Volg ons

AEG KAM 200 Fresh Time


Reviews van de AEG KAM 200 Fresh Time

Gemiddelde score gebruikers

7,9
Inmiddels hebben 3 gebruikers hun mening gedeeld over de KAM 200 Fresh Time van AEG en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de KAM 200 Fresh Time vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
7,4
zette toen hij het nog deed een ...
Door k.elsinga op 20-3-2010

zette toen hij het nog deed een heerlijk kopje koffie geheel naar eigen smaak in te stellen maar helaas dit duurde maar drie maanden en toen staakte hij ben dus nu al vanaf half januarie bezig om hem gerepareert te krijgen en toen was het apperaat drie maanden oud

- - -

In bezit: kwartaal
Via Kieskeurig.nl

8,7
Ik vind het een geweldig apparaat. Precies ...
Door M van Lewe op 19-1-2009

Ik vind het een geweldig apparaat. Precies wat ik zocht. Ik ben een echte koffieliefhebber en vind de Senseo helemaal niets. Wat ik geweldig aan dit apparaat vind is de koffiebonenmaler in samenwerking met een echte koffieKan. Hiermee kan je dus elke keer echt verse koffie zetten voor zo'n 10 personen tegelijkertijd ivp 2 kopjes per keer. Dus met een feestje ook erg handig. Het is op verschillende sterkte inzetbaar. Er zit een Timer op, zodat je de koffie op het gewenste tijdstip kan klaarhebben. Ook kan je gewoon filterkoffie gebruiken. Allemaal prima instelbaar. Goede koffie, goed heet (zoals het hoort).

Wat ik wel jammer vind, omdat waarschijnlijk dit apparaat niet in de winkel verkrijgbaar is in NL, je ook niet makkelijk aan een nieuwe antikalkfilter kan komen. Dat vind ik echt een minpunt. Vormgeving is mooi, alleen laat de tekst op de knopjes en inderdaad van het warmhoudplaatje snel los.

Het enige dat ik mis op het apparaat is de melkopschuimer voor Cappucino.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,5
Een mooie koffiezetter, alleen bij het warmhoudplaatje ...
Door mr gustav op 7-10-2007

Een mooie koffiezetter, alleen bij het warmhoudplaatje was die een beetje bestadigt , omgerolen voor een ander , was het ook bij , dus het zal wel bij allemaal zijn ? De koffie is goed heet belangrijk , digitaal instelbaar smaaksterkte , alleen ik zet hem op de 2 kopjes koffiebonen malen terwijl 6 kopjes water er in gooi, omdat ik anders de koffie veel sterk vind , reserve waterfilter kan ik nergens vinden op internet ook niet bij aeg , is ook nog niet nodig na 70 keer koffiezetten , de glaskan kan in de vaatwasser , lekt nog niet met inschenken , de foffiebonemaler maakt niet zo veel herrie , de gebruiksaanwijzing is een beetje ingewikkeld , want er staat niet goedin beschreven hoe je eerst koffiebonen kan malen , en dan koffieztetten , uiteindelijk moet je dan de klep boven de filter naar links duwen met de hendel , als je dan het app inschakelt gaat de klep na malen vanzelf met een klap dicht , je kunt het apperaat snel of langzaam laten zetten voor meer aroma en smaak , duurzaamheid weet ik niet twee weken in bezit , tot nu tot tevreden .

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviewsSpecificaties

Algemeen
Soort apparaat
koffiebonen
Type
koffieautomaat
Soorten koffie
americano, cappuccino
EAN
4014891093481
Partnumber
950 074 141
Releasedatum
augustus 2010
mogelijkheden apparaat
Type
koffieautomaat
Soort apparaat
koffiebonen
Soorten koffie
americano, cappuccino
extra opties
Ingebouwd display
Ja
Automatische afslag
Ja
Snoeropberging
Ja
inhoud en afmetingen
Waterreservoir
1,40 liter
Waterreservoir (kopjes)
2
algemene kenmerken
Kleur(en)
zwart
Aansluitwaarde
1000 watt
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
-
Beoordeling consumenten
7,9
Prijs / kwaliteit
-