Volg ons

Bestron koffiezetapparaten vergelijken

Bestron logo
Een koffiezetapparaat van Bestron kopen? Bekijk alle verkrijgbare koffiezetapparaten van Bestron in het onderstaande overzicht. Klik op de koffiezetapparaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
464 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koffiezetapparaat: advies en tips voor kopen koffiezetapparaten

Best geteste koffiezetapparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste koffiezetapparaten van Bestron door BesteProduct.nl

6,4
De Bestron ACM8007BE wint de hoofdprijs als het om schattigheid gaat. Deze filterkoffiezetter is compact en ziet er in de goede zin van het woord 'lekker kneuterig' uit. De twee kleine meegeleverde kopjes dragen daaraan bij. De romantische sfeer wordt wel enigszins gedempt door de koffie, die scoort namelijk niet hoger dan een zesje. Ook is de bouwkwaliteit niet om over naar huis te schrijven en heb je geen extra mogelijkheden tot je beschikking. De prijs van 23 euro valt wel erg mee. Schattig, leuk, maar voor twee tientjes haal je een apparaat in huis dat betere koffie zet.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
6,7
Geen prijzen
De ACM1100G van Bestron onderscheidt zich als filterkoffiezetter met een geïntegreerde koffiemolen. Je kan dus zowel met bonen als gemalen bonen uit de voeten. De molen presteert verrassend goed en de bouwkwaliteit en bediening van het hele apparaat scoren een voldoende. De koffiesmaak beoordelen we met een zesje: voldoende, maar niet meer dan. Ondanks de geïntegreerde molen vinden we 85 euro dan wel wat aan de dure kant. Zeker als je beseft dat er goedkopere koffiezetters zijn die betere koffie maken. Die hebben dan echter geen ingebouwde molen. Als dat laatste voor jou een ‘must’ is, zou je voor deze Bestron kunnen gaan.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
4,7
De Bestron ACM111Z koop je al voor twee tientjes. Met een dergelijk prijskaartje verwacht je niet veel en helaas is dat ook zo. Het compacte formaat en de thermosbeker vinden we een plus, maar daar houdt het positieve ook wel op. Het apparaat is fragiel gebouwd, oogt niet fraai en zet slechte koffie. Wij raden aan om een paar tientjes meer uit te geven als je een goed betaalbare koffiezetter zoekt. Beneden de 50 euro is er genoeg te kiezen, maar deze Bestron scoort een onvoldoende.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
4,8
De Bestron AMC730TD heeft ons helaas niet positief kunnen verrassen. De bouwkwaliteit, het design, het gebruiksgemak en de koffiesmaak vielen allemaal tegen. We vinden 40 euro een prima prijs voor een simpele koffiezetter, maar we verwachten wel iets beters voor dit geld. We kennen genoeg producten van dit merk die goed presteren, maar deze koffiezetter haalt een onvoldoende.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Koffiezetapparaat: de populairste merken