Philips Quadrante HD7865 zwart

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Alle prijzen (4)
Beschikbaar in 3 uitvoeringen:

Reviews van Philips Quadrante HD7865

Gemiddelde score gebruikers

8,9
De Quadrante HD7865 koffiezetapparaat van Philips wordt door 60 gebruikers met een gemiddelde van 8,9 beloond.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
1
Vanaf het begin slappe koffie ondanks extra strong Senseo
Door HD 7863 op 02-02-2021
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
De vormgeving vind ik fantastisch, daarom gekocht...voorheen het oude model gehad, altijd
lekkere koffie

- - -

Via Kieskeurig.nl

7
Lauw coffie
Door Liana op 16-11-2020
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Het is beter dan de originele Senseo,de werking is soepel,de smaak van de coffie is prima.Alleen,een belangrijk punt,coffie is snel koud.Heel jammer voor de hoge prijs!

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Prima bakkie
Door Peter op 20-04-2020
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Na de standaard Senseo deze aangeschaft, en het verschil merk je direct, de koffie is een stuk lekkerder.
Waterreservoir in en uithalen vind ik wat minder, en het lekbakje waar de kopjes op staan klopt niet helemaal, als de kopjes weg zijn en hij druppelt na dan vallen de druppels niet in de gaatjes maar op het plaatje, hierdoor springen druppeltjes naast het apparaat.

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Senseo HD7865
Door Luuk de Bruijn op 16-11-2019
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Sinds vandaag in mijn bezit. Is makkelijk in het gebruik. De onderdelen zijn makkelijk te verwijderen en schoon te houden. Het lekbakje is in hoogte verstelbaar en kan helemaal verwijderd worden. De koffie is goed en warm smaakt ook prima. Nadelen zijn er ook het sterkte toets en het Calc lampje zijn ontbreekt. Jammer dat Philips dit doet het was handig zo ziet de gebruiker wanneer het apparaat ontkalkt moet worden.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
een prachtig apparaat
Door jofi1945 op 18-08-2019
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Wij hadden dit koffieapparaat bij een kennis gezien en ook van geproefd hoe het smaakte en dat was zeer goed en een gemakkelijk apparaat in gebruik en om schoon te maken in een woord perfect en is geen beter apparaat als dit.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
PHILIPS SENSEO
Door DORUS op 01-08-2019
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Net gekocht, maar hij werkt prima en gemakkelijk schoon te maken, tot op heden tevreden.
Dit model is nog erg nieuw, dus nog afwachten of dit product onze verwachting waar maakt
De tijd zal het wel leren

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Philips Quadrante HD 7865
Door Jan op 16-07-2019
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Prima koffiezetter weinig geluid bij koffie zetten . Snel klaar en lekkere koffie. Groot waterreservoir .

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Mooie vormgeving (en toch is de koffiesterkte instelbaar)
Door PedroN op 03-06-2019
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Mooi vormgegeven apparaat met redelijk groot reservoir. Lekker cremalaagje op je bakkie.
Met dit model kan je de sterkte per kopje niet kiezen door middel van een knopje maar....
de standaard sterkte is wel in te stellen. Standaard stond mijn apparaat ingesteld op 130ml water per kopje, ik vind dit veel te veel. Het aanpaasen gaat als volgt:
Apparaat uitzetten, stekker eruit halen.
1 én 2 kops-knop indrukken en ingedrukt houden.
Stekker in stopcontact steken.
Knoppen loslaten.
Druk nu voor minder water op de 1 kops-knop en voor meer water de 2 kops-knop.
De 1 kops-knop verlaagt de waterhoeveelheid met 3ml per drukje, dus wil je 30ml minder water per kopje, druk dan 10 keer op de 1 kops-knop. Druk daarna op de aan/uit knop. Na het weer opnieuw aanzetten is de nieuwe water hoeveelheid actief en het apparaat blijft dit ook onthouden.

In mijn geval had ik eerst 8 keer gedrukt op de 1 kops-knop en kwam ik op 108ml. Daarna heb ik de procedure nog eens herhaald met weer 5 keer drukken en kwam zodoende op 93 ml water per kopje koffie.

