Volg ons

Bestron ACM1100G

Voor- en nadelen van de Bestron ACM1100G

Voordelen

  • Eenvoudig in gebruik
  • Geïntegreerde molen

Nadelen

  • Koffie nipt voldoende
  • Voor de koffiekwaliteit tóch wat aan de dure kant

Onze test
Consumententest | op
6,7

Bestron ACM1100: Voldoende koffie en een handige molen

7 - Score Badge BesteProduct.nl

De ACM1100G van Bestron onderscheidt zich als filterkoffiezetter met een geïntegreerde koffiemolen. Je kan dus zowel met bonen als gemalen bonen uit de voeten. De molen presteert verrassend goed en de bouwkwaliteit en bediening van het hele apparaat scoren een voldoende. De koffiesmaak beoordelen we met een zesje: voldoende, maar niet meer dan. Ondanks de geïntegreerde molen vinden we 85 euro dan wel wat aan de dure kant. Zeker als je beseft dat er goedkopere koffiezetters zijn die betere koffie maken. Die hebben dan echter geen ingebouwde molen. Als dat laatste voor jou een ‘must’ is, zou je voor deze Bestron kunnen gaan.

Tom leidt de redactie van BesteProduct.nl. Onderzoeken, testen, video’s, nieuwsberichten of long-read-koopgidsen worden door Tom met strakke hand tot een goed einde gebracht. Tevens publiceert Tom de testresultaten van alle AD-testen.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Consumententester
vanaf 89,00
Tom leidt de redactie van BesteProduct.nl. Onderzoeken, testen, video’s, nieuwsberichten of long-read-koopgidsen worden door Tom met strakke hand tot een goed einde gebracht. Tevens publiceert Tom de testresultaten van alle AD-testen.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Consumententester
7,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 15%)
Deze ACM1100G is een filterkoffieapparaat met een zwart en rvs uiterlijk. De afwerking van het apparaat vinden we prima in orde, het product zit duidelijk beter in elkaar dan goedkopere modellen van Bestron. Het apparaat weegt 3,5 kilo en meet 39 x 31 x 17 centimeter. De waterinhoud wordt enkel aangegeven in kopjes, niet in milliliters. Met dit apparaat zet filterkoffie, maar er zit ook een geïntegreerde molen op om je bonen te malen. De maalgraad kun je met een draaischijf zelf instellen van grof tot fijn. In het bonenreservoir gaat 90 gram. De bediening van het apparaat gaat via zes knopjes die vrij makkelijk te begrijpen zijn. De koffie loopt in een meegeleverde glazen kan en kan warm worden gehouden op de warmhoudplaat.
6,0
Smaak
(Weging 40%)
Na precies 5 minuten is de koffie in onze test klaar. De koffie heeft een aardige body en we proeven gelukkig weinig vervelende bitters. Echter, veel meer dan een ‘voldoende bakkie pleur’ haalt het apparaat ook niet. Het smaakt niet slecht, maar je proeft het karakter van de koffie niet meer. Voldoende, maar ook niet meer dan dat.
8,0
Functies / mogelijkheden
(Weging 15%)
Dé extra functionaliteit van deze machine is de bonenmaler bovenop. Hierdoor wordt het apparaat wel wat groter, maar het valt best mooi weg in het design. En de molen presteert prima. De makkelijke bediening via de knopjes en het geluidssignaal als de koffie klaar is, bewijzen ook hun waarde. Prima!
7,0
Gebruiksgemak
(Weging 20%)
Het apparaat is gemakkelijk te bedienen met de zes knopjes aan de voorzijde van het apparaat. Wederom ook complimenten voor de betere bediening dan bij goedkopere modellen van de fabrikant. Zodra je een functie aanzet, licht de knop blauw op. Met het permanent filter kun je zonder papieren filter koffie zetten. Hier gaat onze voorkeur niet naar uit, maar het is prima dat het er bij zit. De filterhouder is makkelijk uit het apparaat te halen en terug te plaatsen. Maal je je bonen zelf, dan kun je de molen gebruiken. De maalgraad stel je makkelijk in en het resultaat is niet slecht. We zien een redelijk consistente maling. Voor een beter resultaat koop je een betere molen, maar dan kun je je ook afvragen of je niet een betere koffiezetter wil. Het koffiezetten levert behoorlijk wat geluid op. Het is niet storend, maar beduidend meer dan we gewend zijn. Is je koffie klaar dan geeft het apparaat een piepsignaal.
6,0
Prijs
(Weging 10%)
Op het moment van testen betaal je 85 euro voor deze Bestron ACM1100G. Als we kijken naar de koffie die je ermee zet, vinden we het wat aan de dure kant. Voor een vergelijkbaar of goedkoper bedrag zijn er filterkoffiezetters te koop die betere koffie maken. Die hebben echter geen ingebouwde molen. We vinden de koffiesmaak wel zwaarder wegen, dus hier krijgt hij wat punten aftrek. Omdat de koffie nog wel voldoende smaakt, blijft hier een voldoende staan.

6,7
Eindscore test
Bestron ACM1100G

Testen van Bestron ACM1100G
Gemiddelde score redacteuren
6,3
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Bestron ACM1100G
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
6,3
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
6,3
Website testen
De Bestron ACM1100G is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Bestron ACM1100: Voldoende koffie en een handige molen
6,7
22-3-2019
BesteProduct.nl

De ACM1100G van Bestron onderscheidt zich als filterkoffiezetter met een geïntegreerde koffiemolen. Je kan dus zowel met bonen als gemalen bonen uit de voeten. De molen presteert verrassend goed en de bouwkwaliteit en bediening scoren een voldoende. De koffiesmaak beoordelen we met een zesje: voldoende, maar niet meer dan. Ondanks de geïntegreerde molen vinden we 85 euro dan wel wat aan de dure kant. Zeker als je beseft dat er goedkopere koffiezetters zijn die betere koffie maken. Die hebben dan echter geen ingebouwde molen. Als dat laatste voor jou een ‘must’ is, zou je voor deze Bestron kunnen gaan.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
3,0
Prijs / kwaliteit
In vergelijking met andere Koffiezetapparaten betaal je op dit moment voor de Bestron ACM1100G te veel geld. Check voor de zekerheid de gebruikersreviews van de ACM1100G, maar overweeg ook een andere Koffiezetapparaat te kopen. Er zijn er genoeg.
expertscore
6,3
laagste prijs
€ 89,00
prijs/kwaliteit
3,0

Reviews van de Bestron ACM1100G

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Bestron ACM1100G nog niet gedeeld. Heb jij de ACM1100G gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Koffiezetapparaat van Bestron te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Laagste prijzen Bestron ACM1100GSpecificaties van Bestron ACM1100G

Mogelijkheden Apparaat

Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen

Zelf In Te Stellen

Koffiesterkte instelbaar
Ja
Maalgraad instelbaar
Ja

Extra Opties

Automatische afslag
Ja

Algemene Kenmerken

Type/soort
koffiezetter
Kleur(en)
zwart
Kastontwerp
inbouw

Algemeen

EAN
8712184052554
Partnumber
ACM1100G
Releasedatum
April 2018

Inhoud En Afmetingen

Bonenreservoir
90 gram
Waterreservoir
0,75 liter
Waterreservoir (kopjes)
6
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
2
Beoordeling experts
6,3
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
3,0