Volg ons

De beste keukenweegschalen vergelijken

322 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste keukenweegschalen door BesteProduct.nl


Meest recent geteste keukenweegschalen door BesteProduct.nl

8,1
Een van de meest gebruiksvriendelijke keukenweegschalen die we op de redactie voorbij hebben zien komen, komt van het Nederlandse merk Inventum. De WS335 voelt door het gebruik van dun RVS iets minder luxe aan dan concurrenten van glas, maar maakt dat goed door het uitstekende scherm en de prettige knoppen. Daarnaast kan de weegschaal het gewicht weergeven in gram, pond en milliliter. Hoewel de weegschaal door het gebruik van knoopcelbatterijen waarschijnlijk iets dunner kon worden gemaakt, valt de batterijduur waarschijnlijk tegen.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,1
De Soehnle Compact 100 is een kleine én goedkope weegschaal. Toch doet hij qua bouwkwaliteit niet onder voor de duurdere concurrentie. Het kleine display is niet verlicht en daardoor niet leesbaar bij slechte verlichting, maar is wel zo gepositioneerd dat het bruikbare oppervlak van de weegschaal opvallend groot is. De basisfuncties zijn makkelijk in gebruik, maar de knop om te wisselen tussen gram en pond is onhandig geplaatst aan de onderkant.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,7
De Tefal Optiss keukenweegschaal valt qua prijs in de middenklasse, maar blinkt uit in design en gebruiksgemak. Hoewel wij het witte model hebben getest, is de Optiss ook beschikbaar in andere kleuren met dezelfde eigenschappen. Door het ontbreken van een verlicht scherm gaan de batterijen waarschijnlijk erg lang mee. Het is alleen jammer dat het scherm geen weergave heeft voor Britse/Amerikaanse eenheden.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,5
Een digitale weegschaal geheel in de Sweet Dreams stijl van Bestron. In zoetige pastelkleuren roze en geel versierd met allerlei lekkers. Deze weegschaal geeft je de mogelijkheid om het gewicht in grammen te meten en het volume in milliliters, in water of melk stand. Verder geeft de zero knop je de mogelijkheid gebruik te maken van de doorweegfunctie. Op de achterzijde zit nog een g / lb knopje. Hiermee kun je wisselen tussen ons Europees meetstelsel (g) en het Brits/Amerikaans meetstelsel (lb:oz). Dit moet je wel doen wanneer je het apparaat ingeschakeld hebt op de weight of milk/water weegfunctie.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Keukenweegschaal: de populairste merken