Volg ons

Bestron keukenweegschalen vergelijken

Bestron logo
Een keukenweegschaal van Bestron kopen? Bekijk alle verkrijgbare keukenweegschalen van Bestron in het onderstaande overzicht. Klik op de keukenweegschalen om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
315 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste keukenweegschalen door BesteProduct.nl


Meest recent geteste keukenweegschalen van Bestron door BesteProduct.nl

7,5
Een digitale weegschaal geheel in de Sweet Dreams stijl van Bestron. In zoetige pastelkleuren roze en geel versierd met allerlei lekkers. Deze weegschaal geeft je de mogelijkheid om het gewicht in grammen te meten en het volume in milliliters, in water of melk stand. Verder geeft de zero knop je de mogelijkheid gebruik te maken van de doorweegfunctie. Op de achterzijde zit nog een g / lb knopje. Hiermee kun je wisselen tussen ons Europees meetstelsel (g) en het Brits/Amerikaans meetstelsel (lb:oz). Dit moet je wel doen wanneer je het apparaat ingeschakeld hebt op de weight of milk/water weegfunctie.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
8,0
Geen rechttoe rechtaan weegschaal waarmee je enkel het gewicht meet. Met een doorweegfucntie, een timerfunctie en een temperatuursensor kun je de DEK4150 van Bestron aardig compleet noemen. En dat voor de prijs van 26 euro. Waar anderen, die minder functies hebben, niet heel veel minder kosten. Daarmee kun je stellen dat dit model een zeer goeie prijskwaliteitverhouding heeft. Dat maakt ‘m kooptip-waardig.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Keukenweegschaal: de populairste merken