Philips HD6592 zwart

Laagste prijs-19% prijsdaling
Naar de laagste prijs
Alle prijzen (7)
Beschikbaar in 3 uitvoeringen:

Reviews van Philips HD6592

Gemiddelde score gebruikers

8,3
De HD6592 koffiezetapparaat van Philips wordt door 29 gebruikers met een gemiddelde van 8,3 beloond.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
8
Lijkt handig dan dat het is
Door Douma op 10-11-2020
Geschreven voor: Philips HD6592
Ik dacht dat het een handig koffieapparaat zou zijn...
Kom er tijdens gebruik achter dat er veel handelingen moeten gebeuren voor switchen en je hebt dan losse onderdelen naast je apparaat.
Toch denk ik dat er verbeterpunten zijn aan dit apparaat zodat je niks hoeft los te halen en losse onderdelen hebt bij de switch.
Dan zou ik het een ieder aanraden!

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Goeie machine
Door Andre op 03-05-2020
Geschreven voor: Philips HD6592
Ik heb deze machine bij blokker besteld,en in huis meteen koffie gezet,wat een fijn apparaat is dat,goeie warme koffie,en met een kan koffie gaat ook goed,lekker warm en vers,en met de thermoskan inschenken gaat goed zonder te knoeien etc.
Ik zou zeggen kopen.

- - -

Via Kieskeurig.nl

4
koffiezetapparaat HD 65
Door j wijering op 22-04-2020
Geschreven voor: Philips HD6592
Het apparaat is een miskoop ten eerste vanwege het minuten lange irritante lawaai tijdens het koffiezetten in kan . Ten tweede is de koffie niet warm . We gaan op zoek naar een betere versie.

- - -

Via Kieskeurig.nl

6
Twijfelgeval
Door Kms op 02-11-2019
Geschreven voor: Philips HD6592
Dat je kunt switchen van Senseo naar een pot koffie is ideaal.
Het is ook fijn dat hij aangeeft wanneer je hem moet ontkalken.
Ik heb het apparaat nu ongeveer 2 jaar en de koffie direct uit de pot is niet heet meer.
Ik gebruik hem niet eens elke dag.
Het Senseo gedeelte kan ik nog wel gebruiken, die koffie is wel goed heet.
Ik zou het apparaat daarom niet meer kopen.

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Handig, wel laaierig bij kan koffie zetten
Door Jan JJJ op 01-09-2019
Geschreven voor: Philips HD6592
Handig apparaat. Een koffiekan voor verjaardagen, en normale Senseo bakkies voor dagelijks gebruik. De koffiekan optie maakt wel veel lawaai omdat hij 8 minuten lang in feite minikopjes Senseo zet. Apparaat heeft ook intensity select voor als je een sterkere kop koffie wilt. Nadeel is dat het lampje dan niet minder sterk gaat branden, dus je weet niet zeker of intensity select wel werkt. Bij normale Senseo apparaten gaat het lampje wel zwakker branden.
Voordeel, geen aparte aan/uit knop. Gewoon op het knopje drukken voor een of twee bakkies koffie, en klaar. Het apparaat warmt eerst op en zet meteen koffie.

- - -

Via Kieskeurig.nl

6
HD7892
Door Mevr Gr Zijlstra Dokkum op 22-07-2019
Geschreven voor: Philips HD6592
Wat een groot nadeel is aan dit apparaat en zitten nog voor 3 kopjes water in het reservoir maar het lichtje knippert en moet je eerst weer bijvullen.
Dit begint steeds irritanter te worden.

- - -

Via Kieskeurig.nl

5
Jammer
Door Loesje op 01-03-2019
Geschreven voor: Philips HD6592
Mooi om te zien, makkelijk in gebruik.
Maakt alleen een gigantisch lawaai.
Als de machine aanstaat moet de tv/radio harder.
Daarom doen wij hem weer weg.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Fijne gemak voor jezelf of voor verjaardag.
Door Ch. op 18-08-2018
Geschreven voor: Philips HD6592
Het fijne hiervan met 2 in 1 voor jezelf 1 of 2 kops kunt zetten of wanneer je thermoskan erbij voor 8 man kunt zetten. Fijn product.

