Volg ons

De beste koelboxen vergelijken

421 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste koelboxen door BesteProduct.nl


Meest recent geteste koelboxen door BesteProduct.nl

8,3
Geen prijzen
De Mobicool T35 is een grote koelbox van een hoge kwaliteit. Deze stevige koelbox heeft een uitstekende koelcapaciteit en kan daarnaast ook nog eens verwarmen tot 65 graden boven de omgevingstemperatuur. Op 12 volt vervalt de mogelijkheid om de temperatuur in te stellen, maar dat hoeft geen ramp te zijn. Wel jammer is het feit dat ook op 230 volt de koelbox maximaal 20 graden onder de omgevingstemperatuur kan koelen. Andere extra's zoals accu-ontladingsbeveiliging en het kleine klepje zijn inventief en handig. De prijs is gezien de kwaliteit en extra mogelijkheden ook behoorlijk netjes.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
8,4
De Mestic MHC-40 is een grote koelbox van een zeer hoge kwaliteit. Deze stevige koelbox heeft een uitstekende koelcapaciteit en kan daarnaast ook nog eens vriezen. Op 12V neemt de koelcapaciteit af tot 20 graden onder de omgevingstemperatuur, vergelijkbaar met alle andere koelboxen op de markt. Door het grote volume en het gebruik van een compressor is het wel een zwaar en onhandig geheel om in je eentje te tillen, al helemaal als de koelbox is gevuld.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,6
De Travellife TL26 is een goedkope actieve koelbox die ook nog eens de binnenkant kan verwarmen. De koelcapaciteit is vergelijkbaar met dat van een duurdere koelbox, al behaalt hij de temperatuur wel met meer herrie van de ventilator. Ook zonder stopcontact of auto in de buurt doet de koelbox het redelijk goed, vergelijkbaar met een reguliere koelbox. Met een volume van 25 liter is de koelbox niet erg groot, maar flessen frisdrank passen er probleemloos in.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review

Koelbox: de populairste merken