Volg ons

Bestron ACM8007BE

Voor- en nadelen van de Bestron ACM8007BE

Voordelen

  • Goedkoop
  • Makkelijk in gebruik
  • Schattig, speels design

Nadelen

  • Koffie nipt voldoende
  • Onderdelen vrij fragiel

Onze test
Consumententest | op
6,4

Bestron ACM8007BE: Schattig, compact en nipt voldoende koffie

6 - Score Badge BesteProduct.nl

De Bestron ACM8007BE wint de hoofdprijs als het om schattigheid gaat. Deze filterkoffiezetter is compact en ziet er in de goede zin van het woord 'lekker kneuterig' uit. De twee kleine meegeleverde kopjes dragen daaraan bij. De romantische sfeer wordt wel enigszins gedempt door de koffie, die scoort namelijk niet hoger dan een zesje. Ook is de bouwkwaliteit niet om over naar huis te schrijven en heb je geen extra mogelijkheden tot je beschikking. De prijs van 23 euro valt wel erg mee. Schattig, leuk, maar voor twee tientjes haal je een apparaat in huis dat betere koffie zet.

Tom leidt de redactie van BesteProduct.nl. Onderzoeken, testen, video’s, nieuwsberichten of long-read-koopgidsen worden door Tom met strakke hand tot een goed einde gebracht. Tevens publiceert Tom de testresultaten van alle AD-testen.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Consumententester
vanaf 20,94
Tom leidt de redactie van BesteProduct.nl. Onderzoeken, testen, video’s, nieuwsberichten of long-read-koopgidsen worden door Tom met strakke hand tot een goed einde gebracht. Tevens publiceert Tom de testresultaten van alle AD-testen.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Consumententester
7,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 15%)
Wat een klein, geinig apparaatje is dit! Deze Bestron is vrijwel volledig in het zwart vormgegeven en is zeer compact. Weegt nog geen kilo en is circa 23 x 18 x 20 centimeter groot (of klein). Bestron levert er twee even zo schattige koffiekopjes bij. Je koffie gaat in een piepklein permanent filter, net genoeg voor met z’n tweeën. Alles ziet er hartstikke leuk uit, maar de bouwkwaliteit is niet om over naar huis te schrijven. Daar verliest hij dan ook wat punten op. Je moet hier echt voorzichtig mee doen, voor je het weet breekt er een klepje of onderdeel af.
6,0
Smaak
(Weging 40%)
Door de goedkope bouw waren onze verwachtingen van de smaak net zo gering als het formaat van de koffiezetter zelf. De koffiesmaak viel ons daarom best wel mee. Niet meer dan een kleine voldoende, maar wel voldoende. Het is wat vlakjes, de échte smaak van koffie komt niet volledig tot zijn recht, maar het is ‘OK’. Een zesje.
6,0
Functies / mogelijkheden
(Weging 15%)
Dit apparaat kent weinig echte extra mogelijkheden. Je zet twee kopjes eronder en je zet koffie. Punt. Een aanduiding in milliliters bij het waterreservoir hadden we fijn gevonden. Na afloop kunnen filter en filterhouder er makkelijk uit.
7,0
Gebruiksgemak
(Weging 20%)
Water in het reservoir, koffie in het filter en klaar ben je. De aan/uit-knop heeft een indicatielampje dat aangeeft of het apparaat daadwerkelijk aan staat. Let erop dat je niet de maximale hoeveelheid in het reservoir giet. Daar zijn de twee meegeleverde kopjes niet op gebouwd, die hebben een kleinere inhoud. Ook moet je zelf nog even de sproeikop goed zetten, maar dit is geen nadeel. Zo heb je zelf nog enige controle over waar het water komt. Na ongeveer 2 minuten heb je al koffie. Doe je 15 minuten niets dan schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit.
6,0
Prijs
(Weging 10%)
Op het moment van testen betaal je ongeveer 23 euro voor de Bestron ACM8007BE. Het zachte prijsje maakt ‘m erg aantrekkelijk, maar verwacht geen bijzondere koffie. Met een wat minder romantisch apparaat van 40 euro zet je aanmerkelijk betere koffie. Voor z’n formaat en prijs blijft er wel een terechte voldoende staan.

6,4
Eindscore test
Bestron ACM8007BE

Reviews van de Bestron ACM8007BE

Gemiddelde score gebruikers

9,0
De Bestron ACM8007BE is nog niet vaak gereviewed maar het begin is uitstekend met een voorlopige score van 9,0. Voor een goed beeld van deze Koffiezetapparaat zijn meer reviews nodig.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
9,0
Zat wegens een storing met mijn volautomatische ...
Door Louise op 13-6-2019

Zat wegens een storing met mijn volautomatische koffie machine even zonder ,de bestron erbij gehaald en zeer tevreden erover,zet snel een goed bakje koffie.neemt weinig ruimte in en je kan voor dat prijsje wat die kost ook lekker veel verschillende soorten pads uitproberen..ik hou hem er nu zeker bij.leuke afwisseling.alleen het water resevoir daar ben ik niet weg van die valt moeilijk te vullen..

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Bestron ACM8007BE
Gemiddelde score redacteuren
6,0
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Bestron ACM8007BE
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
6,0
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
6,0
Website testen
De Bestron ACM8007BE is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Bestron ACM8007BE: Schattig, compact en voldoende koffie
6,4
25-3-2019
BesteProduct.nl

De Bestron ACM8007BE wint de hoofdprijs als het om ‘schattigheid’ gaat. Deze filterkoffiezetter is klein, heeft leuke vormen en wordt geleverd met twee kleine kopjes. De romantische sfeer wordt wel enigszins gedempt door de koffie, die scoort namelijk niet hoger dan een zesje. Ook is de bouwkwaliteit niet om over naar huis te schrijven en heb je geen extra mogelijkheden tot je beschikking. De prijs van 23 euro valt wel erg mee. Schattig, leuk, maar voor twee tientjes haal je een apparaat in huis dat betere koffie zet.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
2,5
Prijs / kwaliteit
In vergelijking met andere Koffiezetapparaten betaal je op dit moment voor de Bestron ACM8007BE te veel geld. Check voor de zekerheid de gebruikersreviews van de ACM8007BE, maar overweeg ook een andere Koffiezetapparaat te kopen. Er zijn er genoeg.
expertscore
6,0
laagste prijs
€ 20,94
prijs/kwaliteit
2,5

Laagste prijzen Bestron ACM8007BESpecificaties van Bestron ACM8007BE

Mogelijkheden Apparaat

Type
filterzetter
Soort apparaat
gemalen koffie
Aantal kopjes per keer
2

Extra Opties

Ingebouwd display
Nee
Automatische afslag
Ja
Waterpeil-indicator
Ja

Reinigen

Bezinkselreservoir afneembaar
Ja

Algemene Kenmerken

Kleur(en)
zwart
Kastontwerp
vrijstaand
Netfrequentie
50 Hz
Type/soort
koffiezetter

Algemeen

EAN
8712184045990
Partnumber
ACM8007BE
Releasedatum
April 2017
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
7
Beoordeling experts
6,0
Beoordeling consumenten
9,0
Prijs / kwaliteit
2,5