Volg ons

Philips keukenmachines vergelijken

Philips logo
Een keukenmachine van Philips kopen? Bekijk alle verkrijgbare keukenmachines van Philips in het onderstaande overzicht. Klik op de keukenmachines om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
438 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
7 handige tips voor het kopen van een keukenmachine
Keukenmachines krijgen een steeds belangrijkere taak in de keuken. De mogelijkheden zijn enorm, maar ook het aanbod van machines is bijna niet te overzien. Lees 7 handige tips voor het kopen van een keukenmachine.
Lees de koopgids

Best geteste keukenmachines door BesteProduct.nl


Meest recent geteste keukenmachines van Philips door BesteProduct.nl

7,0
Plastic gebruik bij apparaten vinden we altijd erg zonde. Het oogt meteen zo simpel en goedkoop. En dat terwijl deze HR7776 keukenmachine van Philips met zijn € 130,- niet extreem duur, maar ook niet bepaald goedkoop te noemen is. Toegegeven, je krijgt daar wel erg veel voor terug. Denk aan een 1300 watt motor waar je prima mee kunt hakken, raspen, kneden en kloppen. En daarbij komt het apparaat compleet met een blender en citruspers. Kortom: een veelzijdige keukenmachine, deze van Philips.
Harm Leijssen
Harm Leijssen
Arnhem • 13 reviews
Lees de hele review
8,1
Geen prijzen
De Philips HR7978 is één van de meest complete keukenmachines die ik ooit getest heb. Door de krachtige motor en het gebruiksgemak kan deze keukenmachine heel veel taken in de keuken uitstekend uitvoeren. Het is daarnaast ook machine die niet misstaat op het aanrecht en eenvoudig is in het gebruik. De Philips maakt een degelijke indruk. De kwaliteit van de gebruikte materialen is goed. Eén kleine kanttekening: het schoonmaken vraagt wel enige aandacht en tijd.
Harm Leijssen
Harm Leijssen
Arnhem • 13 reviews
Lees de hele review
7,8
De Philips HR 7778 is een 4-in-1 Food processor die de keukenklussen een stuk aangenamer maakt. Het apparaat bestaat uit een blender, sapcentrifuge, citruspers, mixer (garde/deeghaak/mesunit). Kortom een zeer uitgebreid apparaat. Als liefhebber van het maken van feestelijke taarten heb ik toch een minpunt kunnen vinden: het apparaat krijgt het cakebeslag (biscuit/sponge cake beslag) helaas niet lekker luchtig.
Liesbeth Schram-Graner
Liesbeth Schram-Graner
Schiedam • 25 reviews
Lees de hele review

Keukenmachine: de populairste merken