige tips voor het kopen van een keukenmachine
Keukenmachines krijgen een steeds belangrijkere taak in de keuken. De mogelijkheden zijn enorm, maar ook het aanbod van machines is bijna niet te overzien. Lees 7 handige tips voor het kopen van een keukenmachine.
Lees de koopgids

Best geteste keukenmachines door BesteProduct.nl


Meest recent geteste keukenmachines van Princess door BesteProduct.nl

7,4
Geen prijzen
Een krachtige en multifunctionele keukenmachine. Een keukenmachine die het aanrecht rijker maakt. De Princess Foodprocessor 220140 heeft vele mogelijkheden en de meeste onderdelen zijn makkelijk op te bergen. De keukenmachine neemt niet super veel ruimte in op het aanrecht, maar om de onderdelen op te bergen is het toch een keukenkastje vullend apparaat. Helaas maakt het apparaat aardig wat geluid. Een voordeel is dat alle onderdelen vaatwasser bestendig zijn, maar je kunt er door de vormgeving van sommige onderdelen niet omheen dat er aan het eind van het vaatwasprogramma nog water in staat.
Tamara Kuiper
Tamara Kuiper
Julianadorp • 2 reviews
Lees de hele review
7,5
Geen prijzen
De Princess 220125 heeft een degelijke en krachtige uitstraling en voert haar taken, kneden, mixen en kloppen naar behoren uit. De krachtige motor maakt wel het nodige lawaai. De machine is gemakkelijk in gebruik maar de gebruiksaanwijzing is wel erg beknopt.
Harm Leijssen
Harm Leijssen
Arnhem • 13 reviews
Lees de hele review

Keukenmachine: de populairste merken