Volg ons

Soehnle Attraction


Reviews van de Soehnle Attraction

Gemiddelde score gebruikers

7,5
Inmiddels hebben 4 gebruikers hun mening gedeeld over de Attraction van Soehnle en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de Attraction vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
4,0
Anoniem
7-10-2018
"Weegschaal"

Wie heeft tips tav een goede weegschaal ?

- - -

Sterke punten: Mooi strak vormgegeven model.
Zwakke punten: Voor de zoveelste keer een weegschaal gekocht in de hoop dat deze toch tenminste een paar jaar mee zou gaan. Helaas. Na een kleine 2 jaar slaan de gebreken toe, en weegt hij helemaal niet zorgvuldig meer en ik kan ik de weegschaal dus niet meer gebruiken.
In bezit:
Via BesteProduct.nl

10,0
Na een weegschaal ong.25 jaar gehad toe ...
Door Mikymike op 26-4-2018

Na een weegschaal ong.25 jaar gehad toe hebben was hij helemaal geel een Tefal. Maar nu een plaatje en nog goed en handig. Praktisch alle weegeenheden, bruto tarra etcetc, en nog supermooie ook.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Dit is een zeer compacte keukenweegschaal die ...
Door Kath op 8-3-2018

Dit is een zeer compacte keukenweegschaal die perfect is als je veel/vaak kommen/bakjes/maatbekers gebruikt om je ingrediënten (ook vloeistoffen) af te wegen. Je kan namelijk tussen (metrisch) grammen en milliliter en als het nodig is de Amerikaanse lb/oz/fl oz kiezen. 'Doorwegen' d.m.v. tarreren kan vanzelfsprekend ook. Het vlakke weeg oppervlak is in rvs uitgevoerd, groot genoeg om ook een pan of grote kom op te zetten en zeer makkelijk schoon te maken. De weegschaal werkt met drie AAA (penlite) batterijen. Ik weet niet hoe lang die mee gaan omdat ik de weegschaal nog maar een paar dagen gebruik. Maar omdat dit type batterij heel veel wordt gebruikt zal je die wel in huis hebben ;-) Om op te bergen heb je maar erg weinig ruimte nodig. Past makkeijk in de keuken lade of op z'n kant in de keukenkast. Een punt van kritiek heb ik ook: De aanwijzing in het display is vrij donker(blauw) en zou iets helderder mogen zijn als je de weegschaal bij helder (dag)licht gebruikt.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Mooi ding werkt goed. Goed schoon te ...
Door Appeloappelo op 10-8-2015

Mooi ding werkt goed. Goed schoon te houden. Behalve het verlaagde lees venster. Ondanks dat er 4 x AAA inzitten toch moet je die binnen 1 jaar vervangen, misschien wel binnen 1/2 jaar. Dus koop er maar gelijk 4 x AAA oplaadbare bij ;-) Ps ik gebruik hem 5 x 7 minuten per week ( 2 dagen niet)

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews


Laagste prijzen Soehnle AttractionSpecificaties van Soehnle Attraction

Algemeen

Toelichting type
-
Partnumber
66171
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2013
Releasedatum
January 2011
EAN
4006501661715, 4006501307392
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
1
Beoordeling experts
-
Beoordeling consumenten
7,5
Prijs / kwaliteit
-