Dus officieel niet in te stellen maar via de achterdeur toch een lekker sterk bakkie in te stellen.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Perfect kopje koffie
Door jofi1945 op 30-04-2019
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Ons oude koffiezet apparaat was kapot en gekeken voor iets nieuws en kwamen uit op de Senseo Quadrante Hd 7865/60 en dat is een perfecte machine om koffie te zetten 1 of 2 kopjes tegelijk beter kan niet en de smaken die bepaal jezelf ieder zijn eigen smaak.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Mooie Senseo Quadrante HD7865
Door Jan op 25-03-2019
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Mooi gemaksvriendelijk en stil apparaat doet wat ie moet doen nl lekkere koffie maken.
Eindelijk een apparaat met meer watervoorraad, verschil met andere Senseo is duidelijk merkbaar.
Enkele dagen in ons bezit en zeer tevreden.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Mooi design
Door Nick vd V op 21-06-2018
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
De Philips Senseo HD7865/60 is een mooi ontworpen machine en zeer gebruiksvriendelijk. Door zijn compacte formaat neemt hij minder ruimte in beslag dan de reguliere senseo apparaten. Omdat ook nog eens een mooie look heeft maf hij gezien worden. Snelle kook tijd van het water en muisstil. En de koffie smaakt nog beter.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Goede keus
Door Marimol op 21-06-2018
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Toen de Senseo uitkwam hebben we er uit nieuwsgierigheid een gekocht omdat je zo handig voor een persoon koffie mee zet. Meteen enthousiast. Dit is inmiddels onze derde en deze keer een vierkante. De compactheid is super handig. Ook de verstelbare hoogte van het plateau waarop het kopje staat, zodat het veel minder spettert. Koffie is goed heet en heeft een prima crème laagje.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Philips Quadrante HD7865
Door Wilko op 10-03-2018
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Het is een mooi vierkant koffiezetapparaat Ik ben de heel erg tevreden mee Ik heb hem al 10 jaar Ik heb 5 jaar geleden nieuwe gekocht maar ik ben er tevreden mee kan ook een hele grote kop koffie mee gezet worden Ik gebruik meestal dus dan stand 2 met 2 koffiepads een minpuntje is dat het twee pijltjes op het waterreservoir zitten een witte en een zwarte Die moeten precies boven elkaar staan anders komt er geen water in je Senseo apparaat

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Super apparaat
Door Wim van der Poel op 05-10-2017
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Maakt heerlijk kopje koffie vergeleken bij onze oude Senseo.
Had al een Nespresso staan maar mijn vrouw wilde nog een Senseo erbij vanwege de prijzige Nespresso cupjes.
Nu drink ik dus ook alweer tig weken Senseo koffie uit deze machine.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Mooie vormgeving
Door Vandenbj op 25-03-2017
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Na wat tegenvallende avontuurtjes met andere merken koffiepadapparaten toch maar weer gekozen voor de Senseo Quadrant. Mijn 2e dus in 5 jaar. Andere apparaten zijn vaak lastig qua ontkalkingsprocedure en geven wisselende kwaliteit, temperatuur en hoeveelheid koffie. Ik heb maar weer gekozen voor de goedkoopste uitvoering, het basismodel zeg maar. Samen met de Senseo pad een prima mok koffie!

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
de philips senseo
Door durdawwer op 19-02-2017
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
geweldig apparaat de koffie is zeer verbeterd tegen over de andere versie ,mensen die van koffie houden raad ik dit apparaat aan ,

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Maakt verwachting waar!
Door Flow86 op 14-02-2017
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Een zeer fijn en handig koffiezet-apparaat om snel een kopje koffie te kunnen drinken! Het design en gebruiksgemak is een aanwinst voor in de keuken. Opvallend is de constante krachtige smaak van elke kop koffie in verhouding tot oudere Senseo modellen. Dat is een behoorlijk verbeterpunt! Hou zelf van krachtige koffie; met de Senseo espresso pads levert dit een prima combi!

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Senseo Quadrante
Door Ronald1980 op 14-02-2017
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Ik had nog de oude Senseo apparaat, ik heb van beide een kopje gezet. Crema laagje van de nieuwe veel mooier, de smaak (zelfde senseopads) veel krachtiger!
Over het algemeen heel enthousiast over de nieuwste Senseo Quadrante.
Ook familie/vrienden vinden de koffie heerlijk!
Vormgeving: erg mooi de Quadrante

- - -

Via Kieskeurig.nl

7
Tevreden
Door Tomastomas op 13-02-2017
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Dit apparaat geeft een snel en heet kopje koffie. Het waterreservoir is ook groter en makkelijker uit te nemen dan bij het voorgaande model. Enige nadeel is dat de hoeveelheid per kopje niet ingesteld kan worden.

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Smaakvolle koffie op gebruiksvriendelijke wijze
Door Nathalie79 op 13-02-2017
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
45 gaatjes maken het verschil; de koffie is ten opzichte van machines met 5 gaatjes zeker een stuk beter en smaakvoller. De cremalaag lijkt ook wat rijker en voller. De machine is bijzonder prettig is gebruik, maar voelt wel een beetje als speelgoed aan. Dat doet overigens niets af aan het gebruiksgemak; het waterreservoir is mooi verborgen in de machine, maar wel heel eenvoudig af te nemen en te vullen. Ook de padhouders zijn verborgen bij gebruik, waardoor de Quadrante mooi strak oogt. Er kan gekozen worden uit een zwarte, witte of rode variant, waarbij mijn keuze viel op de dieprode; de machine springt op een zeer stijlvolle manier er nu uit op mijn keukenblad. Hele fijne Senseo, goede koffie en een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Aanrader.

- - -

Via Kieskeurig.nl