Volg ons

Tristar keukenmachines vergelijken

Tristar logo
Een keukenmachine van Tristar kopen? Bekijk alle verkrijgbare keukenmachines van Tristar in het onderstaande overzicht. Klik op de keukenmachines om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
328 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
7 handige tips voor het kopen van een keukenmachine
Keukenmachines krijgen een steeds belangrijkere taak in de keuken. De mogelijkheden zijn enorm, maar ook het aanbod van machines is bijna niet te overzien. Lees 7 handige tips voor het kopen van een keukenmachine.
Lees de koopgids

Best geteste keukenmachines door BesteProduct.nl


Meest recent geteste keukenmachines van Tristar door BesteProduct.nl

7,1
Geen prijzen
Voor een zeer schappelijke prijs geeft de Tristar MX-4148 keukenmachine jou de mogelijkheid om kookkunsten uit te bereiden of makkelijker te maken. Brood, pizza, cake, taart, eiwit, slagroom, noem maar op. Een beetje creativiteit van de kok is vereist. Voor merengues werkte mijn al lang beproefde recept niet in deze machine. Een alternatief bedachte aanpak wel gelukkig. De machine ziet er degelijk uit, staat stevig op het aanrecht en is compact op te bergen. De nadelen zijn te overbruggen. De prijs maakt dit meer dan goed.
Liesbeth Schram-Graner
Liesbeth Schram-Graner
Schiedam • 25 reviews
Lees de hele review
6,5
Geen prijzen
Deze multimixer heeft voor- en nadelen. Het is een lichte compacte mixer met deeghaak, menghaak en klopper. Het apparaat is door zijn lage gewicht makkelijk te tillen en op te bergen. Het is echter de vraag hoe degelijk de machine in elkaar zit. Tijdens het testen van de diverse standen en toepassingen is er alvast een probleem ontstaan met de ophefknop. De prijs is zeer aantrekkelijk. De maximum capaciteit is 1,2 kg. Hiermee is de machine naar mijn idee geschikt voor beginnend kokkerellen.
Liesbeth Schram-Graner
Liesbeth Schram-Graner
Schiedam • 25 reviews
Lees de hele review
7,4
Geen prijzen
Voor de hobbykok die alle gerechten graag op ambachtelijke wijze bereidt, is de Tristar MX-4185 een geschikte keukenhulp. Bij deze keukenmachine krijg je naast een deeghaak, garde en mixer ook een blenderkan en vleesmolen bijgeleverd. De keukenmachine heeft 8 standen en beschikt over een pulse-stand voor het gladmixen van beslag. Je kunt in de RVS mengkom maximaal 5,2 liter kwijt en je sluit de kom af met de deksel. Zo spat er tijdens het kloppen niet per ongeluk slagroom op je keukenblad. Na het koken zet je alle accessoires gewoon in de vaatwasser, maar ook hier blijft er water in de onderdelen staan. Wat alleen mist aan deze keukenmachine is de hak-, snij- en rasp-functie. Naar mijn mening een essentieel onderdeel van een keukenmachine.
Tamara Kuiper
Tamara Kuiper
Julianadorp • 2 reviews
Lees de hele review
6,9
Geen prijzen
De eerste indruk van de Tristar MX-4162: een mooi vormgegeven machine met een eenvoudige bediening. Bij gebruik blijkt echter dat hij nogal wat lawaai maakt en slechts deels in staat is om alle bewerkingen naar behoren uit te voeren. Daarnaast maakt de Tristar over het algemeen niet een solide indruk en zijn de onderdelen helaas niet vaatwasmachinebestendig, wat op zich best prettig is als het om een keukenmachine gaat.
Harm Leijssen
Harm Leijssen
Arnhem • 13 reviews
Lees de hele review

Keukenmachine: de populairste merken