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Degelijk apparaat
Door Domien op 08-06-2018
Geschreven voor: Philips HD6592
Handig apparaat. Vooral de switchfunctie vind ik persoonlijk een enorme meerwaarde ivm de gewone senseomachines.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
super product zalige koffie
Door daniellevw2 op 07-06-2018
Geschreven voor: Philips HD6592
Ik vind dit echt de perfecte koffiezet apparaat.
Zeker fijn het met de hand zetten of met pads.
Fijn smal is en niet zo robuust neemt minder plek in nu op de aanrecht.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
snel wisselen tussen kopje of kan koffie
Door astrid op 07-06-2018
Geschreven voor: Philips HD6592
Wat een fijn apparaat. Heel snel wisselen tussen kan koffie of kopje koffie. Ook de sterktes kunnen gewisseld worden tussen twee standen.

Hij staat mooi op de aanrecht en neemt minder ruimte in dan de gewone senseo door een slim design.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
2 in 1, ideaal
Door SmallBrother75 op 01-06-2018
Geschreven voor: Philips HD6592
In de ochtend voor het vertrek naar werk snel een kopje Senseo en voor 's avonds op de bank een pot(je) koffie, ideaal!
Zowel de Senseo als de filterkoffie smaakt goed. het zetten van de filter koffie geeft alleen niet het rustige gepruttel zoals gewend met filter koffie, maar dat is geen ramp.

Het apparaat maakt bij het zetten (zowel pad als filter) wel wat meer herrie.
De pot houdt de koffie goed warm.
Mooi, slank design.

Weinig negatiefs aan te vinden, hooguit dat de filterkoffie meer koffie gebruikt naar mijn idee, bij een "normaal" apparaat ben ik globaal 1 schep koffie per twee koppen gewend, bij de Switch is het 1 op 1.
Een ander "nadeel"; waar laat je de pot en filter als je Senseo zet, niet te ver uit de buurt want hij is in de avond weer nodig, maar ernaast op het aanrecht is weer zonde van de ruimte. Maar goed, daar is wel over heen te komen ;)

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Snel koffie zetten
Door Esmeralda op 01-06-2018
Geschreven voor: Philips HD6592
Snel koffie zetten met pads of gemalen koffie, in de sterkte die bij je past en dat met hetzelfde apparaat.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Senseo Switch
Door rmar op 27-05-2018
Geschreven voor: Philips HD6592
Nu enkele dagen de senseo switch in gebruik .
Design is mooi , strak gestroomlijnd . Perfect voor in moderne keuken . Niet te groot , prima qua afmeting . Vanwege een 2 in 1 apparaat ook nog plaatsbesparend .
Is het een gemakkelijk apparaat in gebruik ??? Jazeker !!!
Water in reservoir , pad in apparaat of koffie in filter , en met 1 druk op de knop heb je heerlijke koffie .
Groot voordeel is dat je de senseo switch ten allen tijde kunt gebruiken . Heb je bezoek van 1 of 2 personen , dan zet je een kopje koffie met een senseo pad . Heb je een grotere groep op bezoek , dan kun je een kan koffie zetten die een drankje geeft aan meerdere personen . Ideaal toch !!! . De sterkte is prima en simpel aan te passen .
De senseo switch is voorzien van een prima warmhoudende koffiekan .
Het enige minpuntje is misschien wel het geluid . Het apparaat maakt best wel wat geluid . Is dit vervelend ?? Voor mij alleszins niet , maar kan best begrijpen dat dit wel als storend kan worden ervaren .

