Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, rood

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Alle prijzen (9)
Beschikbaar in 2 uitvoeringen:

Reviews van Russell Hobbs Colours Plus+

Gemiddelde score gebruikers

8,8
De Colours Plus+ koffiezetapparaat van Russell Hobbs wordt door 81 gebruikers met een gemiddelde van 8,8 beloond.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
10
gebruiksvriendelijk en eenvoudig
Door liliane decloedt op 27-01-2021
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+
prijs kwaliteit is super, mooi design en eenvoudig om mee te werken, de koffie heeft tevens een heerlijk aroma

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Mooi model en prachtige rode kleur
Door Mari op 09-01-2021
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+
Zeker een mooi koffiezetapparaat! Het werkt goed zoals het hoort, de koffie is lekker heet. De uitschakel functie na 40 minuten is handig. Duurzaamheid goed omdat ik het apparaat pas twee weken heb.. time will tell...

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Top keuze
Door Tevreden gebruiker op 08-01-2021
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+
Blij met deze aankoop. Apparaat zet heerlijke warme koffie en daarnaast ook nog een mooie vormgeving!

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Good Product
Door M A op 07-01-2021
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+
It is a good product with whirltech brew just like you brew with a dripper. I recommend this product for all of you who drink coffee every day.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Mooi apparaat en maakt heerlijke koffie
Door Anzjeliekje op 07-01-2021
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+
Super apparaat. Maakt lekkere koffie. De timer is perfect om wakker te worden met de lekkere geur van koffie. Het is een compact apparaat en stil. Het ziet er mooi uit. Het schepje is wel een beetje groot voor 1 kop koffie.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Mooi uiterlijk zet goede koffie fijn apparaat
Door Ar de R op 06-01-2021
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+
Veel koffieapparaat voor weinig geld mooi uiterlijk gemakkelijk schoon te maken noem maar op een en al roem voor dit apparaat.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Mooi design - heerlijke koffie
Door Nico Ouwerkerk op 06-01-2021
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+
Qua design een toegevoegde waarde in onze keuken en niet te vergeten ook een apparaat dat heerlijke koffie geeft.
Al met al een aanrader voor iedereen.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Koffiezetter colours plus flame red
Door Koffiezetter op 05-01-2021
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+
Omdat ik opzoek was naar een andere koffiezetter. Aangezien een eerder product van Russell Hobbs mij zeer goed was bevallen ook daar nu een koffiezetter hier van. Het product sprak mij aan qua uiterlijk, opties en goede reviews.

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
mooi ontwerp
Door Vera Claessen op 04-01-2021
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+
Prima koffiezetapparaat, vlotte doorloop, lekker aroma. Keuze bepaald op verzoek zonder speciaal aromadeksel. Kerstgeschenk, gunstige prijs.

- - -

Via Kieskeurig.nl

7
Groot apparat
Door Eki op 02-01-2021
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+
It's a bit too big for my taste, but it works fine. The coffee is super hot and very quick. The outer part is just plastic but it looks ok.

- - -

Via Kieskeurig.nl

7
super koffie!
Door ilja op 30-12-2020
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+
Heel makkelijk in gebruik, Ziet er heel mooi uit. Praktische timer en natuurlijk lekkere en hete koffie, veilig voor kids.

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Goede prijs kwaliteit
Door BartenHenny op 30-12-2020
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+
Mooi oogend toestel met gebruiksgemak. Koffie is Lekker van smaak en de warmhoudfunctie zorgt voor een extra veiliggevoel.

- - -

Via Kieskeurig.nl

7
Mooi, handig, snel koffiezetapparaat, maar te heet
Door AlexP op 29-12-2020
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+
Ik vind het persoonlijk een mooi apparaat om te zien. Niet heel erg fan van het spiegelende randje onder het filter, maar die komt wel overeen met het randje op de grondplaat van de waterkoker. Daar valt die echter minder op.

Ik wilde een simpel koffiezetapparaat voor slobberkoffie. Dat is op zich wel gelukt met dit apparaat. Wat ik vooral fijn vind is dat hij automatisch uitschakelt, je hem automatisch aan kunt laten gaan op een aangegeven tijd en dat die ook nog eens de tijd aangeeft blijkt heel makkelijk te zijn. Normaal kijk ik naar de oven, maar als die aanstaat heb ik een extra klok haha.

Wat me tegenvalt is dat de machine na 40 minuten uitschakelt. Dat leek ruim voldoende, maar vaak blijkt dat niet zo te zijn. Natuurlijk wordt koffie minder lekker als die langer staat, maar ik zou het fijn gevonden hebben als deze tijd verlengd zou worden tot een uur. Waar ik echt het minst over te spreken ben is dat het koffieplaatje de koffie niet alleen op temperatuur houdt, maar volgens mij ook opwarmt. Als ik na 20 minuten het tweede kopje kopje koffie neem is die heter dan het eerste kopje. Ik hou van warme koffie, begrijp me niet verkeerd, maar dit beïnvloedt de smaak. Nu een week in gebruik,maar hij ruikt nog steeds naar warm plastic als ik de koffie een tijdje laat staan. Dit duidt misschien ook wel op dat hij wel erg warm is.

Maar ja, gekocht voor 32 euro en 10 euro cashback. Voor 22 euro vind ik het een prima aanschaf.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Mooie koffiezet, waar voor zijn geld
Door Fl op 28-12-2020
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+
Ik had een volautomatische koffiezet gekocht van een ander merk en ik had er constant problemen mee. Toen heb ik besloten om terug een simpel en gemakkelijk koffiezetapparaat te kopen. Ik heb veel tijd besteed aan het uitzoeken welke ik wil (goede prijs/kwaliteit) en ik kwam bij deze uit. Hij doet wat hij moet doen, is gemakkelijk, de drupstop werkt perfect , je hebt lekkere, warme koffie, duidelijke maataanduiding, handig lepeltje voor de koffie af te meten, handige timer, Vor mij perfect!

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Compact koffiezetapparaat
Door Lesley op 28-12-2020
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+
Het apparaat is compact, geeft lekkere warme koffie en een leuke rode kleur. Ook handig is het instellen van een tijd, dat hij automatisch aangaat, dus wanneer je ‘s ochtends beneden komt de koffie al klaar staat.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Great Coffee Machine!!!
Door idurmus op 27-12-2020
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+
The coffee machine came exactly as described. It was really well-packed and the delivery was so fast. Comparing to other coffee machines this one has a hard to find price/quality range.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Mooi design
Door Janny op 23-12-2020
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+
Mooi koffiezetapparaat...fout wat hij moet doen. Koffie is lekker heet...Dit de tweede keer dat ik een Russell Hobbs heb gekocht

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Goed apparaat
Door M.Sluiter op 22-12-2020
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+
Ik vind de vormgeving erg mooi. Fijn dat de buitenkant niet heet wordt. Uitschuifbaar kruimellaatje is erg handig

- - -

Via Kieskeurig.nl

7
koffiezetter met duidelijke timer
Door Cornelis op 22-12-2020
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+
goed apparaat en zeer belangrijk goed heet en de automatische uitschakeling is ook gemakkelijk en de koffie is snel klaar en uiteraard lekker maar dat is natuurlijk een ding van Douwe Egberts

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Mooi design!
Door Leon op 19-12-2020
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+
Ik heb dit product gekocht om extra veel koffie te zetten. De Nespresso is met de komst van de Vertuo natuurlijk top, maar af en toe filter is best fijn!

- - -

Via Kieskeurig.nl