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Eenvoudig Switchen tussen tas en kan koffie
Door Yoshi1986 op 27-05-2018
Geschreven voor: Philips HD6592
Dit is het toestel waar ik al altijd op gewacht heb!
Je kan hiermee simpelweg een of twee tassen Senseo koffie zetten maar evengoed een koffiefilter met eender welke koffie zetten!
Zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud!

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Ideaal om te wisselen van een kop naar een kan
Door Nien2882 op 25-05-2018
Geschreven voor: Philips HD6592
Het apparaat ziet er mooi uit, mooi slank, eenvoudig met 3 knopjes. Een paar extra stukken waarbij je hem eenvoudig en snel verbouwt van een Senseo naar een filterapparaat.
Warmt snel op en en komt vanzelf koffie uit, dus je hoeft niet nog eens extra een knopje in te drukken.
Een kan koffie is even proberen met de schepjes en sterkte, maar inmiddels smaakt ie goed. Wat wel opviel was dat de koffie snel kan afkoelen. Ondanks dat ik de kan met heet water had omgespoeld. Dus een kan zetten betekent ook gelijk inschenken.

- - -

Via Kieskeurig.nl

7
Makkelijk in gebruik
Door MMora op 25-05-2018
Geschreven voor: Philips HD6592
Deze Philips apparaat een tijdje in gebruik. Makkelijk en fijn apparaat. Switchen van pads naar filter en andersom is super simpel. Ideaal bij groot bezoek. Dan komt de koffiekan goed van pas. Koffie is goed heet. Al met al blij met dit apparaat!

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Senseo Switch
Door janw op 25-05-2018
Geschreven voor: Philips HD6592
Praktisch toestel. Je moet maar één toestel in huis halen en je hebt koffie naar iedereen zijn wens. gemakkelijk in gebruik.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
handig,ruimte besparend apparaat
Door easy2010 op 25-05-2018
Geschreven voor: Philips HD6592
ik ben erg blij met dit apparaat. Het zet zowel lekkere bakjes koffie met pads als met filterkoffie. Het apparaat is mooi qua design, smal, past mooi op mijn aanrecht. Is ruimtebesparend. Voor het zetten van de koffie met pads hoef je maar 1 keer op het knopje te drukken. Maakt wel wat lawaai tijdens het zetten van filterkoffie.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Ideale combi
Door IndraS op 25-05-2018
Geschreven voor: Philips HD6592
Na een aantal jaar een Nespresso en een klassieke koffiezetmachine naast elkaar te gebruiken is de Switch een verademing. Voorheen moesten we bij bezoek telkens het klassieke apparaat uit de berging halen en nadien weer wegbergen want we hebben te weinig plaats op ons aanrecht voor 2 apparaten. Automatisch maak ik wel de vergelijking met mijn twee vorige apparaten. Ik vind dat het langer duurt dan bij Nespresso voor het water warm genoeg heeft voor een enkele kop koffie, dit is voor mij geen probleem. Ook is het heel erg opletten dat je je kopje er al onder zet voor je op de knop duwt want hij begint vanzelf te lopen nadat je hem aangezet hebt. Is kwestie van wennen natuurlijk, na jarenlang iets anders gewoon te zijn. Deze manier is energiebesparender omdat hij maar energie verbruikt op de momenten dat je hem echt nodig hebt. Wat ook leuker is tov Nespresso is dat je de pads overal kan kopen, je goedkopere mogelijkheden hebt en de pads zijn milieuvriendelijker want die vliegen in de compostbak ipv in de vuilbak. De filterkoffiemogelijkheid ben ik nog volop aan het testen (ik heb niet elke dag bezoek ;) ), alles ziet er handig en gemakkelijk schoon te maken uit. Ik vind de kan aan de kleine kant, maar het is wel superhandig dat het een isoleerkan is, de koffie blijft lang warm. Er is in je kasten wel extra ruimte nodig voor het bewaren van de accessoires maar lang niet zoveel als een extra koffiezetapparaat. Ik vind dit een mooie en handige plaatsbesparing. Blij met de Switch in mijn keuken!

- - -

Via Kieskeurig.nl